Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
jo csak en pont ironiabol irtam, arra valszul, hogy egyesek milyen egyoldaluan szemlelik a dolgokat. schumi csusszon ki,haljon meg stb , de ha en csak ugy beirok vmi hasonlot hon szeretett rajkoohnejukrol :D egybol en vagyok az unfair :D
azt termeszetesen nem arra ertettem, hogy mindig ezt mondja. mindig mond vmit...arra. most eppen ezt. sosem fogna be a pofajat es mutatna vmit :D
Nem cafolt meg senki...ugyanamr...mert komolyan sem veszik. kirohogik erte, meg azokban a korokben is, ahol o mozog :D komolytalan.
a cart sorozatot meg valszeg a forma1el egyutt eleg jol ismerem :D
Kemenyebb, veszelyesebb...minden relativ. teny..gyorsabban mennek,erosebb autok, tobb halaleset ...de..szelesebb palyak,szelesebb gumik stb stb
Es csak egy kis adalek. Mansell venemberkent, forma1es vilagbajnokkent atult es vilagbajnok lett. zanardi gyerek bohockodott itt forma1ben..semmit nem ert el, el is zavartak nagyon hamar....atment, es o lett a legnagyobb pilota. mig forditva, csak az ujfalusi izsaknak sikerult cartbol jove, forma1ben is vilagbajnoknak lennie, azt is egy 'holtidenyben' :D ...andrettit ne is emlegessuk. a nagy vilagbajnok...azt is asszem felev utan zavartak vissza...
nem veletlenul a forma1 az autosport csucsa, es nem a cart (kiveve az egysejtuagyu amerikaiaknak..de szamukra amerika az egesz vilagegyetem)
sztem minden hozzaerto(bb) megmondja, hogy a forma1ben valo szerepleshez es bentmaradashoz sokkal tobb munka/tehetseg szuksegeltetik, mint a carthoz. (jo vannak kivetelek persze..mint pl a mi zsoltink stb :DDD,de kivetel erositi a szabalyt :C es ilyenek ott is vannak ) kulonben ez a montoya sem jott volna ide,ha az annyival nagyobb presztizzsel/kihivassal jarna. nem minden a penz :D foleg, hogy sztem egy cart pilota sem keres fele annyit sem, mint schumacher(de pontosan nem tudom az igaz :) ) ehhez kepest pl villeneuve eleg szepen meg volt fizetve itt evekig a semmiert :D
amugy, megint nem ertetted a kisse cinikusan ironikus hozzaszolasaim lenyeget, es megint engem talalsz meg :DDD mar azt kell gondoljam, hogy direkt :C meg ha a vegere oda is irod, hogy nem csak nekem szol :DD
'Látod Én pl Montoya drukker vagyok '
hogy is mondjak ..szarra szall a legy. :DDD
bocs. :)) tudom kisse eros hasonlat, de 'a hasonlo a hasonlonak orul' szarul nezne ki ebben a kontextusban :D
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest