Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
Aktív témák
-
I_Am
veterán
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
Ehhez csak annyit fűznék hozzá (a mondókád végén leirt pár sorhoz), hogy látom nem ismered a cart sorozatot, mert ha igen akkor tudhatnád, hogy kicsit keményebb, mint a forma1 és veszélyesebb is.
Montoya nem állandóan hajtogatja azt, hogy Schumi másolja a beállításokat, hanem egyszer tette ezt a kijelentést, amit nem cáfolt meg akkor senki, mert csak 1 futamra vonatkozott.
Schumit tisztelem, mert pontos, higgadt agilis és jó pilóta.
Látod Én pl Montoya drukker vagyok (mellette persze BMW-s, fogom is a fejem mi lesz jövőre), de attól még nem szidok senkit.
Sztem ez a fajta elvakult rajongás vezet a botrányokhoz, mint ami itt folyik. Nem értelmes vita, hanem csak egymás és a versenyzők szidalmazása.
Észérvekkel tud valaki szolgálni vagy csak egymás szülőzése van hátra:F?
PS: Ez nem csak Neked szólt, hanem az összes ''flémelő'' hozzászólónak.
Szerintem pont ezért nem ir ide annyi ember, mert nincs kedve felesleges és értelmetlen vitákba bocsátkozni. (beleértve engem is)
Aktív témák
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra titán ezüst, számlával, garanciával
- Független iPhone 13 128 GB midnight nagyon szép
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest