Aktív témák

• Nowhereman

őstag

válasz #70869248 #928 üzenetére

Mondjuk én arra utaltam, hogy a versenyekörökön kapta a félmásodperceket./az edzés pedig inkább komédia/ Viszont annyi bizonyos, hogy amig Webbert kétszer is kilökték egy futamon(nem tudom neked hogy jött össze a 2 baleset, mert ahogy számolom legalább féltucat leszoritás, kilökés, kanyarlevágás ala alonsot/ami ha nem franciában(monaco) vagy spanyolban lett volna, akkor tuti fekete zászló - japánba be is volt sz@rva miatta tisztesen) gyüjttött be az idén/és ráadásul szimpla körbeautózás közben - nem pedig egy bevágok kifékezek manőverben/, addig Heidfield szépen átment a fiúkon, és az egész szezonban rendre elkerülte az ilyeneket. Nem mondom, szerencse is kell az ilyesmihez, és hogy kapott 3 évet a BMW-nél/amibe szerintem benne volt, hogy német/ ahhoz is kell valami.
    Ha bele gondolunk, Sumimisi csak 200m-t versenyzett sereghajtó csapatnál/bár a Jordan akkoriban még inkább a bombameglepetés újonc istáló volt akkor/, Kimi, Monty vagy Alonsó sem dicsekedhet azzal, hogy sokat időzöt volna még futottak csapatoknál. Mig ha mondjuk Webbert nézed - akiből tipikusan hiányzik a sztáralür , lehúzott 4 évet(ha jól számoltam) még futott csapatoknál. Eddig egyedül Frank tata kinált neki egy valamire való ülést. Szóval tény, hogy világbajnok lehessen valaki, ahoz valahogy máshogy is be kell lopnia magát a helyi istenek szivébe, mint jó teljesitménnyel.

Aktív témák