Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Aktív témák
-
RIV
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ne legyél olyan elvakult a Ferrarival szemben. Kell néha a többieknek is nyerni, hogy ne legyen annyi gyereksírás. Meg különben is, ha csak a Ferrari nyerne állandóan akkor már rég megszünt volna létezni az F1.
-
Necrolyte
tag
Az lehet, hogy nekünk nézőknek jó lenne, csak szerintem a versenyzők is élni akarnak. A legtöbbjüknek családjuk van, és nem éppen azt akarják látni, hogy hazamennek fél évente, és a gyerekükről meg semmit sem tudnak. Az nem család. Csak ha a feleség is, meg a gyerek(ek) is utazik(nak). A lényeg az, hogy szerintem ennyi is elég.
-
Necrolyte
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez mostanában kezd nagyon hülyeségnek hangzani. Ha rendben van a technika, akkor Kimi/Monty, de ott már harc van (az ésszerűség határain belül). Meg néha belekavar Alonso, Fisichella, Trulli, Button.
Te Ferrari rajongó vagy? Mivel a szavaidon ez érződik, gondolom igen. Szerintem nem voltak izgalmasabbak azok a versenyek, ahol Schumacher az egész mezőnyt lekörözte, mivel ott csak annyit láttál, hogy Schumi megy, és kész. Senki nem ellenkezett vele, senki nem akart bekavarni a piroslevesbe. Legalább most szürkés-ezüstös, meg sárgás-kékes az a leves, és van egy kicsit több izgalom. -
RIV
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azért nem tudom mit panaszkodnak a csapatok az egymás utánni 7végék miatt. Minden más sportban bevett szokás (még a technikai sportokban is). Szerintem egy évben kéne vagy 25 futam. Az a nézőknek és a szponzoroknak is jobb lenne.
-
simonzé
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Egyértelműen Indianapolis.

Viccoltam
Nemtom. Talán az Európa nagydíj, de ott nem volt Happy End. Annak nagyon örültem, hogy végre 4-5 év után újra többesélyesek lettek a versenyek. -
simonzé
addikt
Mondok nektek valamit. Van egy Kovalainen nevű finn srác. Ő legenda lesz. Most még nincs az F1-ben, de hamarosan ő lesz az, aki legyalázza a mai menőket.
A szilveszteri Bajnokok Versenyén megverte Loebet, Alesit, és a döntőben MS-t is. Tud a gyerek, és asszem még nincs 20 éves! -
simonzé
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nem ez a megfelelő szó... nem is tudom... Ha valaki úgyis nyer, annak minek szurkoljak? Évek óta videóra veszem a versenyeket, és csak akkor nézem végig, ha nem MS nyer. Ha ő nyer, akkor csak végigtekerem.
Jó hír: Az idén minden futamot élőben néztem meg.

-
simonzé
addikt
Pont ez az.
Arra is emléxem, amikor valamikor '90 körül Mansell a harmatgyenge Williams Juddal a 12. helyről indulva 2. tudott lenni Silverstoneban. Meg az év folyamán még egyszer ezüstöt kapott. Ezt hívják győzelemmel felérő ''vereségnek''. Ezért is nevezik Mansellt klasszisnak, pedig sajna csak egy VB-t nyert. (Azt pont a Hungaroringen nyerte meg, és én ott voltam. Nem volt szar érzés, amikor rám, meg a kezemben lévő angol zászlóra is jutott a pezsgőjéből.)
Érdekes, hogy Hakkinen kétszer nyert, VB-t, mégsem beszél róla senki. Damon Hill is nyert, Villeneuve is, mégsem lesznek legendák. Gilles Villeneuve nem lett világbajnok, mégis a mai napig FRISS graffiti van a nevével az imolai pálya körüli falon. A Faenzai ipartelepen, meg az utcákon sok-sok helyen is lobog a Ferrari zászló a 27-es rajtszámmal. Az olasz versenyeken mindenütt ott van az Imolai Gilles Villeneuve Club Ferrari zászlója, 23 évvel a halála után is. Na ilyen egy klasszis. A mostani mezőnyben MS, meg talán Kimi lehet ilyen idol, Monti, Alonso, Jacques Villeneuve, Button és társaik soha...
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Ez nem egészen így van. MS tudott néha villanni, pedig ez az autó a középmezőny vége felé ballagott. Átlagos versenyzőkkel sokkal harmatosabb eredményekre futotta volna. Pont ez a dráma a Ferrari idei szereplésében, hogy még EZEKKEL a versenyzőkkel is ennyire gyengék voltak.
Emléxem én még arra, amikor a benettonos MS összetörte a kocsiját az akkor még 12 körös edzés elején. Megvárta, hogy a csapattársa (nemtomki) a boxba jöjjön. A tesztautót már aznap reggel összetörték, így nem volt más lehetősége, mint beülni a csapattársra beállított autóba, és menni összesen 2-3 gyors kört. Már az elsőben rávert a cs.t.-ra, végül pedig vagy 8 hellyel előtte végzett. Ismétlem - nem ugyanolyan autóval, hanem ugyanazzal!
Ezért lett belőle klasszis, akit egyébként szívből utálok. Viszont Ő igazi nagy versenyző. (Megjegyzés: Sennát is azért utáltam, mert túl jó volt.) -
brownus
veterán
Én a Ferrariról beszéltem, nem a bridgestoneról, persze elég merész ilyet feltételezni

de a mai világban ki tudja? sztem a ferrari így nyereséges (lehet).
Ha mondjuk az elkövetkező 5-10 évben is így szerepelne, na az már problémás lenne és biztos, hogy nem is tudatos altatás.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Nemcsak Imolában ment jól (azt a versenyt még mindíg nem értem), hanem a legtöbb versenyen is, főleg Barikellóhoz képest. pl: Hungaroring
A Ferrari nem a 3. legjobb konstrukció, a BAR-Honda és a Toyota is jobb, mint a Ferrari, csak MS miatt tartanak ott, ahol tartanak
És nagyon becsülöm benne, hogy még vesztett helyzetben is kihozza magából a maximumot. Nem véletlenül 7szeres világbajnok... -
Joczeek
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A kivetel erositi a szabalyt

[Szerkesztve] -
Notes
senior tag
''Kimi (meg MS, meg Monti) még egy Minardival is képesek lennének villantani néha. Nyilván nem győznének, de egy jó edzésidő, esetleg egy-két váratlan előzés kitelne tőlük, Alonsótól meg várhatnánk ugyanezt egy Minardiban.''
Hát... hogy is fogalmazzam meg... Szerintem erős tévedésben vagy. Pont ez az idény mutatta meg, hogy egy 7x-es világbajnok sem tud SEMMIT csinálni, ha nem versenyképes a technika ami alatta van. Az idény elején a Renault volt előnyben, akkor Alonso nyerte sorra a versenyeket, a végére a McLaren került az élre akkor Kimmi kezdett nyerni. Nem a versenyzők tudása ilyen hullámzó. Egyszerűen az autójuk képessége és a fizika behatárolja a lehetőségeiket. -
Motion_Blur
félisten
Bernie (Bővebben: link
) bejelentette, hogy a jövő évi versenynaptárban kevesebb lesz a dupla hétvége, és az évad novemberben ér véget
Végre valami jö döntés
(hogy néz ki a feje?
)
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
MS a kontruktőri 3. helyről: „Nem szeretnénk elbukni, nem csak a jövő évi boxutcában elfoglalt pozíciónk miatt, hanem a Scuderia jó hírneve miatt sem. A harmadik helyen befutni egy ilyen borzalmas szezon után, nem is lenne olyan rossz eredmény.”
FORZA SCUDERIA
to Pompi: thx
-
Pompi
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Időben ki kell x-elni a rohadt hirdetést ami beugrik elé... ha hagyon nekem is elszáll..
-
AMD Power
titán
David újra lázad!
Nem mintha baj lenne....!
Bővebben: link -
Motion_Blur
félisten
Neketek sem jön be az F1Hírek.hu? Vagy csak az én XP-m túl öreg?

-
simonzé
addikt
Ugyammá! Ezt te sem gondolhatod komolyan... A Bridgestone majdnem becsődölt, amikor a Ford (az Explorer gumiproblémái miatt) az együttműködésük 100. évfordulója előtt pár héttel megszakította velük a kapcsolatot. Majd pont ennek a cégnek lesz tudatosan szar éve az F1-ben. Nekik úgy kell a siker, mint egy falat kenyér. Csak egy győzelmük volt az idén a Bridgeston csapatoknak, az is úgy, hogy a Michelinesek el sem indultak... Ez legfeljebb erkölcsi győzelem, és nagyon sovány vígasz. ALAMIZSNA!
MS most szépen ment, le a kalappal, ettől függetlenül nagyon hepi vagyok, hogy végre meg kellett tanulnia veszíteni. Nagyon kellett már neki egy hatalmas pofon. Legalább jövőre új lendülettel áll a dologhoz.
Alonso pedig szerintem élete csúcspontján van. Ő nem egy olyan alkat, aki tartósan képes ott maradni, innentől lefelé vezet az útja. Úgy gondolom nem képes rámcáfolni a következő években. Ahogy elfogyott alóla a Renault fölény, csak a megbízhatósága maradt meg, a teljesítménye nagyon visszaesett. Kimi (meg MS, meg Monti) még egy Minardival is képesek lennének villantani néha. Nyilván nem győznének, de egy jó edzésidő, esetleg egy-két váratlan előzés kitelne tőlük, Alonsótól meg várhatnánk ugyanezt egy Minardiban.
100 szónak is egy a vége: Idén nem a legjobb lett a bajnok. A legmegbízhatóbb technika, meg egy megbízható versenyző győzött. -
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
7x világbajnokként Neki már semmi sem kötelező szerintem.
(Nem jó az új fejed
) -
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
katavagyok mit fog szólni?

sztem sumi itt mindenben a cég érdekeit nézi és nem a saját nimbuszát. ezt csak akkor utdnánk meg ha sumi meghívna minket egy sörözésre és elmesélné
-
brownus
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
lehet, arról beszélgettünk gyomlosival, hogy lehet, hogy ez az év csak etetés volt a Ferraritól! így is minden futamon nagy volt az érdeklődés, a felhajtás körülöttük, reklám volt bőven. 5 év után úgy gondolhatták, hogy oké 1 év ''pihi'' aztán gyilok lesz megint. és van ott pénz bőven, csak arra fogták, hogy nincs!
már megint fejet cseréltél?
-
brownus
veterán
jó voltál kipfiúBővebben: link

-
aesir
veterán
Válasz a pólófeliratra:
Motion_Blur
félisten
A McLaren miatt szigorítanák a safety car-szabályt: Bővebben: link
Szeritem volt már ilyen számtalanszor, nem tudom, hogy miért kell ebből ügyet csinálni
-
Motion_Blur
félisten
Gene megkezdte a tesztelést - Paul Ricard – 1. tesztnap Bővebben: link
Szokatlan a helyszín... -
ronaldo
őstag
a japók önfejűek. egyébként jellemző rájuk, hogy ha nekiállnak valaminek, akkor azt igyekszenek a legjobban megcsinálni. nos azért az időintervallumot is meg kéne határozni... egyébként meg lehet is szemrehányást tenni nekik. nem akkora világszenzáció a jól tapadó gumi. (a franciák se a marsról jöttek...)
-
ronaldo
őstag
a bridge ennyit gondolkozott mire rájött, hogy a hungaroringi gumi a legjobb, csak tovább kéne bírnia? mondjuk hogy a tavalyi gumival mentek brazíliában... hát.. én nem reklámoznám...
-
koob
senior tag
+találtam :-P
-
Pá
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vagyis, hogy inkább visszafejlődtek.

De a Hungaroringi gumi nagyon fasza lenne ha végigbírná. -
Pá
addikt
Lol, Braziliában tavalyi gumival ment a Ferrari, azért voltak jobbak mint általában.

A beigért csodagumi meg nem vész el csak átalakul, azért nem vetették be most, mert Gené(először Ganét írtam véletlenül...) és Badoer ellentmondásba keveredtek, de most csüt-pénteken Schumi fogja tesztelni kizárólag őket.
Egyébként arról a gumiról van szó, amit a Hungaroringen használtak, csak jobb kopásállósággal felvértezve.
Nagy szavakból most sincs hiány:
''„Még két verseny hátravan. Fontos, hogy lássuk milyen irányba tart a nagy fejlesztési program, amelyet elkezdtünk a Bridgestone-nal. Megpróbáljuk a következő szezonra a lehető legjobb autót megépíteni, a legjobb 2,4 literes V8-as motort és remélhetőleg a Bridgestone-gumik is fejlődni fognak.” – vetette tekintetét a csapatfőnök már 2006-ra.''
Ámen.
Darken
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Okés, de az üzleti ügy. Vannak / voltak hülységei. Mind1.
-
Integra
titán
ehhh
a micselin a toyonak rossz (már használt) első gumit adott a futamra..
coulthardnál látta ugye mindenki mi volt a baj..
a mekinél is volt graining
a bárnál meg minden hátsó gumi graininges volt -
tierbatyo
senior tag
Na néztem a McLaren oldalán a webshop-ot. 27,5 fontért postával együtt a poló.
![[kép] [kép]](http://tier.srv.hu/tmm_tshirt.jpg)
Ami nagyon tetszik, az a Fleece Lined Jacket : 72,5 font.![[kép] [kép]](http://tier.srv.hu/fleece_lined_jacket.jpg)
[Szerkesztve] -
tierbatyo
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bóvli nem kell.

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ddehogynem, jó focista lenne belőle magyarországon. tudnék neki szerezni személyi szponzort is. alibi presszós mezben szaladgálna. na?

-
jobbra fel.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Láttam 1 egyszerü semmi extra poló 8k
-
Darken
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Stodart jó arc volt szvsz. Mindig beszólt a idióta szabályok ellen, és általában igaza is volt. Amit a FIA az utóbbi években a szabályokkal művelt, háááát szánalmasak, és sz...ok.
-
tierbatyo
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Vajon ha írnék a McLaren marketingeseinek küldneének szegény magyar kisfiúnak egy jó kis polót?

-
Motion_Blur
félisten
Alonso: ''Raikkönen nagyon kemény ellenfél volt, mint láttuk az utóbbi futamokon, ha a McLarennel nem volt baj, legyőzhetetlen. Nagyszerű küzdelemben nyertem, ez többet ér, mint Schumachert legyőzni, mert az ő Ferrarija idén gyengélkedett'' - dicsérte északi riválisát Alonso. A német szupersztár elleni, felejthetetlen imolai győzelmére nem tért ki.
Vajon miért?
-
@rglaaf
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Meg aszzem a smart pontos üzletekben is lehet kapni ferraris cuccokat pénzért is meg a pontokat is lelehet vásárolni
-
Darken
aktív tag
Tévedsz. A Ferrari az.
Stodart úr már eladta a csaptát a Red Bullnak, így 4 RB autó lesz jövőre. Aminek örülök. Hogy miért? Egyszerű: 20 év alat mit értek el? Semmit! Mindig uccsók volt - kivéve egy-két futamot. Mondjuk arra jók voltak, hogy az új pilóták náluk tanulhattak. De így az újoncok jobb csapatba kerülnek majd.
Ugyanez Jordan. Ők Midland néven folytatják, kiváncsian várom az új csapat produkcióját.
Gratula Mázlilonsonak, de akkor is McLaren forever!
[Szerkesztve] -
tierbatyo
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezt vegyem úgy, hogy nincs?

-
tierbatyo
senior tag
válasz
Necrolyte
üzenetére
Szerintem ha a Ferrari a legjobb autó, amit ember alá tehetnek az adott évban, akkor elmegy. Haragudnék rá, de asszem akkor is neki szurkolnék.
Úgy emléxem azt nyilatkozta, hogy mindig a legjobb autóban szeretne ülni.
Más: létezik olyan bolt, ahol F1-es reklámpolókat stb lehet venni? Haveromnak van egy baromi jó fekete McLaren polója, amit még a Hungaroringen szerzett, amikor security-skedett. Na ezt szeretném én beszerezni.
-
Joczeek
addikt
Bővebben: link
Dennis utan Haug is elkezde osztani a jonepet. -
Joczeek
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Siman megteszi

-
Integra
titán
5 év, 190 millio dolcsi?????
Bővebben: link
na ez az aminek most megálljt kéne parancsolni és maximalizálni az árakat....
mondjuk nem hinném, mert az 5 év fix az tényleg durva, de ha csak a felét kapná évenként lebontva, az is iszonyat
[Szerkesztve] -
Gibzo
csendes tag
Hát sztem a jövőévi V8-asítás alaposan megkavarja majd az erőviszonyokat... Egyáltalán nem biztos, hogy jövőre is azok lesznek az élcsapatok, akik idén... Jó, persze azért nem a minardi fog a vb címért küzdeni (bár még ez is előfordulhat...
), de lesz ám kavarodás...
szerintem -
Integra
titán
válasz
AMD!4ever
üzenetére
természetesen nekem japó verda, japó motor, japó gumi lenne az álomgyőzelem

és valami kato daijiro féle őstehetség pilóta kéne, de szerintem most messze földön nincsen ilyen náluk... driftking tschuchija meg már vén ehhez, meg többet füstölne keresztbe a kanyarban mint amennyit kéne
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
de, pontosan ez a baj.....

nagyon nagy dolgot kéne letegyen az asztalra, hogy másképp gondolkozzam róla mint ahogy most teszem -
Integra
titán
válasz
AMD!4ever
üzenetére
nem tudom mi lesz, reménykedem, lehet hogy nagyon elfogják találni az új motort, ha nem akkor ugyanaz lesz jövőre is mint idén. nagyon nagy lutri.
igaz cart-ban van bőven tapasztalatuk 2.4-es v8 motorokban, de azok turbósak voltak, ez meg ugye szívó.... de reménykedem.
és ha a bridgestone is úgy megtáltosodik mint ahogy motogp-ben most teszi...
egyébként valszeg váltani fognak, főleg ha a tojota is vált
birka meg, először lássuk mit tud, addig igyekszem visszafogni magam vele kapcsoltaban
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Indul a ChatGPT Health
- Sí, sielés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha renben van a technika, akkor Kimi, ha bukta van, akkor Alonso. Ez olyan izgi? Én jobban örültem a Ferraris monzai kettős győzelmeknek 50mp-es előnnyel

GP2-ben nagyokat küzdenek

Nem mintha baj lenne....!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Majd jövőre

), de lesz ám kavarodás...