Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
--TIKI--
tag
nem bisztos hogy kimi nyer
én alonsonak és kiminek szurkolok
-
neduddki
nagyúr
HI!
versenyvoltversenyvoltVESENYVOLT!!!!!!!!!!!!!
JUHEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!
VEGRE!!!!!!!!
megertem:- )))))))))))))
deutan nesztem a felvetel felvetelet, tuttam qaz eredmenyt, de csak huujuej vigyiorogtamhogy hogya francba lesz ebbol el;so hejjj???? hat lett, de nem ez a lenyeg hanem a verseny!!!!!!!!!!!
juhejjjjjjjjjjjjj!!!!
udv
neduddki -
maszat
senior tag
A Renault bizakodik. Egy hét alatt sikerült annyit fejleszteni az kocsin, hogy legyőzik a Merciket. Bővebben: link

-
tierbatyo
senior tag
Raikkonen: ''Életem legszebb győzelme, iszom is rá egyet'' Azért nem kell túlzásba vinni a vodkát.
Még van vissza egy futam.
Bővebben: link -
Vigneau
félisten
-
Sub-S
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Miért nem nyitsz egy topicot a játéknak, ott meg lehetne beszélni, hogy ki milyen beállításokkal megy, eredményeket, stb.
-
Gergőőőő
csendes tag
Isten volt a hétvégi futam!!!
Muszály volt 2* megnéznem!!!
Kár hogy nem Kimi lett a csámpion, de még ez is jobb, mintha Sumi lett volna!
És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy akit érdekel egy kistérségi honlap (Kiskőrös) tudjátok a tablettás bor városa, az látogassaon el a honlapunkra!
http://www.regionaplo.hu -
LicskaiJ
aktív tag
Cső!
A teljes Japán futamot le lehet vhonnan tölteni?
Sajna nem tudtam megnézni. -
AMD Power
titán
Webber korai rajttal vádolja DC-t
Mivan ezzel a fegyencel?
Markgx10
őstag
Kivételesen, kínomban már én is nevettem Jean Todtnak azon a mondatán amit Sanghaj-i előzetesnek mondott: ''Néhány nap múlva az utolsó versenyre kerül sor Sanghajban. Az egyetlen pozitív, amit attól a versenytől várhatunk, hogy végre véget ér ez a szezon.''

Szóval hétvégére sincsenek vérmes reményeink.
Viszont ha azt nézzük, hogy egy futam van hátra és Schumachernek még két pont előnye van Montoyához képest az egyéni 3-ik helyen, meg egy fele olyan jó autója, akkor az nagyon szép eredmény, sőt ha ezt sikerülne megtatania az számomra a csodával lenne egyenértékű.
Üdv:
Márk -
Pompi
nagyúr
A 11. csapatról kevesebbet, talán ezt: Bővebben: link
A BAR kivásárlásáról viszont sokat lehetett olvasni:
Bővebben: link
-SeveN-
aktív tag
Ki mit tud a 11. csapatrol? Honda motor, Bridgestone gumi, Coca Cola sponzor, Sato - Davidson paros.
Ki mit tud a BAR-Hondarol? Telleg full gyar honda lesz? -
Markgx10
őstag
Engem abszolút nem gátol az ún. ''fanatizmusom'' a Ferrari irányába, hogy lássam és értékeljem a többi versenyzőt. Ugyanolyan szépnek láttam Kimi előzését, mint te, de nekem a futamon nem ő volt a főszereplő hanem MS, a többi csak másodlagos, és csak ennyi a különbség. Az meg egyéni dolgod, hogy te megmondod kinek drukkolsz vagy nem . Én megmondom, te nem, de ettől még én nem b@szogatlak. Te se tedd.
Attól még lehet kulturáltan drukkolni, hogy elkötelezett vagy egy csapat iránt. Szerintem...
Üdv:
Márk -
scang
senior tag
válasz
AMD!4ever
üzenetére
ez volt az év legjobb futama! legalábbis nekem nagyon tetszett.
Nem értem miért csak Kimit fényezi mindenki. Amit Alonso művelt, sem volt semmi. ha jól számoltam Sumi mellett 3x ment el.
Ja és tényleg gyorsabb volt Kiminél az a futam első 20-30 körében,aztán a tankolás után megint Sumi mögé került.
szép verseny volt, Fisco-t sajnálom. Kimi remek volt, de Alonso is legalább annyira. -
simonzé
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Bocs, nem voltam egy darabig, így csak most tudok reagálni.
Ti nagyon nem értettétek, mire gondoltam. Nem fáj nekem, ha a Ferrari jól megy. Az csípi a szememet, hogy milyen elvakultak egyesek. Nem láttok semmit, csak piros autókat. Vannak itt McLaren, Renault, Honda, Toyota, atb rajongók is, mégis csak a Ferrarisok emlegetik minden hsz-ben a csapatukat.
Csak egy kérdés: Tudjátok, hogy pl. én kinek szurkolok csapat/versenyző szinten? Nagy összegbe lefogadom, hogy nem. Azért, mert nem kiabálom vele tele a fórumot, hogy én milyen qrvára kék/zöld/sárga/piros/fekete rajongó vagyok már. Ezt hívom én kultúrált szurkolásnak, mert ez nem gátol meg abban, hogy lássam és értékeljem a többi versenyző eredményeit. Valószínüleg én vagyok hülye.
-
simonzé
addikt
Na végre gépközelben.
A Hispán mekkorákat előzött... A Schumi-előzése, meg a Webber előzése nagyon kúl volt.
Örült a kicsi szívem, de min ta zállat. Kimi szintén király volt. Hogy Ralfnak hogy volt képes ilyen hiperidióta taktikát kitalálni a csapata... Azt gondoltam, megőrültek, amikor az első tankolásnál 12 környi naftát nyomtak az autóba... Hát ezek idióták - gonoldtam -, gyanúm később beigazolódott. Lazán dobogósnak kellett volna bejönnie. Gyors volt az elején, meg minden, de kemény munkával csak sikerült elcseszni. Asszem Ralfot le is húzzák végre a WC-n.
Palik atyánk megint hülyeségeket beszélt. Mostanában már nem figyelek oda, amikor beszél, csak a parasztságát hallom meg. ''A... zzzelőző körben...'', ''A zzzelőtte lévő...'' könyörgöm: 20 éve tévézik. Mi a @!##&?%-ért nem tanult meg magyarul? Nem volt rá ideje? A sok amőbázás, lottósorsolás, meg terepralli futam elvette az időt a magyar nyelv megtanulásától?
Szánalmas. -
Yaye
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
és ''hejért'' ááaáááááhhhhh.....
Azért csinos kis összefoglaló. 
Megvan már az új lapod? Csak mert már élezem a csavarhúzóm arra a HP lapra amit anno megbeszéltünk...
-
kisza25
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
bocska csak gyorsan írtam!
ne légy ilyen szigorú
hát az én emlékeim szerint Button Webber elött hasított,és Alonso az utolsó tankolás után mögéjük került!aztán megelőzte Webbert és a vége felé Buttont így lett a 3.vagyfordítva?
[Szerkesztve] -
kisza25
félisten
iszonytatóan nagy verseny volt!
az összes nagymenő hátulról vagy a boxból indult!így átkellett verekedniük magukat az egész mezőnyön na meg közben egymás között is ment a verseny!MS a lasucska autojával igencsak megnehezítette Alonso és Kimi életét mivel ők hátrébról indultak!Alonso ráadásul tankolás után ismét MS mögé került!és kezdhetett mindent elöröl!Kimi és Alonso is nagyot ment!
17és16-ik hejről 1és3.hely
nagyon kiváncsi lennék két 1forma autóval melyik lenne a jobb!
Kimi az utolsó tankolása után megtudta tartani a második helyet a (maradék9körre 5Mp alatt megtankolták így a kocsi nem is lett túl nehéz)aztán indult a hajsza!körönként1,5-2MpFiszire Kimi tólta ahogy a csövön kifért 19eig pörgette a verdát és a dobókövek sem zavarták túlzottan!
aztán még3kör ezen a jó hosszú páján és Kimi Fiszi seggében!2körig is nehezen tartotta!aztán a célegyenes végén Kimi nagyon agreszívan odalépett és lealázta a Renaultot!Alonso is hasonló módon járt el ugyan itt Battonnal szemben a 3. hejért!akár 1ből újra néztem volna az egész futamot!!!
-
Yaye
őstag
válasz
Flashcash
üzenetére
''utolsó helyre kerültek. Ezután Kimit hátrasorolták''
...pontosabban ezután Kimit nem sorolták hátrébb, maradt pontosan az edzésen elért 17. helyén, mintha nem is lett volna mocicseréje. Ezek szerint a méretlenség übereli a cserebüntit és az Index hülyeséget írt az kvalifikáció után. Csak ezt akartam tudni.
-
törölt tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
csöndben vagyok

néha kiakadok kicsit, akkor írok, de egyébként nem mert ez van..
-
Kiminek motort cseréltek még a második szabadedzés előtt, ez azt jelenti hogy az időmérőn elért helyezéséhez képest tíz helyet hátrébbsorolják.
Az időmérőn Montoya/Trulli/Monteiro nem teljesített mért kört ezért ők a kifutás sorrendjében automatikusan az utolsó helyre kerültek. Ezután Kimit hátrasorolták és ő lett az utolsó az időeredménnyel rendelkező versenyzők között. -
Yaye
őstag
Alighanem nem vagyok teljesen képben a szabályokat illetően.
Nem úgy szól a szabály, hogy 10 hellyel hátrábbról indul, mint indulna ha nem cserélték volna a motort? Ha 17. lenne normál esetben, akkor a büntivel együtt miért nem ment a legvégére? Vagy a mért kör nélküliség még a motorcserebüntetést is übereli? Szóval lehet hogy én rosszul értettem, de az is biztos hogy valaki hasonlóan rosszul tudja, itt az edzéseredménylistán 17., a végleges rajtsorrenden viszont 20.-nak van föltüntetve: Bővebben: link -
Yaye
őstag
Raikönnen végül honnan rajtolt? Nem láttam sem az edzést, sem a futamot, de azt olvasom hogy a ''17. helyről nyert''. Visszasorolták 10 hellyel, tökutolsónak, nem? Vagy csak az Index ír megint baromságot?

Sajnálom hogy nem láttam az évad úgymond legjobb futamát
KR a végéről heroikusan nyer, DC egy dícséretes 6. helyet zsebel be... na de majd megnézem azokat a videokat.
Egyébként volt már olyan hogy valaki a legeslegutolsó helyről, neadjisten a boxból rajtolva győzött? Arra emlékszem hogy volt nem egyszer, hogy nagyon háturól nyert valaki, de legutolsóból?
[Szerkesztve] -
Nowhereman
őstag
válasz
üzenetére
hj a fék a legkeményebb benne(GPL). Ami beállitás jó lenne telitankkal, azzal üresen űgy blokkol, hogy na. A fékeket persze szokták iven is használni, de ritkán gázfröcs ellensólyozására. Viszont ahogy nézem a folytonos csökkenő görbületü részekben néha emiatt csúsznak ki. Jól lehetett látni az arábiai sivatagban.
Egyébbként mit szólsz ezekhez a focidrukker szintű beszólásokhoz?
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
brownus
veterán
Sato a kamikaze című videót nézd meg. Itt: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
csongi
veterán
Hali mindenki! Kimi úgy nyert ahogy az egy világbajnok esélyestől elvárható. mesteri módon. Sajna az idelyi VB esélye is elszált, de ebbe benne volt a Merga keze is. Ő egy igazi profi. Nem véletlen jelőlte meg Mika az utódjának.

-
-
gabe_
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Az, hogy mennyi brenya van a gépben, csak minimálisan befolyásolja a rajtolást... A jó rajt a reflexen és a rajtautomatikán múlik.
Az már más kérdés, hogy utána hogy tudja tartani a lépést.
Azt már megmondták, hogy csak egy egyéni vb cím van, és az már nem Raikkonené... (Sajnos)
Sztem, ez a vbcím sorsa nem annyira múlott Alonsón, mint az egyenletes teljesítményű renaulton. Pölö bármelyik Button, vagy Coulthard képességű pilóta vilábajnok lehett volna idén - egy Renaultban! Szerintem.
Év elején meg Fisichellát is mennyire istenítették, hogy ő aztán még milyen jó! Aztán az ''újonc'' Alonsó lappá veri. Az tény, hogy régóta ott ólálkodik az F1ben, de annyira nem gyors. Csak fellángolásai vannak. Azok meg kevesek. -
Vigneau
félisten
Jó futam volt. Támogatom az ötleted.
Mi lett volna, ha Monti is bentmarad? Ha a 2 Meki talpon marad a következő futamon, akkor az lesz, amit korábban mondtam: övék a márka VB. Fisi meg elcseszte az utolsó előtti körben a sikánt - esős beállítás ide, vagy oda -, várható volt, hogy Kimi bezsákolja az első helyet az utolsó kör megkezdésekor. Grat neki!
-
AMD Power
titán
De azért valljátok be Coulthard nagyon keményet rajtolt! És úgy , hogy volt benne benzin rendesen..!

-
basszus, ez tényleg az elmúlt évek legjobb forma-1-es futama volt...!
előzés hegyek!
asszem tényleg be kéne vezetni azt a szabályt, hogy a legjobbak mindig az utolsó helyről induljanak...
és azt hiszem, kimi ezért megérdemelne egy tiszteletbeli világbajnoki címet...
-
AMD Power
titán
Az A5 kicsit hallucinál!
Britek egymást közt: Anthony Davidson (háttal), David Coulthard és Jenson Button
A Davidson mit keresne ott? A képen háttal a Sato van nem!?
biker
nagyúr
amikor a kis pöts azt mondta, ő nem akar tesztpilóta lenni, megfordult a fejemben, na ja, hiszen akkor senkit nem tud kilökni

-
AMD Power
titán
Ja igen és a még valami. Ez a Sato egy vicc!

-
gabe_
őstag
Kimmi a legjobb!!!
Gyönyörű verseny volt, tényleg!
Az a két hülye, akit kommentátornak neveznek, meg elmehet szenet lapátolni. Annyi hülyeséget hordtak össze, hogy egy lexikont meg lehetne tölteni velük...
-
AMD Power
titán
Kimi Räikkönen elöt le a kalappal!

De viszont a Nagy David Coulthard rajtja valami iszonyat kemény volt. Ha nem a 3-ik sorban lett volna, akkor megelőzött volna mindenkit és elsőként jött, volna ki az első kanyarból!
-
Pá
addikt
Villeneuveöt büntették, Satot kizárták: Bővebben: link
És a szokásos Schumi interjú: Bővebben: link -
panizzi
aktív tag
mekkora a CPU-d ?
-
escie
őstag
a mai futamról nekem csak annyi jutott az eszembe, hogy
''Alonso who?''
nomeg feledetette afelett érzett szomrúságom, hogy nem Kimi lett a bajnok. most megmutatta, ki a faszagyerek...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Kiskutya
üzenetére
Mert mindíg szerencséje volt, egyszer sem ment szét alatta az autó, mindíg kiestek előle a riválisok (vagy a mezőny végéről rajtoltak), úgy tudott csak futamokat nyerni.
Az, hogy valaki világbajnok lesz, az önmagában nem jelenti azt, hogy ő is a legjobb pilóta. Főleg, aki ért hozzá valamennyit az látja igazán, hogy a 2 legjobb pilóta a mezőnyben MS és Raikkonen, ezzel nehéz vitatkozni. Illetve meg lehet próbálni, de semmi értelme, mert a tények tények maradnak.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Rode videomic GO mikrofon
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindig kódolva vannak, de 2. olvasásra általában felfogom őket. 

azt se tudják miaz

![[kép] [kép]](http://www.mclaren.com/images/logo.gif)

Viszont ha azt nézzük, hogy egy futam van hátra és Schumachernek még két pont előnye van Montoyához képest az egyéni 3-ik helyen, meg egy fele olyan jó autója, akkor az nagyon szép eredmény, sőt ha ezt sikerülne megtatania az számomra a csodával lenne egyenértékű.
Örült a kicsi szívem, de min ta zállat. Kimi szintén király volt. Hogy Ralfnak hogy volt képes ilyen hiperidióta taktikát kitalálni a csapata... Azt gondoltam, megőrültek, amikor az első tankolásnál 12 környi naftát nyomtak az autóba... Hát ezek idióták - gonoldtam -, gyanúm később beigazolódott. Lazán dobogósnak kellett volna bejönnie. Gyors volt az elején, meg minden, de kemény munkával csak sikerült elcseszni. Asszem Ralfot le is húzzák végre a WC-n.
tehát nem vagyok teljesen hülye

de nem fogom 1 ilyen apróság miatt átengedni a fórumozás örömét a titkárnőmnek!