- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
-
oliwire
őstag
Szia!
köszönöm!
Facebook Marketplace-n találtam meg, egy srác hirdette. Egy 2017-es Ford Focusból származtak az alkatrészek.
A kis kijelzőst is át lehet alakítani, de ahhoz viszont a középső műszerfal nem kompatibilis, és ahhoz a műanyag borítást is meg kell venni/ bontóból szerezni, hogy a nagy kijelző beférjen.
A srác, akitől vettem, ő is a kis kijelzőset alakította át. -
törölt tag
Cseréld le inkább egy Crown Vic-re, ez is fehér
-
szgabor12
tag
-
Lomha 8V
addikt
Valamit keversz, 2015 után az 1.6 Ti-VCT 125 lóerős, az első generációs 1.6 Ti-VCT (2005-től) pedig valóban 85, csak éppen Kw, nem lóerő. Tehát az 116 lóerős. Ilyen van nekem is, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Baranyában lakok, mászik hegyet bőven, de nem érzem gyengének.
-
szilchi
őstag
Üdv.Meg lett nézve,a váltó rendben van.A váltó-olaj volt a hibás.Novemberben kuplungcsere alkalmával cserélve lett.És a hidegtől jóóól besűrűsödött.Ma olyan 13-14 fok van délután erre felé és nem is volt semmi gond a váltóval,tette a dolgát rendesen.Bezzeg reggel 0 fokban már akadozott,nyöszörgött.De csak amíg hideg a motor.Kell egy fűtött garázs
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Honda topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged