- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
radi8tor #888 üzenetére
Én úgy oldom meg az auto elindulási kiiktatását a klímának, hogy nem a szélvédőre vezetem közvetlenül a levegőt, hanem a szélvédő és a láb közti állásba állítom, így nem indul el magától, csak ha én kapcsolom be.
Egyébként most is csak akkor indítom a klímát, ha belső keringetésen vagyok és már kezdenék jobban bepárásodni, utána le is kapcsolom. A kattogást meg csak tesztüzemben nézegettem, 4-5 percig álló kocsinál.
Amúgy azért is dobtam fel a kérdést, mert arra is gondoltam, esetleg valami már nem kap kenést, vagy valami hasonló hiba áll fent, amit még könnyebb elhárítani, mielőtt még valami nagyobb gond alakulna ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest