- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
Nem kell az okoskodás
benne voltam végig az alfa és a béta tesztelésben is, tudom miről beszéltek, játszottam már a játékkal jó pár órát, hidd el. 
Az alfában a japán Orochi-t maxoltam ki (aki pont counter-attacker, tehát marhára tudom miről szól a védekezés!), a bétában pedig a lovag Lawbringert (aki pedig tank, azaz annak a típusnak is jól ismerem az előnyeit/hátrányait...).Ajánlom figyelmedbe azt a kommentem újbóli elolvasását amire reagáltál. Ahogy írtam: megütnek és emiatt a karakter animációja megszakad...újra és újra. Emiatt tehetetlen leszel és csak sebződsz és meghalsz majd. Persze lehet jól védekezni, stb. néha nekem is sikerült kicselezni őket,
Tehát nem mondtam, hogy lehetetlen védekezni, tudom jól hogy vannak block mechanikák és tudok a Revenge Mode-ról is (ami 5 másodpercig tart kb., semmire nem elég, max arra hogy visszaüss és elkezdjél futni......) de normális (azaz nem béna) játékosok ellen nem sokat ér egyik se 1vsX harcoknál.
Persze a játék megjelenése után még megúszod 1-2 hónapig az ilyenféle unfair harcokat talán, aztán ahogy belejönnek a többiek is a különböző kombókba, taktikákba, stb., úgy fognak szépen elpicsázni, mert 2 (vagy ne adj isten, 3 vagy 4 támadó) kombót nem tudsz folyamatosan kivédeni.
Talán az első 2-3 ütést kivéded (és addig imádkozol, hogy valamelyik társad a segítségedre siessen, bár kevés erre az idő ha nincs a közelben), de előbb-utóbb úgyis valamelyik betalál és onnantól kezdve szinte szétpüfölnek.
Velem is előfordult, hogy megúsztam 1-2 ilyen támadást, de a többsége csak szerencsén múlt: elrontotta a kombót az ellenfél, pl. valamilyen tárgyba/falba ütött a karakterem mellett az ő karaktere ezért megszakadt a kombója, stb...Legtöbbször inkább Nobushival sikerült megúszni az ilyeneket, vele lehet távolról is szúrkálni, így 1 szúrás, 1 menekülő-gurulás viszonylag jó taktika vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vallás
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
benne voltam végig az alfa és a béta tesztelésben is, tudom miről beszéltek, játszottam már a játékkal jó pár órát, hidd el. 
Talán az első 2-3 ütést kivéded (és addig imádkozol, hogy valamelyik társad a segítségedre siessen, bár kevés erre az idő ha nincs a közelben), de előbb-utóbb úgyis valamelyik betalál és onnantól kezdve szinte szétpüfölnek.