Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Major Major
    senior tag

martonx!

Kijelölöd azokat a számokat, amit szeretnél, jobb klikk, Send to playlist..., és utána, vagy akár közben is játszatod a playlist-et.

vaddesz!

Beállítások: Ctrl+P (Preferences)
    Core -> Keyboard Shortcuts -> Actions dobozban kiválasztasz egyet, Key mezőbe beírod a kívánt billentyűt, és raksz egy pipát a Global hotkey-hez a checkbox-ba, majd kattintasz az Add-ra.

Major Major!

A probléma megoldása lehet nagyon egyszerű is, lehet bonyolult is. Elég kevés így az információ, de elsőre azt tudom mondani, hogy ha az MP3-tagokban megvan a track number, akkor elvileg szépen sorban kellene rendeznie.

Hahó!

A v1-es a Tag, szépen be van mindegyik szám sorszámozva 1-100-ig... Winamp be is rakja őket sorba. A foobar nem tudom, miért nem, szinte semmit nem változtattam rajta, alap Columns UI, amúgy 0.8.3-as verzió. Columsnál alapból nem volt ilyen oszlop, én csináltam egyet # néven a legelső helyre, a Displayhez pedig [%Tracknumber%]-t írtam. Custom sort spec-en gondolkodtam, de nem tudom milyen nyelven kell programozni :)

Mod: Most nézem, a hülye winamp nem is tracknumber, hanem fájlnév alapján rak sorba... Most akkor hogy is van ez?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák