- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Drótszamár #3219 üzenetére
magasra tett ülés: tudtomal olyan magasra szabad csak tenni, hogy a pedál legalsó helyzteében ids egy nagyon picit maradjon behajtva a térd
a pulzusom asszem már csökken....
a keró új, egy merida kalahari
oolajozással, kenéssel bajban vagyok, dfe a hétvégén úgy is be kell vinnnem megnézetni, kotyog a teló
Ariadne : azt hittem eleinte, hogy bkv bérlete nem vettél ... az használ a legjobbam keróval párosítva
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Drótszamár #1877 üzenetére
Köszi az infót
, ezekszerint benéztem.
Üdv:
Márk -
escie
őstag
válasz
Drótszamár #1733 üzenetére
a hétvégén ettem egy féltenyérnyi kenyeret, azóta semmi, meg előtte sem sok napig. leszoktam volna róla?
akarok a héten sütni egy rozskenyeret, abból eszegetek majd.
írod ezt a 120-130-as pulzust.
miért, az baj, ha úgy tekerek, hogy végig magasabb a pulzusom? értsd: kihajtom magam a háromnegyedóra alatt, no persze marad még erőm hasazni, meg valami súlyzózásra is. csak ki kell fújnom magam.
ikább vegyek vissza? nem szeretnék, mert, háát, hogy is mondjam, úgy érezném, mintha csak az időt pazarolnám... de ha így nem vesztek semmi zsírt, akkor muszáj lesz változtatni.
valaki írjon már valami kimerítőbb eszmefuttatást erről a pulzus dologról? nagyon rosszul csinálom, ha így csinálom?
így, ahogy most nyomom, rendesen leizzadok, de stabil sebességgel tekerek, stabil légzés, nem fulladozok, nincs oxigénhiány, viszont a pulzus az elég magas, bár mérni nem tudom, de szerintem jóval 130 felett.
amúgy fejlődök a bringán, átlagsebességben, és megtett távban. a combomon rendesen látszik a változás, vagy izmosodott, vagy lejött némi zsír. és kevésbé fáraszt ki, pedig napról-napra ráteszek kicsit a távra, amit 45 perc alatt megteszek.
(hmm, a római part az nekem kicsit messze van, lévén nyíregyházi vagyok)
amúgy tavasszal bringa felújít, aztán tekerés. azzal járok majd kosarazni, kb 10km-re.
mit értetek ''kardió''-n? az aerob edzéseket? futás, bringa, ilyenek?
írtátok a koffeint. érdemes a bringázás előtt ilyesmit nyomnom, kávé, vagy ilyesmi?
mostanában ilyen rizs+hal/csirke+zöldséget eszek, reggelire meg műzli egy fél csésze tejjel. ez ugye jó? a rendszeres étkezés sajna továbbra sem megy, teljesen kavarás az órarendem.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Drótszamár #1733 üzenetére
Régebben amikor teljesen leesett a vércukorszintem a biciklizéstől én is remegtem utána. Mármint a kezem remegett csak, de az, mint a nyárfalevél.
Aztán megszoktam az egészet, most már a vércukrom sem esik le, nem leszek rosszul a vége fele, és a remegés is abbamaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT