- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Részemről nincs gond
Nem a 24.hu újságíróinak véleménye, hanem csak lehoztak egy tanulmányt. Ez portáltól független. Lehet más is lehozta, nem tudom, ezt nyitottam meg elsőnek a témába, nem nézem melyik pártoldalhoz tartozik.
Erről ennyit.A másik:
Lehet félreértettem valamit, de ezt mondtad, bemásolom:
”...Ugyanezt fele ilyen hatékonyan se lehet megcsinálni úgy , hogy az ember "érzésre" eszik...”Erre mondtam: Nálam sikerült.!
meg ezt is mondtad:
”...Szerintem mielőtt valaki egy 24.hu cikk alapján azt mondja hülyeség kalóriát számolni, próbálja ki és ne úgy ítelje meg a hatékonyságát, hogy azt még sohasem próbálta....”Erre ezt reagáltam: Nem mondtam, hogy hülyeség.
Egyébként nem tudom honnan veszed ezt a marhaságot, hogy én ilyet mondtam, sehol korábban nem írtam. Ezt már Te magyarázod bele és formálod át a mondandómat.
Bocs, de ez így van, olvass vissza nyugodtan.
Ráadásul honnan tudod, hogy nem próbáltam? Akkor elmondom neked, hogy kipróbáltam és annak tudatában tartom a véleményem.
Totál elkanyarodtunk a témától egy rohadt cikk miatt, valaki mély sértésnek veszi. Nem értem miért. Mit kell ezen ennyire kiakadni?Ennyire megvisel egyeseket a fogyókúra? Mondjuk ez tény! Komolyan mondom, annyi frusztrált ember van....hihetetlen.
Szerintem hagyjuk már ezt, mert nincs kedvem vele foglalkozni tovább. Inkább beszéljünk receptekről, osszunk meg tapasztalatokat, segítsünk egymásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged