- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
senior tag
Borzasztóan izgat ez az otthoni szerver téma és mindig gondolkozok rajta, hogy ez-az-amaz, mennyire kúl.
Csak nekem semmi értelme.
Úgyis megy 7/24/365-ben az asztali gép. Mindent megcsinál, akkor minek?Ha másnál is megy napi 12 órát a desktop, akkor fel lehet rá rakni amit akar és megy
Nem kell ehhez külön gép! Az a napi plusz 12 óra fogyasztás nem olyan sok (nekem)
Mondjuk megmondom, hogy ezt a pc-t nem mértem még falból, de olyan 40W lehet az idle. Ez is egy opció, annak, akinek nincsen sok helye, vagy nem akar plusz kábelezni, gépet venni, konfigolni, stb.
-
Krugszvele
senior tag
Azt vettem észre, hogy a "márkás" mini pc-k iszonyat hangosak valamiért. De biztos akad belőlük halkabb. Ki kell próbálgatni őket, annyira olcsók már.
Ez a diszkrét dolog meg olyasmi lehet, mint a "masszív" meg a "praktikus" Valahogy megváltozott a szavak jelentése az elmúlt években
Ez van, alkalmazkodni kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Jövedelem
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest