- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Krugszvele
senior tag
Jól mondjátok!
Nincsen, ahogy mondjátok ti diszkrét vga a gépben. Játék nem fut, így az sem izgat. De a te esetedben pontosan úgy tennék, ahogy te!
Szerintem aki IT-ben akar dolgozni, akkor alapvető, hogy legyen otthon hálózat, szerver, mentés, virtualizáció, stb. Akármilyen IT-s, azért legyen egy képe arról, hogy mik ezek a fogalmak.
Mi is ketten vagyunk a háztartásban, de ő még csak 7 éves és nincs ilyen igénye. Ha lesz, vagy játszani akar (mármint IT-sat) akkor azonnal rakok össze valami PC-t, hogy gyakorolhasson.
-
Krugszvele
senior tag
Borzasztóan izgat ez az otthoni szerver téma és mindig gondolkozok rajta, hogy ez-az-amaz, mennyire kúl.
Csak nekem semmi értelme.
Úgyis megy 7/24/365-ben az asztali gép. Mindent megcsinál, akkor minek?Ha másnál is megy napi 12 órát a desktop, akkor fel lehet rá rakni amit akar és megy
Nem kell ehhez külön gép! Az a napi plusz 12 óra fogyasztás nem olyan sok (nekem)
Mondjuk megmondom, hogy ezt a pc-t nem mértem még falból, de olyan 40W lehet az idle. Ez is egy opció, annak, akinek nincsen sok helye, vagy nem akar plusz kábelezni, gépet venni, konfigolni, stb.
-
Krugszvele
senior tag
Azt vettem észre, hogy a "márkás" mini pc-k iszonyat hangosak valamiért. De biztos akad belőlük halkabb. Ki kell próbálgatni őket, annyira olcsók már.
Ez a diszkrét dolog meg olyasmi lehet, mint a "masszív" meg a "praktikus" Valahogy megváltozott a szavak jelentése az elmúlt években
Ez van, alkalmazkodni kell!
-
Krugszvele
senior tag
Én otthonra minden esetben PC-t rakok/raknék.
Pofátlanul olcsó, korlátlan mennyiségben elérhető azonnal, könnyen javítható, könnyen bővíthető. Nem fogyaszt sokat, csendes. Kis méretű (bár akkor hangos vagy drága)
Bármire megfelelően konfigurálható.Van hátránya?
Ez a diszkrét ez a discrete félrefordítása akart lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest