- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen, nem ártana egy tényleg normális stadion, de érthető, ha az uefa nem vesz komolyan egy olyan pályázatot, hogy: ''ha megnyerjük, akkor építünk ám fasza stadiont''. Ez az eb anyagilag nemhiszem hogy megérte volna. Megépítik az 5-6 modern, sok tízezres stadiont, de a focink színvoala az eb után sem változott volna, a stadionokba nemlenne több 3-4 ezer nézőnél a bajnokikon, így nem lenne utána gazdaságos a fenntartásuk, és szép lassan ezek is leépültek volna. Persze a rendezvény ideje alatt jött volna a pénz rendesen, de én úgy gondolom, hogy nullszaldósra sem hozhattuk volna ki. De ettől függetlenül én is nagyon reméltem, hogy itt lesz az eb, dehát majd talán máskor

Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű, C0, 2028.06.13-ig garanciális
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs