- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Most keveredtem gép elé...
Kassai gólbírója tovább juttatta a franciákat.

-
AMDFan
addikt
válasz
spammer
üzenetére
Mindenki érti miről van szó. Olvasd el és értelmezd azt amit írtunk. echterion és én is többször leírtuk, hogy kétszer hibáztak a játékvezetők. De azt hangsúlyoztuk, hogy szerencsére úgy alakult, hogy így lett igazságos a vége. A játékvezetőket senki sem menti fel a hibák alól, ezt senki nem írta.
Összességében a játék és a bírók szempontjából az lett volna a legszerencsésebb ha már a lest behúzza a partjelző. A bírók szemszögéből nézve még akkor is jobban jártak volna, ha a gólt megadják, de ebben az esetben meg az angolok savazták volna őket a les miatt.
Viszont ha már a lest nem húzta be a partjelző, akkor a játék szempontjából így lett igazságos a végeredmény, az engem nem érdekel, hogy a bírókat emiatt leszúrják. -
spammer
veterán
válasz
echterion
üzenetére
Csak azt nem érted/értitek, hogy a gólt akkor sem adták volna meg, ha nem lett volna leshelyzet előtte. Mert nem fújták be a lest, mert nem vették észre. Ennek tudatában ment be a gól, amit nem adtak meg. A bírók és a játékosok tudomása szerint "élő" játék volt (ott sem kiabált senki a les miatt).
Az egy másik dolog, hogy les volt és emiatt valóban érvénytelen (lenne) a gól. De attól még a bírók szerint "tisztán" ment tovább a játék és úgy hibáztak egy rohadt nagyot.
Ennyi.
De remélem, hogy a következő EB-n, VB-n, a BL-ben és minden nagyobb tornán ezentúl lesz videóbíró, mert amit a fociban művelnek az egyszerre szánalmas és nevetséges. Állítólag valamit tárgyalnak hamarosan ebben az ügyben.
-
echterion
nagyúr
válasz
darál0w
üzenetére
Mert két hiba is volt.

Csak ha valaki látta a másodikat, akkor tessék észrevenni az elsőt is (ez nem neked szólt korábban sem). Amúgy meg, amint azt az előttem szólók közül is mondta valaki: a gól az, amit a bíró megad. Én ezért nem szoktam a bírót szidni, mert amit itt elvesz, azt ott visszaadja, és vicaversa.Nah, jó éjszakát mindenkinek.
Amúgy meg ami az nso fórumon megy, az egy nagy rakás trágyalé.
-
máyköl
veterán
Ezen nincs mit vitatkozni.

Bár nem Kassai hibája, hanem Vad Istváné, de ugrott szerintem a Kassai eb -döntő páros.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
echterion
üzenetére
én értem mit akarsz mondani...és ha innen nézzük a dolgot, akkor oké...les volt és nem gol, így a kettő üti egymást.

csak ezt magyarázd el majd Platininek is...mondjuk focizott, így lehet ő is azon van, mint te...de ezt így ugy sem meri lenyilatkozni...ergo ő is két hibának fogja elkönyvelni.
-
echterion
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Mivel nem adta meg, nem volt érvényes a gól. Mint ahogy les sem volt. A többi csak smafu. Ha a gól miatt reklamálsz, akkor tessék reklamálni a les miatt is.
(#1868) darál0w: Igen, mindkettő nagy hiba volt, ezt nem is vontam kétségbe és egy szóval sem mondtam, hogy az egyik hiba miatt a másik alól felmentést kaphatnak. Csak azt próbáltam jelezni, hogy ha már belemegyünk abba, hogy megadta, nem adta meg, akkor előtte közvetlenül is volt ilyen, így ha azt befújja, akkor az utána következő események be sem következnek.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
homeless09
üzenetére
borsod
-
LOTR
addikt
válasz
homeless09
üzenetére
tekintve, hogy a 2010-es foci vb hivatalos dala ez volt: Shakira Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song)
amit te írtál az csak a coca cola által szponzorált 2010-es vb dal - népszerűségét persze nem vitatom
mod
egészen pontosan a knaan wavin flag non-official
-
darál0w
Jómunkásember
már fel is tették a hibát...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Motion_Blur
üzenetére
másfél éve csak kispályán egy combizomszakadás miatt...azota még nem tértem vissza...előtte megye1.
(#1877) McCartman de nem értem hol a hiba benne...sokszor variálnak egyébként a les szabályon is...passzív les sem volt mindig, de szvsz jo, hogy van ez a "kiegészítő szabály".
-
AMDFan
addikt
válasz
spammer
üzenetére
Nincs ilyen hogy kisebb hiba vagy nagyobb hiba. Ez egy támadás volt, a gólt megelőző 2. passztól elméletileg érvénytelen az egész támadás, így nem kell ezen sírni, hogy gól volt-e vagy sem. Benn volt de teljesen mindegy egyébként mert nem adta meg a bíró.
Átfogalmazva: ha megadta volna a bíró a gólt, akkor az angolok lennének joggal dühösek, mert les miatt meg kellett volna állítani a támadást, ergo az élet igazságot szolgáltatott, egyik csapatot sem sújtotta a két hibás ítélet. Ezt magyarázzuk páran, ezt kell megérteni.
-
leslieke
Jómunkásember
Gól az, amit a bíró megad, a többi már csak történelem.
-
spammer
veterán
Igen, mondhatjuk úgy is, mivel nem adták meg. De "kicsit" nagyobb hiba egy ilyen gólt nem megadni, mint egy olyan játékos lesen állását észrevenni, aki nem is a gólszerző volt. Azért nagyon nem mindegy, mert nem a lesen lévő játékos rúgott gólt.
Ezer hasonló eset volt/lehet még, egy sima szabálytalankodás amit nem fújnak be, lehet hasonló is, csak ott esetleg megadnak egy gólt.

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
homeless09
üzenetére
ha lenne pálinkám, már nem lenne...

kintről sokkal könnyebb nekünk ítélkezni...bent teljesen más...én is hibázok, többet is mint Kassai, ez nem vitás

viszont itt lényegében egyik sem az ő hibája...a lest nem láthatta, mert a labda irányába kellett figyelnie, a golhoz meg vonalon kellett volna állnia...dehát ezért van ott a másik 4 JV, amiből 2 most hibázott. nagyot.
-
AMDFan
addikt
válasz
Gergosz2
üzenetére
Most komolyan nem veszed észre, hogy a saját logikáddal cáfolod meg saját magadat? Azt írod, hogy a játékvezető nem húzta be a lest emiatt járt volna a gól az ukránoknak, ugyanezzel a logikával, a játékvezető nem húzta be a gólt, ezért nem jár a gól. Ami egyébként a valóság is.
(#1869) spammer: a gól is csak elméletileg gól ha nem adják meg. Jézusúristen nektek aztán van logikátok

-
spammer
veterán
válasz
echterion
üzenetére
Nem adta meg, de nem a les miatt.

Ez ugyanaz, mintha szabálytalanság történt volna, amit nem vesz észre vagy nem ítéli annak és megy tovább a játék, esik egy gól.
Ha nem fújta be, élt a játék, a belőtt gól pedig érvényes.
Most nem adták meg a gólt, mert benézte a bíró, de ennek semmi köze a leshez (ami gyakorlatilag nem volt les, mert nem fújták be, szóval csak elméletileg az
)Mindegy, kár ezen vitázni, hiba volt így is úgy is.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
McCartman
üzenetére
és itt mi a probléma?
az hogy áll egy játékos lesen, de nem ő kapja a labdát, utána meg természetesen mivel lesen volt, így nem volta rajta ember, de már megkaphatja a labdát?
ez egy teljesen jo szabály.
#1858) echterion szabálytalan, ha befujják a lest és gol...de mivel nem tették így "szabályos" lett volna a gol...és most azon menne a vita. így meg 2 hiba van.
-
spammer
veterán
válasz
homeless09
üzenetére
Azért nem ugyanarról van szó
Les volt, vagy nem volt les, nem fújták be, vagyis élt tovább a játék. A gólt pedig nem lesen lévő játékos rúgta, ami bent volt, csak a bíró nem úgy látta. Ennyi. -
echterion
nagyúr
Na, végre valaki észrevette, hogy előtte les volt, tehát az ukránok rúgtak egy szabálytalan gólt. Innentől kezdve nincs vita. A jóképességű műsorvezető, meg riporter meg szakértő ezt miért nem vette észre? Érdekes, hogy ezt az első lassításból is rögtön lehetett látni, de utána többet nem is mutatták.
Köszönöm.
-
Gergosz2
veterán
válasz
homeless09
üzenetére
pont ez történt

-
-
McCartman
őstag
Tegnap a spanyol is kamu lesgól volt.
Persze , passzív les , ennyi erővel az egész meccsen 20 méteres lesen a 16os előtt csövező játákosnak nyugodtan le lehet passzolni ziccer helyzetben a labdát , mer csak passzív.
Szánalom. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
homeless09
üzenetére
nem csak mozgott, hanem ő is kapta...csak megtévesztő az állo kép, mert a vonal mellé megy a labda, de a középső ember megy érte. ezért volt számomra félreérthető.
-
Tomics
addikt
-
Gergosz2
veterán
FIFA/UEFA-nak ideje lenne már haladnia a korral és bevezetni a videóbírót.
x millió tv néző látja mit csalnak el , színészkednek a játékosok, meg mit hibáznak a bírók.
Sőt a stadionban lévő emberek is látják , mert kirakják a kivetítőre.Komolyan csak 1 ember kéne aki nézi a meccset és ha kell rámondja a bíró fülére mi is történt valójában.
-
spammer
veterán
-
Tomics
addikt
Kassaiék mehetnek a levesbe

-
7600 GS
addikt
Van valakinek videója az ukránok meg nem adott góljáról? Pont a francia meccset néztem, nem láthattam.
-
AMDFan
addikt
Egyébként a meg nem adott gól előtt lesen volt az ukrán gyerek, és azt se vette észre a partjelző, szóval a meg nem adott gól igazából les volt.
-
torcsrent
tag
Ukránok a megnemadott góljuk után teljesen szétestek, pedig addig többet tettek a győzelemért, mint az angolok, szvsz.
-
spammer
veterán
svéd 2-0

(#1814) leslieke: nem hinném, én 2-1 franciát tippeltem

-
McCartman
őstag
Svédek meg már harmadszor kezeznek a 16oson belül..
-
máyköl
veterán
Nem lennék Kassaiék helyében...
-
spammer
veterán
válasz
bimbilla09
üzenetére
Elég baj, lenne mit tanulni az amcsi focitól.
Bár tudják nagyon jól, csak akkor nem lehetne elcsalni a meccseket... -
Csabee.
nagyúr
Angol Francia továbbjutás, én már borítékolom is..

-
Boxer001
veterán
Egyébként mi a faxé nem lehet utólag megadni, ha egyértelmű?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Lehet, hogy később új videót raknak fel...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azt hittem csak szimplán jól vágja a szabályokat