Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Ahhoz képest, amit adni fog NEM LESZ kurva dárga. Egyébként sem mondta senki, hogy meg kell venni. A nagyjából 200 magyar szimulátoros nem a legfontosabb célcsoport a PMDG számára, SŐT! Hurrogni általában te szoktál másokat, köztük engem is, ezért sem írok már ide. De most kivételt teszek, pusztán csak azért, hogy azt a rettenetes - és számomra érthetetlen - PMDG ellenességet, ami téged jellemez kicsit megcáfoljam. Illetve azt is megválaszoljam, hogy miért kellett eddig várakozni.
Ajánlom az alábbi linkeket figyelmedbe:
[link] [link] [link] [link]De ha te mondod, az iFly biztosan sokkal-sokkal-sokkal jobb és komplexebb....
Hogy best buy-e az iFly? Természetesen! De mint azt tudjuk, olcsó húsnak....
Ugyanakkor az NGX egy új szintre fogja emelni az eddig ismert szimulációt, és ez nem túlzás!
A gép annyira komplex, hogy alaposabb tanulás nélkül nem is lesz érdemes repülésre fogni, aki viszont beleássa magát, az minden további nélkül képes lenne repülni egy igazi 737-essel is.
-
Geryson
addikt
Ja, én azt hittem, hogy engem kurváztál le.
Viccet félretéve, én nem tudtam, hogy erről már volt szó.Nekem a Malév miatt mind a kettőt meg kellene vennem úgy, hogy a 6-700-ra még 4-8 hetet kell várni. Ráadásul olvasható, hogy az ár 69.99-ről 74.99-re megy fel az ára ha nem veszed meg augusztus 4.-e előtt. Egy szó, mint száz, nekem ez 100 dolcsi lenne a csomag, azt egy kicsit sokallom úgy, hogy tuti, hogy egy pár service pack majd kell hozzá.
Marad azt hiszem az iFly...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viccet félretéve, én nem tudtam, hogy erről már volt szó.