Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Ahhoz képest, amit adni fog NEM LESZ kurva dárga. Egyébként sem mondta senki, hogy meg kell venni. A nagyjából 200 magyar szimulátoros nem a legfontosabb célcsoport a PMDG számára, SŐT! Hurrogni általában te szoktál másokat, köztük engem is, ezért sem írok már ide. De most kivételt teszek, pusztán csak azért, hogy azt a rettenetes - és számomra érthetetlen - PMDG ellenességet, ami téged jellemez kicsit megcáfoljam. Illetve azt is megválaszoljam, hogy miért kellett eddig várakozni.
Ajánlom az alábbi linkeket figyelmedbe:
[link] [link] [link] [link]De ha te mondod, az iFly biztosan sokkal-sokkal-sokkal jobb és komplexebb....
Hogy best buy-e az iFly? Természetesen! De mint azt tudjuk, olcsó húsnak....
Ugyanakkor az NGX egy új szintre fogja emelni az eddig ismert szimulációt, és ez nem túlzás!
A gép annyira komplex, hogy alaposabb tanulás nélkül nem is lesz érdemes repülésre fogni, aki viszont beleássa magát, az minden további nélkül képes lenne repülni egy igazi 737-essel is.
-
Geryson
addikt
Ja, én azt hittem, hogy engem kurváztál le.
Viccet félretéve, én nem tudtam, hogy erről már volt szó.Nekem a Malév miatt mind a kettőt meg kellene vennem úgy, hogy a 6-700-ra még 4-8 hetet kell várni. Ráadásul olvasható, hogy az ár 69.99-ről 74.99-re megy fel az ára ha nem veszed meg augusztus 4.-e előtt. Egy szó, mint száz, nekem ez 100 dolcsi lenne a csomag, azt egy kicsit sokallom úgy, hogy tuti, hogy egy pár service pack majd kell hozzá.
Marad azt hiszem az iFly...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz iPhone 19
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Milyen TV-t vegyek?
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viccet félretéve, én nem tudtam, hogy erről már volt szó.