Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazstoth
csendes tag
válasz
Cypresss
üzenetére
Ezen sírok. Szerinted ha valaki egy jól kidolgozott addonnal tud repülni FS-ben, akkor akár valóságban is menne ugyanez egy 70 tonnás géppel, "minden további nélkül"?

Már a taxival, de több mint valószínű, hogy még a hajtóműindítással és FMC programozással is elég nagy gondok akadnának.
Repültél már igazi 737-tel miután FS-ben tudtad kezelni? Jól ment? -
fatal`
titán
válasz
Cypresss
üzenetére
"Ahhoz képest, amit adni fog NEM LESZ kurva dárga."
De, ár/érték arányban drága. Nyílván nem a magyar közösség a célcsoport, de itt élek, és a topiclakók is.
Nem emlékszem, hogy egyszer is lehurrogtalak volna.
Semmi bajom a PMDGvel, de csak te nem látod be, hogyha a legalitást nézzük, akkor bizony az NGX-el elkéstek.
Egy szóval nem mondtam, hogy komplexebb vagy szebb lenne az iFly viszont kétplatformos és ár/érték arányban nagyon jó, de szerintem te még egy fél órát sem repültél vele. Egyszerűen annyit mondtam, hogy szerintem, hiába részletesebb a PMDG, nem ér 2x annyit.
"az minden további nélkül képes lenne repülni egy igazi 737-essel is."
FS soha nem fogsz valós géppel repülni a szimulátoros tapasztalat alapján, már csak a fizika miatt sem.
"A gép annyira komplex, hogy alaposabb tanulás nélkül nem is lesz érdemes repülésre fogni, aki viszont beleássa magát, az minden további nélkül képes lenne repülni egy igazi 737-essel is."
Kiváncsian várom, ettől még tartom, hogy semmilyen fs addon nem ér 25000 ft-ot. Nem, a régi PMDG gépek sem.
"Egyébként sem mondta senki, hogy meg kell venni."
Egyrészt a ph-n tiltott a warez, másrészt ezt elég fura egy béta-tesztertől hallani.
-
Geryson
addikt
válasz
Cypresss
üzenetére
Hú, ezeket a linkeket köszönöm én is, már nézem is. A PMDG soha nem volt egy egyszerű gép, én mind a 737-esét, mind a mostani 747x-et úgy kezdtem, hogy kinyomtattam a teljes kézikönyvet és átolvastam (átfutottam) egy jó párszor, közben meg iskola-köröztem Boeing Fielden és általában az első utamat géppel együtt tettem meg onnan Európáig. Hát akkor nekifekszem, mert felesleges vásárlást az iFly-al nem szeretnék csinálni, hiszen eddig én tényleg csak az árát néztem meg...
Én azért érzem magam leszólva hunfatal által, mert FSX-ezem...

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kés topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest