- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Cypresss
üzenetére
Ööö, ez nekem kicsit zavaros... Mármint az FSX partíciódra gondolsz? Mert egyszer, korábban mindha azt írtad volna, az FS9 és az FSX nálad külön partíción van. Viszont FSX még nem létezett öt éve, vagyis ha akkoriban gyártottál neki 150 gigát, akkor kicsit elkapkodtad...
Mellesleg onnan gondolom, hogy FSX-ről van szó, mert amit belinkeltél, az FSX-szes addon. Amúgy - szerény véleményem szerint - aki olyan nagyban űzi az FS-t, mint te, alaposan alulméretezte magát 150 gigával az FSX esetében. Nekem az FS9 paítcióm is jóval 400 GB felett van, s már jó pár éve konstans 200 GB feletti tartalommal van megtöltve (ennyi az aktív része)... A textúrák betöltését pedig szerintem eddig sem elsősorban a háttértárolók sebessége határozta meg (legalábbis a bosszankodásainkat nem ezek okozzák). Nálam amióta Win7 64 bit van, i7 6GB rammal,azóta nincs textúratöltögetés miatti bosszankodás. És ha nem cseszek el valamit a sceneryk telepítésekor, akkor OOM hiba sincs már.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Disney+
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Amazfit GTR Mini okos óra
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mellesleg onnan gondolom, hogy FSX-ről van szó, mert amit belinkeltél, az FSX-szes addon. Amúgy - szerény véleményem szerint - aki olyan nagyban űzi az FS-t, mint te, alaposan alulméretezte magát 150 gigával az FSX esetében. Nekem az FS9 paítcióm is jóval 400 GB felett van, s már jó pár éve konstans 200 GB feletti tartalommal van megtöltve (ennyi az aktív része)... A textúrák betöltését pedig szerintem eddig sem elsősorban a háttértárolók sebessége határozta meg (legalábbis a bosszankodásainkat nem ezek okozzák). Nálam amióta Win7 64 bit van, i7 6GB rammal,azóta nincs textúratöltögetés miatti bosszankodás. És ha nem cseszek el valamit a sceneryk telepítésekor, akkor OOM hiba sincs már.