Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Na feltoltam pénteken mind a Flight Environment X-et (aminek 3 napja nem ment a honlapja, így maga a setup program sem tudott kapcsolatot létesíteni a szerverrel - merthogy a frissített adatbázist mindig onnan töltené le elvileg) meg rátoltam a Super High Definitiont. Lényegesen gyengébb mint az XGraphics nevű progi, mert csak vizet, hullámot, felhőt és fényárnyalatokat tudsz változtatni, míg utóbbinál taxiútvonalat, leszállópályát, fényeket, villámokat, hangokat, felhőket, útvonalakat meg egyszerűen mindent. Szóval ennek ellenére olyan felhőim voltak kisgépezés közben Szardínia Szigete felett, hogy egyszerűen kegyetlen (toltam képeket, a napokban feltöltöm). Aztán szombaton nyomtam egy Luxemburg - Hong Kongot már nagygéppel és láss csodát, felhők gyönyörűek DE a föld egy csomószor full fekete lett és csak idővel szedte össze magát a gép ill. vasárnap hazafelé (ez 2 x 11,5 órás út) meg kifagyott, hogy kevés a memória.
Kb. 9 giga telepített csodáért kaptam felhőket és szép naplementét plusz egy fagyit. Danke Flight Environment X.Összefoglalva kipróbálni érdemes, de az XGraphics sokkal részletesebb, bővebb és memóriagondja sem volt eddig még soha nekem plusz még kisebb is és asszem jóval olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Háztartási gépek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hobby elektronika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ZBook 17 G3, 17,3" FHD, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 4GB Nvidia, W11, Számla, 1 év garanc
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb. 9 giga telepített csodáért kaptam felhőket és szép naplementét plusz egy fagyit. Danke Flight Environment X.