Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
laccerot
üzenetére
teljesen felesleges egy merevlemezt egy SSD-hez hasonlítgatni szintetikus tesztekben, semmit nem mond.
.: JuSzT :. :tudom én, hogy nem kell gyorsabb, nézd meg a konfigom
mindig szoktam is ajánlgatni, hogy aki tud, vegyen SSD-t. de azért ezektől az értékektől nem kell elájulni (mint ahogy a kolléga tette). -
knbs
senior tag
válasz
laccerot
üzenetére
Nekem komplett ADOBE Master kollekcioval fent, es meg nagy rakas Autodesk programmal koritve megalltam 56 GB-nal(nekem 128-as van Samu 470). Most tartok ott hogy lassan jon a backup, mert szinte mar minden fent van ami kell. Persze nem art helyet is hagyni, de ha csak egy winrol van szo es mondjuk egy kisebb programcsokor amit mindennap hasznalsz mondjuk akkor eleg lehet a 64 Gigas. Nem nagy kaland, szamold ossze most mennyi helyet foglal a vinyodon a sokat hasznalt programjaidnak az osszege hagyjal ra 15-20 Gigat es megvan neked mekkora kell kb.Ohh most ertelmezem, csak oprendszernek...
Windows 7 system requirements
If you want to run Windows 7 on your PC, here's what it takes:
16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindig szoktam is ajánlgatni, hogy aki tud, vegyen SSD-t. de azért ezektől az értékektől nem kell elájulni (mint ahogy a kolléga tette).