Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Attici
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Kingston SSD-t, de csak az U3S6-os bővítő kártyán van SATA3-am. Viszont azt olvastam, hogy annak a Marwell vezérlője nem támogatja a TRIM-et.
Akkor inkább érdemesebb az alaplapi SATA2-t használni?
-
Attici
őstag
Végre egész jó árban vannak az SSD-k. Szeretnék venni egyet rendszernek. A 830-as Samura gondoltam
Már mindent átolvastam, csak azt nem tudom, hogy , ha AHCI-ra kell állítani a BIOSt, akkor a Raid0-ban menni fog-e a két HDD mellette?
(Nálam több op rendszer is van a biztonság kedvéért. Jelenleg az egyik a Raid0-s partíción, a másik pedig a fiókban lévő IDE-s HDD-n (még egy szokott lenni a SATA-s fiókban levőn is, de az most behalt)) -
Attici
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
A megbízható 5 év garanciás OCZ????!

-
Attici
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Akkor mivel érdemes összehasonlítani?
Samu kisgyerek?- A második legnagyobb elektronikai gyártó!
-
Attici
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A minőség és tartósság közti különbség lenne az érdekes.
Én is vásárlás előtt vagyok és az a nem mindegy, hogy mennyi időre veszi az ember a cuccot. -
Attici
őstag
OCZ Revo Drive-val van valakinek tapasztalata?

Aktív témák
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest