- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
whitehand
senior tag
válasz
levykk #37810 üzenetére
ez ugy hülyeség ahogy van két ok miatt az ssdre nem irok napi szinten 1gigát se tehát az 400 tB mire kijön böven elavult lesz....2 az ssdék legritkább meghibásodási faktora az irás miatti hiba hanem a vezérlő szokott elszállni az esetek 98-99%-ban...mivel mire azt a 400 tb-ot kihansználom böven 10-15 éves lesz az ssd nekem az ssdém 1 év után halt meg a vezérlője... csere majd rá 1,5 évre széntén meghall a vezérlő de már a 2év gar miatt olyan árban cserélték volna amiért egy ujat kapok igy kuka a 2,5 év alatt a 2 ssdre 1 tbot ne irtam ebben biztos vagyok mivel a winfosok telepitése és a játékok cserélgetése biztos nem volt annyi
-
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 3
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest