Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
fLeSs
nagyúr
válasz
luciferk
üzenetére
itt írnak arról amiről beszéltem:
[link] és [link]de én nem ezekre gondoltam, hanem láttam vmelyik tesztben, hogy az új 325-ös vagy 425-ösben is ilyen toshibára átnevezett jmicron van.
[link] itt az egyik. "While the logic is JMicron, Toshiba is currently making the 618 controller dies. "
de volt még1, ez tuti.
btw ebben a tesztben láccik, hogy random írásban még mindig gyenge.és itt a másik amire eredetileg gondoltam: [link]
"It's tough to see and even tougher to photograph but stenciled on the controller chip are the letters T-O-S-H-I-B-A which apparently is a JMicron JMF618 controller but branded as Toshiba as they are the manufacturer." -
FRENK1988
veterán
válasz
luciferk
üzenetére
hát a Raptorhoz képest sokkalta gyorsabb. Van rajta pár gém (krájzisz, DiRT 2) elég hamar betölt és ha egy egy checkpointhoz elérek nem akad be. Windóz gyorsan indul pillanatok alatt elindulnak a programok (MSN, Winamp, Photoshop). Összevetve ha jól muzsikál még 3 évig akkor nagyon jó vételt csináltam.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
luciferk
üzenetére
filmet néztem és közben lefutottak ezek a tesztek.

egyébként ez elvileg az SSD RAID-tömböket is képes megtisztítani. ha ez igaz, akkor nincs miért aggódni a RAID-eseknek. btw az Intel állítólag hamarosan kiadja a TRIM-es Rapid Storage drivert és akkor nem kell többé a Microsoft Win7-be beépített driverét használni. mondjuk nemtom, hogy milyen előnye lesz annak ha feltelepítem az Intel driverét, nem hiszem, hogy attól gyorsulna bármi is. az AMD AHCI-driveréről nincs semmi infó.
-
fagy53
nagyúr
válasz
luciferk
üzenetére
Én is e kettő között vaciláltam, de végül a 425-öt választottam. Az igazi különbség a HDD és az SSD között van. Az SSD-k közötti különbség jóval kisebb az alkalmazásoknál és nagyon alkalmazás függő. Én átlag felhasználónak számítok, kevés pénzzel és mivel egyik sem egy nagy dobás, érthetően az olcsóbbat választottam és nem is bántam meg, mert tényleg jóval gyorsabb az F3 Samsung HDD-nél. A lényeg, hogy támogatja az SNV425 is a Trim-et, hogy mennyire arra nagyon kiváncsi vagyok, majd kiderül!

Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest