- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
5ent1nel #23590 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy ezeknél a teszteknél nagyon nem mindegy milyen tipusú a SATA3 vezérlő és milyen a drivere, a kábel meg olyan amilyen. Elméletileg az erek anyaga jobb minőségű a SATA3-asnál, a valóságban ebben nem lennék biztos. Mondhatnánk úgy is ahogyan te, parasztvakítás. Ide kábelek közt biztosan volt anno különbség, itt már nem hiszem. Fogyasztói társadalom érvényesül, kispórolunk mindent amit csak lehet. Tisztelet a kivételnek, bár azt biztosan külön kellene megvásárolni és nincs a cucchoz csomagolva. Ez viszont lehet hogy már szőrszálhasogatás kategória és nem éri meg a plussz pénzt.
Nem néztem utána milyen a lapod vezérlője. Lehetséges hogy ott van a probléma.
Igazából ugyanazon vezérlő sem biztos hogy ugyanazt tudja különböző tipusú lapokban véleményem szerint. -
Müszi
senior tag
válasz
5ent1nel #23550 üzenetére
Hogy megnyugtassalak, én sem vagyok maradéktalanul elégedett az enyémmel. Bár az Atto tesztem ok-nak mondható, Cristall tesztnél randomban gyengécske az írási sebesség.
Mondjuk ez sem igazán fontos mert rendszernek használom és az olvasás ami a leglényegesebb, az rendben van. Ezek a SandForce vezérlők ilyenek: -
Müszi
senior tag
válasz
5ent1nel #23537 üzenetére
Szerintem legkevésbé az SSD-vel lesz nálad a probléma. SATA kábel ok? SATA3-as?Ha igen, akkor a lapod SATA drivereinek régebbi változatait kellene megpróbálni. Esetleg, ha van lehetőség az SSD-t másik lapban megnézni, vagy a tiédbe másikat belepróbálni.
Különben meg a szekvenciális írási-olvasási sebesség nem sokat számít rendszer SSD-nél. Kár izgulni rajta, ha egyébként meg gyors lett a gép tőle. Ja és a mérést célszerűbb lenne egy másik meghajtón lévő rendszer alól végezni. Persze lehet, hogy akkor sem változik sokat a helyzet. -
Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gombász topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Eladó 512GB-os memóriakártyák!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest