- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Aktív témák
-
LordDarkness
aktív tag
válasz
Tibiajax #8207 üzenetére
Úgyis hó végén veszek ha veszek addig átgondolom, honnan szerzek. Végülis melyik adat a legfontosabb egy ssdnek írás vagy olvasási sebesség? Olvasom hogy van valami ahci driver ami az amdnél nem műkszik pár embernek akkor azt ne is tegyem majd fel? Meg még mire érdemes figyelni?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Tibiajax #6046 üzenetére
de most hogy jött ide a 425-ös? neked 125-ösöd volt, legalábbis ezt írtad.
btw aki megveszi a 4magos procit is szereti bizonygatni de hogy az kell neki miközben csak netezik és játszik a gépen. vagy hogy kell neki a hd 5850 a 19 colos TFT-hez.
én a mindennapi használatban általános dolgok egész sorával tesztelem az SSD-ket (ezek igazából nem tesztelések, szal nem benchmarkolgatok hanem stopperórázás), és tudom, hogy mit mértem. ráadásul a jmicront használtam is az intel után ~2 hétig, itt a topikban írtam róla egy könyvnyi hozzászólást.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Tibiajax #6032 üzenetére
Én használtam egy darabig Jmicron JMF602-es SSD-t és annál tényleg érezhetően gyorsabb az X25-V, de ez kb. ilyen szintű dolog volt, hogy a boot 30 mp helyett 35 mp, TF2 indulás/pályabetöltés 70 mp helyett 80 mp, stb.
Viszont ez még a régi Jmicron, ez nem tartozik a "normális" SSD kategóriába.Az újabbak között már nincs érzésre különbség.
A HDD-SSD váltás érződik, de SSD-SSD váltás már nem legalábbis a jelenleg kapható "mainstream"-ek között. Micront és Sandforce-ot még nem teszteltem. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Tibiajax #5318 üzenetére
Kéne nézned valami olyannal is, ami mutatja az olvasási sebesség görbét (HDTune, HDTach, stb) Az a gyanúm, hogy nagyon ingadozni fog a sebessége, ezért lassabb összességében.
Ezt pedig a telepítésnél rákerült file-ok okozzák. Én úgy "egyenesítettem ki" a gorbéjét, hogy lementettem Image-be és visszaírtam rá. Totál egyenes lett utána.
Aktív témák
Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Videós, mozgóképes topik
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mikrotik routerek
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest