Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
Manus01
üzenetére
Szamitogepem

Ezt nem tudtam kihagyni
Volt mar a gepemen win7 egy honapig, meg az ssd-re is azt raktam eloszor es az xp-n gyorsabban indulnak a programok amiket en hasznalok es nekem ez a lenyeg. Azon kivul a hangkartyamhoz valo win7 driver csapnivalo, nincs szep hangja, mig xp-vel szepen szol.
Amugy a gepem:
Asrock conroexfire-esata2
Pentium D 945
Ati radeon hd 5450
2gb ram
Audigy 2zs -
anonym1s
őstag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Engem nem erdekel a normalis konfig, engem az en gepem erdekel, es az en gepemen az xp gyorsabb, ezt meg en mondom neked tapasztalatbol

Amugy mar felvilagositottak hogy a win7 miben gyorsabb, de engem az nem erdekel mert nem tomoritgetek, nem kodolok filmeket stb. En szinte csak netezesre hasznalom a gepet es nekem az a lenyeg hogy gyorsan induljanak a programok, ami az en gepemen gyorsab xp-vel mint win7-el.jim_raynor70!
Tudsz esetleg valami mas programot? Ez a parted magic nalam nem mukodik. Illetve elindul es a vegen mikor ok-t nyomok bejon egy kis ablak hogy a folyamat elindult de folyamatjelzo nem lesz csak majd kiirja ha kesz ami kb 2 percig fog tartani. En itt hagytam kb fel orara de nem csinalt semmit az ssd-vel. Ugyanaz a kis ablak volt a kepernyon es ugyanugy rajta volt minden adat mint amikor itt hagytam.
-
anonym1s
őstag
Sziasztok!
Nekem is Corsair Force 3 van kb. egy honapja. 60GB-os, csak rendszer van rajta es nekem nem volt eddig semmi gondom vele. Az SSDLife program is azt mondja 100%-os es kozel 9 ev a hatralevo elettartama pedig xp van rajta
Lassulast sem vettem eszre rajta, sot a crystaldiskmark eredmenyei alapjan meg gyorsult is a kis fajlok irasi sebessege.
Ha xp-vel trim nelkul 9 ev az elettartama es nem is lassul, akkor en nem ertem miert oly fontos az a trim funkcio. Hol lesz ez mar 9 ev mulva...
Bar lehet hogy hosszabb hasznalat utan jonnek majd elo lassulasi problemak, de ha csak 5 evet bir a mostani sebessegevel, az hibatlan.Na de amit kerdezni akarok, hogy tud valaki ajanlani programot amivel secure erase-t tudok csinalni az SSD-men?
-
anonym1s
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ja, igy mar ertem
Viszont en nem szoktam meretes rar-okat tomoritgetni meg egyeb mas gepigenyes dolgokat sem csinalok. Neten es torrenten kivul szinte semmi masra nem hasznalom a gepet, viszont a netradio allandoan megy nalam, es a hangkartyamhoz kiadott win7 driver egy rakas szar, nem tetszik a hangja. Azon kivul nem tetszik a win7 felulete sem. En a klasszikus windows feluletet szeretem, az xp-t is igy hasznalom, de a win7-et nem lehet klasszikusra atallitani.
Corsair force 3 60GB az ssd-m van. Ebben van garbage collection funkcio? Esetleg van valami program amivel lehet ezt ellenorizni? Megnevezned azokat a karbantarto programok amiket emlitesz? -
anonym1s
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hali.
Akkor ez azt jelenti nem ajanlott xp-t rakni ssd-re? Azt olvastam, a trim hianya lassitja es roviditi az SSD elettartamat. Mennyivel roviditheti meg az ssd elettartamat a trim hianya?Egyebkent hiaba mondjak sokan hogy a win7 ott van gyorsasagban mint az xp mert az en nem ezt tapasztalom. Az en gepemen szemmel lathatoan gyorsabb az xp mint a win7!
-
-
anonym1s
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen, sata2 porton van (csak az van az alaplapomon) de ott is 350 korul kene lennie, nem?
A sata2 3gbit ami 375mb, abbol 350-et hozhatna. Na es miert kevesebbek a mai ertekek mint a tegnapiak?
Amugy ez az elso ssd-m, normal vincseszterhez viszonyitva irtam hogy nem vagyok elejulva a gyorsasagatol.
Masik kerdes hogy xp-t hogy lehet ssd-re telepiteni? Ugyanis ha a eltolom az elso particiot ahogy kell az ssd-nek (hogy 1mb-nal kezdodjon es ne 31.5kb-nal) akkor felmegy ra az xp de nem indul, nem bootol csak kek kepernyo valami hibauzenettel egy szempillantasra es ujraindulgat. Ha nem tolom el, hanem hagyom 31.5kbyte-on, akkor minden oke de azt olvastam hogy az nem jo az ssd-nek.Meg egy kerdes, hogyan kell secure erase-t csinalni?
-
anonym1s
őstag
Sziasztok!
Na megjott tegnap az ssd-m (Corsair force 3 60GB).
Feltelepitettem a win7-et. A boot ido es programok indulasa alig eszrevehetoen lett gyorsabb Az altalam mert sebesseg eredmenyek is messze elmaradnak a gyaritol es raadasul meg lassult is tegnap ota. Ez mitol van? Normalis ez?Itt egy kep a tegnap mert eredmenyrol:
ez meg a mai meres:
-
anonym1s
őstag
Hogy kell csinalni ezt a secure erase-t?
-
anonym1s
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Kossz a valaszt!
Ez a gepallatom:ASRock CONROEXFIRE-ESATA2 ( Intel 945P + ICH7R )
Intel Pentium D 945 3.4ghz
ATI Radeon HD 5450
2GB ramVolt mar rajta win7 egy honapig de az xp-t joban szeretem. Egyaltalan nem jatszom semmifele jatekkal. Amire hasznalom, az foleg internet, torrent, neha filmeket szoktam szerkesztgetni de csak hobbi szinten (szinkronhang ki/be, nagyon ritkan kodolas de csak xvid). Nekem az a lenyeg hogy megbizhato es gyors legyen.
Akkor nincs semmifele kulonleges beallitas vagy ajanlott tennivalo a telepites elott?
Ja, a klonozasnak milyen hatranya lehet? -
anonym1s
őstag
Sziasztok!
Vettem egy 60gb-os corsair force 3a ssd-t, elvileg holnap erkezik.
Most xp-t hasznalok normal vincseszteren amirol van particio mentesem (ghost-tal), es azt szeretnem rarakni az ssd-re. Jo otlet ez szerintetek, vagy jobb egy uj telepites az ssd-re? Masik kerdes hogy xp vagy win7 jobb ssd-re? En xp-t joban szeretem ezert szeretnem azt megtartani, de ha jobb a win7 ssd-re, akkor lemondok az xp-rol.
Harmadik kerdes hogy lehet e tobb particiot csinalni egy ssd-re?
Erdekelne az is hogy van e valami amit ajanlott elvegezni/beallitani mielott ramasolom/telepitem a rendszert? Tudom hogy az elso hsz-ben le van irva, el is olvastam, de az mar 3 eves hsz, lehet azota valtozott valami, azert kerdezem.
Kizarolag a rendszer lesz rajta, adattarolasra vincsesztert hasznalok. -
anonym1s
őstag
Sziasztok!
Melyik a jobb valasztas a
Corsair 60GB Force 3A vagy az OCZ 60GB Agility 3?
Rendeltem egy "Corsair 60GB Force 3A" SSD-t de ha jobb az OCZ akkor ma meg tudom modositani a rendelest.
Masik kerdes hogy van valami kulonleges beallitas, firmware frissites vagy barmi amit erdemes lenne megcsinalnom mielott telepitem ra a win-t?
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest