Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Kroni1
veterán
"a böngésző cache áthelyezés témában a "régi" ajánlás szerintem helytálló most is: menjen ramdisk-re, vagy maradjon SSD-n, de semmiképpen sem HDD-re"
Értem, és ha mondjuk az SSD-n hagyom, vagy átrakom a Ramdiskre akkor milyen értéket érdemes beállítani? Gondolom nem túl nagyot..
-
soldi3r
veterán
-
knbs
senior tag
Koszonom kollega!

Kozben vegigforumoztam az Adobe AE forumat, es kiokosodtam. Magat a programot megeri feltenni az SSD-re, mert az AE nagyon sok pici meretu plugint tolt be es hiv meg, igy latvanyos a sebesseg novekedes, de magat a nyersanyagot es aztan a kesz vagott anyagot sima 7200-as HDD re vagy esetleg Raptorra celszeru tenni a nagy meret miatt.
Nem riagoatnek senkit, de egy tiszta 3 es fel perxes videoklipp zold hatter mogott felveve aztan AE-be bedobva es pusztan egy lencse effektet rapakolva marhara nem 256 GB, nalam mar full HD minosegben pikk-pakk 1 terra folott rohangal az anyag... es ezt nem lehet SSD kapacitassal birni. -
veze
őstag
elvileg arrol (Jmicron) is tud bootolni, akkor ez ugyanolyan sebbességet biztosít majd?
a lap meg egy szívás ami nekem van ( igaz már több mint három éves) mert a manual leírása szerint van ahci támogatás, de valójában meg nincs.. és forumoztam külföldi oldalakon és olvastam hogy mások is így szivnak vele és nincs rá megoldás..
marad a Jmicron vezérlő.. -
deicide
veterán
Annyit még hozzátennék, hogy aki kicsit utánaolvas a témának, elkerülheti a 100mb-os partíció létrehozását. Ha nincs üres partícionálatlan hely, ahová a telepítő tenni tudja, akkor a telepítési partícióra rakja a fileokat és akkor nincs gond azzal, hogy ha kiveszek egy eszközt a gépből és nem indul a win7.
-
törölt tag
Hát mivel a PCX-nél rendeltem ott kell az újat is és 31 -k ért van a V+
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest