Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
NOD
senior tag
Akkor meg kapcsold át randomról a test data-t illetve használj más progit.
Amugy azt tudja valaki hogy ez az ajánlott 20% szabad hely az a formázatlan terulet 20%-a kell hogy legyen? Szal egy 64gb-s cuccnál ami formázva 59.5 annál az 52gb telítettség az okés még?(#9936) megint én : Még valamit nem nyomtál be mert a 4k irás illetve 4k random írás az vagy 40 fölött kéne hogy legyen.
Test data-t tedd a 00-ra vagy 01-re illetve nézd meg hogy bevan e nyomva egyáltalán a TRIM.
Mindjárt elökeresem hogy miután benyomtam a cuccot mennyit értem el az ssd-vel de azt hiszem 40-60.
A TRIM-et meg ugy lehet ellenörizni hogy a parancssort megnyitod rendszergazdaként és beirod hogy : fsutil behavior query disabledeletenotify : Ha 1et ir vissza a cucc akkor nincs benyomva a TRIM
Ha 0 akkor bevan.A legegyszerubb amugy hogy ATTO-t letöltöd és azzal méred (tesztekben sem szokták a crystal-t használni) és azzal 512 byteos fájloktól egészen az 1mb-s fájlokig leméri. Azt linkeld majd be.
Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Anyagi helyzetek és életutak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest