Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
adorjant
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
De pl a Nova 20ért áfás ár,rendes bolti garival,nem kell görcsölni,hogy külföldön gariztatják,és még gyors is.
-
válasz
Silentfrog
üzenetére
Én már többször rendeltem tőlük, garit is intéztem (még három napon belülit), korrektek voltak. Sárga csekken ne fizessél, mert a posta képes 7 napot is ülni a pénzeden, csak utána utalja el.
+ postaköltséget ne felejtsd el.
-
adorjant
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Szerintem ez gyenge az árához képest...
20ért van már komolyabb választék (Kingston 30gb,Corsair Nova 32),nézz szét az apróban. -
becksim
aktív tag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Igazad van, most utánanéztem frissen.

Én anno az 1,5 terásakat nézegettem, azok olyan 4-5 wattot esznek idlében, de valamiért az 1,3 watt rémlett nekem tegnap, azért írtam az 1-2-t.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Silentfrog
üzenetére
Gondold át a 32 GB-os SSD-t!
Lehet, hogy most még - némi beosztással, szervezéssel - még éppen elég, de ha később 2-3 nagyobb progit felteszel rá, akkor bizony hamar elfogy (főleg, hogy a 25%-át eleve illik szabadon hagyni a karbantartó programok miatt)Én már 2 hónapja ezzel kísérletezem (tudatosan készülök az SSD-re
), a legutóbbi oprendszer-újratelepítéskor csináltam egy 64 GB-os partíciót, oprendszernek és programoknak. Ezt rendszeresen karbantartom, és figyelem az állapotát: 35-38 GB foglalt jelenleg rajta, pedig a pár irodai és fotós programon kívül csak 3 kedvenc játékom van telepítve, igaz ezek jó nagyok.Alig pár ezerrel drágább a 64GB-os A-DATA (ráadásul jóval gyorsabb is), vagy az olcsóbbik Kingston. Én inkább várok, mintsem megszívassam magam, és fél év múlva másik után ácsingózzak, vagy lemezkarbantartással töltsem a gyorsabb SSD-vel megsprórolt bootidőket...

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Silentfrog
üzenetére
Tegnap kaptam Colos1 kollégától ezt a linket, a rajta szereplő olcsó SSD-k között a 32 GB-os A-DATA is szerepel. Nézd meg. mit tud!
-
zack
nagyúr
válasz
Silentfrog
üzenetére
Én ADATA-t sosem vennék, szerintem nem egy megbízható márka.
-
cszn
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
Pont amit írtál azt inkább ne, de egyébként nagyon már nem lehet melléfogni. A 32 gigásakat én inkább nem szoktam ajánlani, mert néha szűkös lehet, ezért inkább megéri legalább egy 40-eset venni, árban nincs nagy különbség. Árban még mindig az Intel X25-V a legjobb.
Aktív témák
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB,ÚJ! Gigabyte SSD 1TB
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), a legutóbbi oprendszer-újratelepítéskor csináltam egy 64 GB-os partíciót, oprendszernek és programoknak. Ezt rendszeresen karbantartom, és figyelem az állapotát: 35-38 GB foglalt jelenleg rajta, pedig a pár irodai és fotós programon kívül csak 3 kedvenc játékom van telepítve, igaz ezek jó nagyok.