Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Hát ezt a Kristófot annak idején én is néztem...őrület amit művelt. Nem tudtok róla, hogy elérhetőek e még valahol azok az adások? Mit nem adnék ha megnézhetnék most egyet kettőt, így több mint tíz év távlatában!
-
whitezo88
nagyúr
most nézem h újra elkezdtek sugározni, gondolom digitális tévén van már legalábbis netes adás már megy.[link]
-
djyuri
őstag
HY
elmondaná valaki,hogy miért van még a program újságban benne ez a műsorcsatorna,ha be se tartják még azt se,amit írnak?
THX
(ui.: a live linkről beszélek...a többire nem szolgál s szolgáltató)
-
spirit007
senior tag
Hihetetlen , de az a tévé még mindig üzemel ...
Reggel Vendi műsora volt és valami IQ betyár betelefonáltJut eszembe erről egy másik aranyköpés :
"Ma bejött egy kövér nő a boltba" -
RAM
őstag
van még ilyen csatorna?
-
1010
őstag
most már a szemetes kukával egyenlő az amit tv címen csinálnak
5percenként új diszletet csinálnak
De arra nemtelik hogy rendes képzett műsörvezetőket vegynek fel
és ugynaz a 6ember jár vissza vendégnek -
JetiRulez
őstag
Néha nézem a fix.tv-t, általába a Game Over-t meg az SMS Chat-et. Csak hát, ha jól tom, az analóg kábeltévével együtt a földi adás is meg fog szünni 2010-ig és remélem nem kerül extra fizetős csomagba a csatorna.
-
1010
őstag
tegnap szánalmas volt amit műveltek
marci valami csajjal édeskésen émelygett valmami kocsma leött és jacko röl volt szó eröltett jókedvel
borzasztó volt
ma meg vendi tartott előadást a spamekröl
szinte már elmonta hol lehet spam servert bérelni
és ien telefonálok voltak: szia tegnap az alkohol 120 néro...őőő... egy srác
igen... -
1010
őstag
régebben még normális volt a fix ls nem voltak ennyire ekszállva maguktól
nem tudnak lépést tartani a piaci fejlődéssel néha megvillantanak 1-2 új dolgot és ennyi.
pc dokit akarnak jáccani de telefonon nem lehet sok problémát elintézni.
olyan emberek adnak tanácsot akik napi szinten nem tapasztalnak semmit és a neten olvasgatnak és személyes benyomásaikra támaszkodnak meg max a infos gimibe jártak.
fekusznak is a műsora élőbe megy és alig van idő valmire 45 per c alig a műsor idő. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Szten Márs #890 üzenetére
amúgy a következő hibákat vétette: nem 13 hanem 130nanom (elírás, rossz forrás), és nem 0,09 nanom hanem mikrom, ami 90 nanom, és már reális. meg a órajeleket is fordítva mondta mint amit mutaott táblázatban. ja meg ugye X2-ben nem 2 mega cache van hanem 2 mag
lol nem mind1 ... egyelőre ennyi
[Szerkesztve] -
Matt-OPT
aktív tag
Még mindig van ez a szar... ?
-
whitezo88
nagyúr
ja még vmi: a Warm Upok is poénok néha mikor n00bok telefonálnak/írnak, rendszeres az olyan mikor beír egy atomerőmű gépet és kérdi hgy xy játék hogy megy...
vagy hogy cracket honnan szerez... -
Ra3
őstag
régen jókat röhötem ezen a topicon, de nem hittem volna hpgy ez a műsor a régi színvonalon még mindig megy. lol.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Szten Márs #937 üzenetére
tényleg lassabb lesz => el sem indul a gép
-
Szten Márs
nagyúr
Aztaqrva! Vendi most fejtette ki, hogy szerinte a DDR2 foglalatba simán bele lehet rakni DDR ramokat, csak nem éri meg mert lassabb...
-
eziskamu
addikt
Szegény srácok most sz*pnak egy machintosos géppel, nem megy a bemutatni kívánt játék. Macians a neve a műsornak, most ért véget.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Nah, mit láttam ma?
Mozi előtt a kivetitőn a fix.tv reklámját.
Gondoltam hazajövök megnézem, de a www.fix.tv-re nem a fix tv jött be, hanem valami domainregisztráló hely. Mi van akkopr, hol érhetők el a barátaink?
Jah megtaláltam... [link]
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
Van valahol a zinterneten letölthető anyag a műsorból? Esetleg olyan, ami jó xar vót...
Azon a kettőn kívül, ami itt van pár hsz-el előbb.. Valaki igérte felteszi egy tárhelyre. -
Solad
addikt
JÉÉÉÉZUSOM
ezek most tenyleg a musorban karaokeznak???? -
Solad
addikt
Boldog nevnapot Vendi
-
Sianis
addikt
válasz
Csak, hogy ezen óriási baki ne a FIX.TV csapatnak legyen felróható:
Ezeket a kijelentéseket Ordasi kolléga úr ejtette meg! Ő meg ugye nem a FIX csapatának tagja, legalábbis nem úgy tűnt fel. Viszont annak ellenére, hogy vízhűtésben, és hűtés területén mennyire otthon van ez nem kétséges, viszont az X2 jelentésének tényleg nem ját utánna kellőképpen. -
lord_m
senior tag
Asszem hétfői adásban:
Marci a szoftverbázison keresett 1 telefonálónak olyan progit, amivel esetleg feliratot tehet avi-ra.
Aranyköpés:
''Van amelyik ingyenes, és van amelyik Freeware!''
...... -
Arnold2
őstag
Megosztom az én nézetemet is.
Domingo ha olvasod tudd hogy személy szerint nekem semmi gonom nincs veled,mondjuk vannak hülyeségeid is,de az dobja rád az első követ...
Engem a néha abszolút hozzá nem értésnél csak az zavar,hogy mennyire arrogánsak és beképzeltek néha egyes műsorvezetök.
Beszélek például a fő-fő arogánsról Kristófról folytatnám Vendivel (lsd: Tildy #915) és Marcival (na ő aztán nagyon el van szálva magától).
Nem tudom Domingo,olvasod e,de ha igen akkor említsd már meg nekik,hogy attól még hogy a TVben vannak attól még nem Istenek. -
Brae
őstag
válasz
Letöltöttem, megnéztem és nagyot csalódtam az Ordasi-ban...
Régebben olvasgattam a tuningnet.hu-t és az alapján hozzáértőnek tűnt, de mostmár látom, h kb. annyira vágja a témát, mint nagyanyám. -
Szten Márs
nagyúr
Chaten írják Vendinek:
Az A64-ek nem azért jók, mert 64 bitesek, hanem mert a processzorban van a memóriavezérlő.
Vendi: hát nemtudom, minden processzorban van memóriavezérlő különben nem működne. (Már ez is durva fogalomzavar)
Beírok neki: a nem A64-eknél az északi hídban van a memóriavezérlő és emiatt nagyobb a latancy (jahh szegénynek késleltetést kellett volna írni), szerintem ezt akarta mondani az előző ember.
Vendi: felolvassa így: ''Írják nekem neten, hogy az A64-ekben az úgynevezett (látszik az arcán fogalma sincs mi az) északi hídban van a memóriavezérlő''
Hát szóval ennyi...
De volt pozitív dolog is. Megkérdeztem, hogy miben különbözik egy X2 AMD a rendestől (kiváncsi voltam, hogy visszamondja-e azt a bődületes baromságot, amit egy másik műsorban egy ''szakértő'' mondott, lsd: kicsivel fentebb), Marcival volt épp, és egyből bevallották, hoy bocs, nem ismerik, nem tudják, aztán Vendi megnézte nekem neten és elmondta hogy duplamag. Szóval rendes volt. Pedig mondhatta volna azt is, hogy google és X2+AMD és megtudom.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
901 902 és 910 hozzászólásokat töröltem.
-
tildy
nagyúr
Azért Vendinek az a ''tudod mit gyere ide , és csinálj jobbat'' beszólása üvervrutál volt egyszer régebben. Hihetetlen. Ez olyan mint a ''aki nem tudja az tanítja'' effektus.
Nem midnenki vágyik képernyőre, sőt az emberek jó része képes önkritikát gyakorolni tudásával szemben. Legalább olyan embert ültetnének oda, aki ért valamicskét a hardverekhez , nem pedig elfogult és sokszor f..ngja sincs hozzá . Nem is tudom ki lenen abba a műsörba jó, valami szervízes csákó, talán... -
Jared
aktív tag
peace!
[Szerkesztve] -
bullseye
addikt
a level up sem rossz. alapból is elég jó ötletek voltak benne és már az sokat dobott a minőségén, hogy a műsorvezető légzéstechnikát tanult, hát még ha bevezetnék a súgógépet a hírekhez, és releváns anyagok mennének a háttérben a monitoron, stb. (azért szomorú, hogy látni, mennyivel jobb lenne a dolog némi +energia meg pénzráfordítással.)
-
zsiga667
addikt
Jé, itt az ellenség!
Elég ritkán nézem a műsoraitokat (hogy őszinte legyek, azt se tudom hogy te melyik műsorvezető vagy), de sajnos azt tapasztalom hogy a topicban leírt dolgoknak bizony gyakran van valóságalapja...
Nagyon sok a szakmai hiba, sok hülyeséget tanácsoltok, és ez baj. Sokan a ti tanácsaitok alapján vesznek gépet, és bizony nem biztos hogy jól járnak ha játékra egy 1800Mhz-es A64 helyett egy 2800Mhz-es Pentiumot vesznek... Szóval szerintem hanyagoljátok az Intel/nVidia fanboy dumákat, olvassatok sok tesztet a neten (pl. itt a PH!-n), és adjatok jó tanácsokat a kezdőknek.
-
Domingo
csendes tag
:: Többiektől elnézést kérek ez én és Jégkokancs nézetletérése, ha normális kritikákkal fordultok felém akkor a saját nevemben szívesen beszélgetek veletek ::
-
Ladytron
csendes tag
Szegény gyermek biztos otthon zokog hogy mennyien bántják őt.Szinte minden fórumon fikázzák őket,csak a saját oldalukon megy a tömjénezés-a kellemetlen hozzászólásokat kimoderálják.De távol áljon tőlem hogy a lelkivilágába akarnék taposni Domingókának
-
Ladytron
csendes tag
Lám-lám,egy valódi fixes megtiszteli szerény topicunkat.Elhiszem hogy piszkálja a csőröd,amiket rólad(rólatok) írnak,de ha nem bírod a kritikát-bármilyen formában-akkor más pályát javasolnék.Fogd fel úgy hogy benne vagy a téééévéééében,és ez azzal jár hogy az emberről néha bizony gonosz dolgokat is mondanak,akár alaptalanul is.Úgy tűnik, Jégkokó beszólása jobban zavar,mint az amit a ''munkátokról'' írnak.Engem spec. nem izgat a magánéleted,de a műsorról írt kritikák nagy része több mint igaz.Nem ártana némi felkészülés a témákat illetően,csiszolni kéne az angol kiejtést(hogy ne mondjatok ''díd''-et ''dead'' helyett) és legfőképp érthetően,kerek mondatokban beszélni.
-
[amne]
senior tag
Alapvetően a fix.tv -vel az a probléma, hogy hiába egy témakörrel foglalkoznak általában, azt mégse megfelelő körültekintéssel végzik. Sok példa volt már, erre a gép vásárlással kapcsolatban a tanácsok döntő hányada, az árra koncentrálódik, nem pedig az ár/érték arányra. De fel lehet hozni, az ''autó-tuningos'' műsort is, ahol látszik, hogy valami trendi dolgot akarnak összehozni, de ezek a FordKa, Pug206, és hasonló autók, már rég lefutottak, egy kaptafára épül az összes. ''60 lóerő nagy hang, ültetés, világítós sebváltó'' - ezeken túl kéne lépni, és jobban feldoldozott témákat kéne elővenni, újdonságokat, stb.
Valószínűnek tartom, hogy a műsorvezetők fiatalsága korlátozza némikép a tv színvonalát, egy huszon éves embernek még nem lehet minden témakörben olyan kiépült értékrendje, aminek segítségével egy összeszedett műsort tudna készíteni. Meg ugye a célközönség se az amire az ide írógatók általában gondolnak.
Pozitívumnak tartom viszont a Mac-es blokkokat, ott összeszedetten és érthetően magyaráznak olyanról is, amit az emberek többsége itthon még nem használt, vagy akár nem is látott. -
Domingo
csendes tag
Na jó gondoltam higgadtan kezelem ezt a kérdést de ezt azért már nem... Bazzeg Tibenszkí te egy farok vagy! Elolvastam az összes hozzászólásod mind a x amit olvastam arrol szolt hogy ''ahogy beszél és mutogat''... beszarok.. ennyi?? Ez kritika te inkább csak mert te voltál az osztály luzere és mindenki téged szivatott probálod itt kiélni magad, hogy jót röhögj azon, ahogy felbuzdítod a sok embert hogy irjanak rólam számodra feletébb vicces kritikákat stb. Az pedig hogy lebu*izol egyenesen síralmas nekem van egy másfél éves kapcsolatom ellenben neked még barátnőd sincs.. és nem írom, hogy tegyél fel ide magadról egy képet mert nem eről szól az élet, de ha kritizáni akarsz akkor azt írd és tedd.. De ha személyes problémád van velem, akkor keress meg tudod hol lakom és megbeszélhetjük a dolgokat... de nem türöm hogy egy ilyen csicska mint te... alap nélkül ilyeneket irjon arctalanul egy forumba a neten!
Domingo
Bocs a többiektől, ez magán jellegű volt! -
bullseye
addikt
válasz
Szten Márs #900 üzenetére
no codecpack no cry!
szerintem FFDshow fel, oztán g-spot, + egyenként felrakni amit még muszáj...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest