Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyetvaik #294 üzenetére
Ne szívd mellre... egyrészt mindenki nagy harcos, de amikor csinálunk mondjuk egy Abit nyereményjátékot tele kérdésekkel, akkor a sok vén róka közül is van, aki elvérzik. (ugye-ugye..?
)
Másrészt, ha már erre jársz, tényleg nyugodtan olvasgass, jó sokat melózunk az anyagokkal, használd őket egészséggel. Bedobhatod next time, hogy ''hát ebben nem vagyok biztos, de olvastam egy nagyon nagy szaktekintélyű online hardveres oldalon, neked is csak javasolni tudom, PROHARDVER! a neve'' -
steveetm
őstag
Ittvan, és visszaolvashat, hogy miket írtam róla. És azt is olvashatja hogy más miket írt róla.
Ha elöbb regisztrált volna, és már a topic eleje óta itt lenne, akkorsem változott volna semmi, csak közvetlen neki címezte volna.
Sztem akit érdekel a téma, az elmondta a véleményét, minek ismételjük magunkat? Ha felmerül új dolog, leírjuk aztis, sztem senki sem rezelt be mer hogy most ittvan.
Vagy féljünk tőled Kristóf?
Üdv.: steveetm -
JulWCZar
senior tag
Apropó: képzeljétek el Twollahot a Warm Upban, a zero tolerance-es pólójában. Mit mondnana arra hogy:
-''A windo...''
-''Használj AmigaOS-t, ennyi. Na cső.'' -
boygo
aktív tag
Látom a negatív kritikákat csak a háta mögött nyomtátok.
Most itt van tessék szemtől szembe. -
JulWCZar
senior tag
Héé én nem mondtam, még a végén elvisz miatta a fixtv kommandó. Csak elképzeltem hogy én hogy reagálnék egy ilyen ''ego növelő'' egy óra után.
Nameg Kristóf valami öngyújtóval játszott ott az elején. Tényleg: azt nem kellett volna, mert ha felnéznek rád ennyien, a kezedbe sem szabadna venni dohányzással kapcsolatos cuccot a kamera előtt.
Na már nem okoskodok ennyit, mert túl IqBlaster* leszek.
*: Copyright (C) Twollah 2003 all rights reserved. -
JulWCZar
senior tag
Most vagy elszív még egy doboz cigit, vagy elmerült a PH! cikkek között és holnap már felkészültebbenn várja a telefonokat.
-
gyetvaik
csendes tag
Még ezt sem hiszitek el nekem?
))))
-
JulWCZar
senior tag
A hiradó alól ki lehetne szedni Rob Zombiet, mert egyszer-kétszer jó, de loopolva eléggé idegesítő (építő kritika gyanánt írtam).
-
ATI
senior tag
Én sem vagyok elégedett a fix.tv műsoraival. Ennél fogva elég ritkán nézem, általában ha klipp van
Nekem csak a kreativ klub tetszene, ha nem egy órás lenne... Iszonyat rövid, elég sok 'érdekességet'. Ja és ott van a linuxos műsor is, ami jó lenne megint csak, de éjfélig nem maradok fent miatta, mert 5-kor kelek minden reggel...
Kristóf, sztem te egy átlag műveltséggel rendelkezel a számtech világából, (NO OFFENSE!) sokunk rendelkezik valamilyen szintű tudással. Sőt, néha én is azt érzem, hogy tudnék segíteni a telefonálónak. Holott nem vállalkoznék arra, amit te csinálsz. Te olyasmit vállaltál, amit képtelenség jól csinálni. Nem tudhatsz mindent.
Ez a fajta segítségnyújtás elmegy a baráti körben, segítünk anyu ismerősének, mert a gyerek kipróbálta, mi az a format c:, vagy átmegyünk a haver haverjához, mert beszivta a blastert. De ez a tévében, már durva. Ott az jön le, hogy semelyik témában nem vagy igazán otthon, sőt kicsit nagyképűnek is tartottalak, mikor néztem az adást.
Viszont, a másik oldal is elvetette a sújkot. Mindenki kritizálja, stb.
Emberek, a szándék a fontos, megpróbál segíteni, sokaknak tud is, de azok akik kritizálják valszeg nem szorulnak kristóf segítségére...
Csinálhatnál egy olyan műsort, ahol mondjuk emailben beérkező problémákat oldasz meg az műsoridő nagyobb hányadában, s a fent maradó időben pedig telefonálóknak segítesz. Így lenne alkalmad felkészülni, nem égnél (má bocs) annyit.
Sztem az volt a műsor alapötlete, hogy kristóf csinál egy olyan műsort, amihez semmit nem kell készülnie, csak bemegy, fogadja a telefonokat, azt kész. És itt kezdődhet az a bizonyos színvonal.
na ennyi,
kitartás Kristóf. WCG-re meg gyere ki!
Ati -
JulWCZar
senior tag
Mit keres a hiradóban Baumgartner ''Jordanshope'' Zsolt?
Vagy csak a 234kbps kavar meg? -
Hold
őstag
Csak Megjegyzem Hogy Gyetvaik = Gyetvai Kristóf alias Fix.tv
-
gyetvaik
csendes tag
Na üdvözletem mindenkinek
-
JulWCZar
senior tag
Kristóf ide vagy oda, a ''netburger törésteszt'' eléggé érdekes...
Miért szórakoztató törni meg zúzni... vicces? Erre neveljük a felnövendő generációt.. -
steveetm
őstag
Megmondom őszintén én arra számítottam, hogy meglátja az első pár hozzászólást, és jó kösznjük nekünk ez nem kell , és lexeli.
Én egy kellemeset csalódtam Kristófban
JulWCZar
senior tag
Nem tudom, én egész lojális voltam vele. Elolvasva a két baromiterebélyes HWSW topicot és ennek az elejét, csoda hogy ennyire visszafogtam magam. Igazából arra vártam hogy ideges lesz, de tűrte mint szamár a szidást.
-
Dr.Burn
őstag
Hol és mikor lehet ezt a műsort nézni?
-
steveetm
őstag
Hold dobta fel a ph-t, spec nekem semmi bajom ezzel. Még teccett is hogy láttam magam a tvben, és hozzászólásom is beolvasta
JulWCZar
senior tag
Na igen, sztem kifejezetten média-személyiség, csak kicsit nagyobb tudással kéne bírnia.
Azért le a kalappal előtte, itt mi szidtuk, kapott hülye telefonokat, a végén meg egy olyan nőt akitől én már az első mondat után falra másztam.
Bár lehet hogy most elszív egy doboz Munkás (tm)-t, aztán jön. -
steveetm
őstag
válasz
nokamiki #224 üzenetére
Nemértem miért ne lehetne baráti.
Egyébként értelmes emberek miért ne nézhetnék a műsort értelmes emberek, mint ahogy tesszük mi is?
Szóval nem hinném hogy bármiféle színvonal csökkenés történne bármiféle kapcsolat miatt(most én nem azt mondom ezzel hogy reklámok ezerrel, meg linkek mindkét lapon, sztem ez ami most volt már kapcsolatnak tekinthető, és sztem teljesen korrekt)
boygo
aktív tag
Aki eddig fikázta a Kristófot az gondolkozzon el azon, hogy hogyan állta a sarat.
-
joola
aktív tag
A prohardver mai vendége Kristóf!
-
Jazzy
tag
Igen, de tenyleg az objektivitas hianyzik ebbol a dologbol, ha egy tv-ben dolgozom, akkor arra torekszem, hogy a leheto legtobb szempontbol korul jarjam a problemat es minnel kevesbe befolyásoljam a telefonalot!!!
-
JulWCZar
senior tag
Nnna, Kristóf, gyere, most már nem figyel a media minket!
-
Jazzy
tag
A media mindig jot tesz egy kis ingyen reklam
-
Hold
őstag
Még a végén kapcsolat lesz a ProH és a Fix.Tv között
)
-
Hold
őstag
ezeken mindig lehet vitázni mert mindig lesznek ellentétek..
lásd Intel-AMD
vagy ATI - NVidia -
Veron
addikt
HI all!
Én azert nem szidnám nagyon a fix.tv. Két, három éve láttam először, de nagyon ritkan latom, de asszem van egy műsoruk estenként (nevet nem tom pontosan, asszem hardverez, vagy ilyesmi) ahol néha egész komoly szakembreket hivnak meg, akik az adott területről elég jo szinvonalu előadást taartanak! -
joola
aktív tag
lehet megkérdezem tőle a scanneléses problémám mert dél óta egyetlen választ sem kaptam...vagy ötletet.pedig szépen kértem
-
Jazzy
tag
A szinvonal alatt azt ertem, hogy ez eredetileg egy olyan musor lenne, amiben a telefonalok problemait kellene orvosolni és én ugy láttam, hogy ket lehetoseg van:
1. Vagy tudsz neki valamit segiteni, mert igen egyszeru a problema
2. Vagy lekoptatod azzal a dumaval, hogy feldobtad a kerdest a tobbi telefonalonak es aki igy jart az nem igen kap toled segitseget!!!!!
Amikor javasolsz valakinek egy uj hardvert igen ritkan mondod meg neki, hogy ez nem feltetlenul a legjobb, hanem amit te javasoltal az SZERINTED a legjobb lasd ati//Nvdia -
JulWCZar
senior tag
A szakmai színvonal dolog sem fer, mert Kristóf kérdező köre nem a doom3 architektúrájának rejtelmeiről fogja faggatni...
Más kérdés ha egyszerű kérdéseken elcsúszik
Persze, én az első ikonos srácon (nem hiszem el hogyx nem kamu volt) nem tudtam volna komoly válasszal segíteni. Túl gyanakvó lennék, minden telefon mögött szivatást sejtenék.
Minden paranoiás el akar kapni -
joola
aktív tag
Igaza van ATI-t vegyél. Pedig ő Nvidiás. kell ennél jobb érv?
-
Hold
őstag
Kristóf neked milyen géped van ?
-
JulWCZar
senior tag
Patch lecseréli a crackelt exét. Ennyi.
-
Jazzy
tag
Hali,
Néha én is nézem a műsort és tenyleg a szakmai színvonala igen alacsony, pedig nem nagyon kérdeznek olyan bonyolult dolgokat!!! -
[lAyCsI]
addikt
valaki írja már be, hogy mit kérdeztetek tőle, mert nagyon érdekelne!
-
nokamiki
senior tag
Kristóf ha már itt vagy és olvasod ezt (de most komolyan kérdezem)
Mit mondanál erre a kérdésre?
Ati radeon 9800Pro vagy NV FX5900?
Kössz -
Helyes, peace. Nem arról van szó egyébként, hogy nem jogosan kifogásoljátok a szakmai színvonalát.
-
joola
aktív tag
szerintem is hagyni kellene. Jól kivágta magát...
-
Hold
őstag
Den ! Kérdezzem meg tőle a kedvenc Procipasztás kérdésemet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA® driverek topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Chrome
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest