- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Na igen, egy kis lendület, PH! a háttere, és mindenki boldog!
-
JulWCZar
senior tag
Na igen, egy kis lendület, PH! a háttere, és mindenki boldog!
-
Zoltano
csendes tag
Például aki most megy a csatornán, az a pocok kinézetű, én már holnap kirúgnám, ha ott lennék főnök!
-
-
Zoltano
csendes tag
Ami miatt szerintem nagy jövője van a csatornának, az az alapötlete, ami szerintem zseniális, legalább olyan jó, mint a Sport1-é, ez pedig elég jó dícséret, ha minnél tovább viszitek az alapgondolatát a csatornának (interaktivitás, modern témák és műsorok), akkor szerintem csak idő kérdése és sikeres lesz!
A Rengeteg tehetségtelen fiatal miatt viszont (akik se beszélni, se olvasni nem tudnak) óriásit romlik a színvonal, ezért írtam le azokat, akikhez hasonló egyéníségeket lenne érdemes keresnetek... szerintem! -
Zoltano
csendes tag
Egyébként ki finanszírozza a csatornát?
nyereséges?
Nem hiszem, hogy csak a reklámok hoznák a pénzt! -
Zoltano
csendes tag
Tényleg bocs, Lilla volt
Szóval vannak értékes arcok a csatornánál, ilyen Endre, Patrick, meg az a bőbeszédű srác aki a MoziNet-et vezeti, őket nagyon birom!!! -
maniac
senior tag
-
Den
veterán
válasz
gyetvaik #359 üzenetére
igazából elég lenne, ha úgy csinálnád mint régen, bent a stúdióban, egyedül, ott elég ha irányítod a műsort nem kell nagyon pc-hez érteni a betelefonálók segítenek... de amióta a kezelőben vagy műsor alatt azóta csak a baromkodás megy, teljesen elsikkad az eredeti koncepció.
-
maniac
senior tag
válasz
gyetvaik #359 üzenetére
Hmmm. Ugy nez ki, hogy az orvostudomany igen elorehaladott allapotba kerult
Az ilyeneket megszivatnam a helyedben! Nem lehet igaz, hogy elo adasban kell anyazni. Offline-ban azert egy kicsit mas. Nem kell nemtom hany ezer ember elott csinalni ezt, foleg hogy aztan az ORTT is seggbecuccolhat miatta. -
Zoltano
csendes tag
Tudom, hogy nem ide tartozik, de mi van a VIDEÓNYALÓKÁVAL?
Nóra és Patrick, nagyon jók voltak, és nagyon sokan nézték is, gondolom!
Most meg Patrick csak egy autós műsort vezet, miért? -
steveetm
őstag
válasz
gyetvaik #351 üzenetére
Jah, őaz!
Kicsit róla is beszéljünk már, vele láttatok már műsort?
A múlthetiben, az UHU linuxról votl szó, meg elején vmelyik linuxportálnak egyik embere volt vendég talán, de nagyon bunkón viselkedett vele(a gyerek jóval fiatalabb volt, talán nemteccett neki, hogy átvette a műsor vezetését).
Üdv.: steveetm -
Zoltano
csendes tag
Mindenesetre azt becsüljük benned, hogy megvitatod velünk a dolgokat, és nem menekülsz el az emberek véleménye elől, úgyhogy kösz!
-
fLeSs
nagyúr
válasz
gyetvaik #338 üzenetére
csak azért kérdezem, mert nem szép az emberek félrevezetése semmilyen téren sem. olvastam itt korábbi hozzászólásokat (azért hagyatkozok rájuk, mert nem szoktam nézni a műsort), amikben leírták, hogy telefonáló kérdezett vmit: ezt vagy azt vegye? a válaszaidból nem az tűnt ki, hogy ténylegesen tisztában lennél a dolgokkal.
-
Zoltano
csendes tag
Figyelj, szerintem speciel erre a műsorra nincs szügség, ebben a formában!
Vagy kell belőle csinálni egy legalább olyan színvonalú műsort mint a
Kreatív Klub, vagy egy bazi nagy baromkodást, de akkor azt feltétlenül a
Patrick vezesse, mert ő a legjobb fej a csatornánál!!! -
steveetm
őstag
válasz
Kalandor #328 üzenetére
Tényleg lehet hogy mi már nagyon bennevagyunk a szakmában, és fel se tűnik hogy azok már nem alap dolgok, amiken lehet néha elcsúszik?
A lentebb említebb cdkábeles dolog, amit most is nagyon amatőr megynilvánulásnak tartok, meséltem egyik haveromnak, de neki nem igazán akart leesni, hogy miért hülyeség...
Á bazzegh kicsit elbizonytalanodtam
ToBeY
nagyúr
hello.Fel kéne dobni a Warm Up-ot valamifél tesztel (VGA,Cooler,proci)vagy valamivel
mert kezd elég lapos lenni.Tényleg kb egy éve elég jó volt,lehetne újból informatikai hírek vagy ilyesmi!
-
fLeSs
nagyúr
Kristóf: szoktál rendszeresen hardware/software cikkeket olvasgatni (hazai, külföldi), vagy erre nem marad időd a műsorok után?
-
ATI
senior tag
Parci:
Sztem a színvonal itt kezdődik, (PH!). Ide szívesen visszajárok, cikkek tönkelege, hírek, itt tanulok újat.
Kristók, sztem egy hosszabb vélemyént sem olvastál ek eddig. Egyszavas megnyilvánulásaid is sok mindent elárulnak a hozzáállásodról... LOL!
Ennyi!
(az a baj, hgy kevesen q3-aznak. ennek a szónak van súlya a q3-as scene-ben =) Mikor desz megverte az orosz deszt. Na az Ennyi! volt...)
ny csá -
F7
tag
Próbáltam ...de nem jön be kép az online adásnál, mi lehet a gond? pedig kiváncsi lennék a mesterre
vagy higgyem el, jobb ez így nekem? -
fLeSs
nagyúr
Téma: Döbbenetes amatőrizmus, tudatlanság..Az éterben sugározva!
http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=22&t=000036&p= -
steveetm
őstag
Mondjuk az is pozitív dolog, ahogy embereket kezelsz néha, mert én tuti nem tudnék így lereagálni dolgokat. Pl emélxem régen, amikor már egy ideje magyaráztad egy faszinka, hogy mi az oldalatok címe, ő meg csak a www.fix.tv.hu t írta be és csodálkozott hogy nemjön be, vagy pl az a sok nyomi aki betelefonál és leteszi, na az olyankat én rühellem spec.
Den
veterán
én a magamét már leírtam, amit gyanítom olvasott is, mint ahogy a többiekét is, nem írom le ugyanazt mégegyszer- amúgy még másfél éve még egész elfogadható volt a műsor, bár akkor is voltak khm. hogy mondjam finoman ''tévedések'', de ott legalább még a műsor eredeti koncepciója érvényesült, és ha kristóf nem is sokat segített de a betelefonálók igen. Egyszer én is telefonáltam, egy srác azt akarta tudni hogy lehetne digi műhold adást pc-vel fölvenni, erre mondtam megoldást. viszont egy ideje már, mióta kiköltöztek a vezérlőbe, egyszerűen szétbaromkodják a műsort, már nem sok értelme van, már vagy két hónapja nem láttam egy warm up-ot sem.
-
Zoltano
csendes tag
Szerintem magával a csávóval semmi gond, mert attól, hogy mondjuk nem ő az új Neumann János, tudhatna segíteni, csak szerintem nem jó műsort vezet :-(
Neki való lenne valami késő esti zenei, vagy dumálós műsor, amit szerintem ő is jobban élvezne, mint azt, hogy lamerek, meg 10 éves gyerkőcök telefonálgatnak be neki...
Mellesleg legalább könnyű megtanulni a stílusát:
-Hello szia szerbusz!
- Igazándiból újra kéne installálni a Windowst
- DLH.net
- Gógölbe rákeresel
- Feldobtuk!
- akár....
- Csőzet, szia!
Ennyi.. ezek megfigyelésem szerint a leggyakoribb megjegyzései!
Várom a válaszod, Kristóf!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest