Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
Már percenként néztem a fórumot
Biztos vagyok benne vagyunk még nagyon sokan, hiszen biztos van egy hardcore, idősebb nintendo réteg is, aki valószínűleg játszott FF egyik részével. Nem tudom miért, engem is elkapott a hangulata, az a hatalmas szabadság és történet amit ad a játék, fantasy része pedig egyszerűen zseniális. Sajnos ha jól tudom XIII nem open-world játék, de ha jól tudom, már dolgoznak XV részen (mintha olvastam volna valahol ilyet), remélem lesz még rengeteg jó FF rész, ha nem, akkor is ott van már több mint egy tucat, amiben nem kevés játékidő van véleményem szerint. Remélem sikerül egy közösséget összehozni,
nem értem miért veszett el ez a játék ennyire, 1nek a grafikája sem zavaró, játékélmény még ugyan az. Remélem valamilyen szinten sikerül újraéleszteni
Új hozzászólás Aktív témák

- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Biztos vagyok benne vagyunk még nagyon sokan, hiszen biztos van egy hardcore, idősebb nintendo réteg is, aki valószínűleg játszott FF egyik részével. Nem tudom miért, engem is elkapott a hangulata, az a hatalmas szabadság és történet amit ad a játék, fantasy része pedig egyszerűen zseniális. Sajnos ha jól tudom XIII nem open-world játék, de ha jól tudom, már dolgoznak XV részen (mintha olvastam volna valahol ilyet), remélem lesz még rengeteg jó FF rész, ha nem, akkor is ott van már több mint egy tucat, amiben nem kevés játékidő van véleményem szerint. Remélem sikerül egy közösséget összehozni,