Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag

No igen, biztos vannak még itt akik szeretik a játékot. Sajna nekem a nagyon régiek (1,2,3 stb.) kimaradtak, de tudok, meg olvastam is róluk. Amikor én kezdtem a IX -vel, azt sem tudtam hogy milyen játék ez, milyen műfaj, stb. csak leültem, játszottam, és ámultam, hogy milyen jó játék. Nem is tudom mit emeljek ki belőle, annyira jól van összegyúrva az egész, minden tekintetben.
Az XIII -ról, XIII-2 -ről csak végigjátszásokat néztem, hogy mégis milyenek a next-gen részek, de nekem nagyon nem tetszettek, nem találtam meg bennük azt amitől számomra FF az FF. Szoktam olvasgatni külföldi fórumokat, elég sokan vannak akiknek szintén nem igaziak az új FF -ek. Amúgy igen, azt hiszem nem open-world rendszerűek, de már a XII sem volt az, ott is egyik helyszínből a másikra mentél, és nem volt világban barangolás (mint a régi részekben). Lépkednek fel pletykák a következő FF -ekről, hát nem tudom. A versus XIII is készül már egy ideje, de vannak pletykák hogy XV -re lesz átnevezve a játék, vagy lehet hogy hanyagolják a versus XIII -mat, hát, fene tudja. Viszont nem tudom láttad -e, a tavalyi E3 -mon mutatták be a következő next-gen FF játékok új grafikus motorját, a Luminous Engine -t, és valami bámulatos. Mindig gyönyörűek voltak az FF játékok (az éppen adott konzolon), sőt, az animációs filmjeik (FF VII: Advent Children, FF: A harc szelleme) is fantasztikusan néznek ki, és hát az új engine..
Bámulatos. 
Várom én is, hogy gyűljünk, jól eltudnánk dumálgatni itt a játékról.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3, 15 col Touch, i5-1035G7, 16GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bámulatos.