Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
Már percenként néztem a fórumot
Biztos vagyok benne vagyunk még nagyon sokan, hiszen biztos van egy hardcore, idősebb nintendo réteg is, aki valószínűleg játszott FF egyik részével. Nem tudom miért, engem is elkapott a hangulata, az a hatalmas szabadság és történet amit ad a játék, fantasy része pedig egyszerűen zseniális. Sajnos ha jól tudom XIII nem open-world játék, de ha jól tudom, már dolgoznak XV részen (mintha olvastam volna valahol ilyet), remélem lesz még rengeteg jó FF rész, ha nem, akkor is ott van már több mint egy tucat, amiben nem kevés játékidő van véleményem szerint. Remélem sikerül egy közösséget összehozni,
nem értem miért veszett el ez a játék ennyire, 1nek a grafikája sem zavaró, játékélmény még ugyan az. Remélem valamilyen szinten sikerül újraéleszteni
Új hozzászólás Aktív témák

- Képregény topik
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- 4TB Seagate Exos 7E8 Enterprise 3,5 HDD (2 nap futás, 15TB írt adat)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Biztos vagyok benne vagyunk még nagyon sokan, hiszen biztos van egy hardcore, idősebb nintendo réteg is, aki valószínűleg játszott FF egyik részével. Nem tudom miért, engem is elkapott a hangulata, az a hatalmas szabadság és történet amit ad a játék, fantasy része pedig egyszerűen zseniális. Sajnos ha jól tudom XIII nem open-world játék, de ha jól tudom, már dolgoznak XV részen (mintha olvastam volna valahol ilyet), remélem lesz még rengeteg jó FF rész, ha nem, akkor is ott van már több mint egy tucat, amiben nem kevés játékidő van véleményem szerint. Remélem sikerül egy közösséget összehozni,