Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
válasz
james008bond
üzenetére
Én egy DJI Tello-val kezdtem. Kezdésnek nagyon jó gép és már egész olcsón is hozzá lehet jutni használtan is. Ahogy előttem is írták, nem ajánlatos nagyobb géppel egyből kezdeni. A legkisebb gond az, ha összetöröd, de ha pl személyi sérülést okozol vagy ráejted egy autóra, az már komoly probléma egy ekkora géppel. Légtréhasználatot is kellene már kérni azokra amik már 30m felé tudna menni és ezekre biztosítást kell kötni. Persze más kérdés, hogy ezeket mennyien tartják be. Kiegészítve még az előttem szólókat, a GPS-el ellátott komolyabb drónokkal nem is lehet már berepülni repterekre, mert automatikusan megáll a reptér határán vagy kényszerleszállást hajt végre.

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Drón topik
● DJI topic
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- LEGO klub
- Egér probléma
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Ajkai ólomkristály
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest