- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
tomszli11
üzenetére
Bevallom mint debreceni, voltam korábban olyan helyen ahol hát felvittem kicsit, majd próbáltam elmenni vele házak felett(vasúti állomás környéke) és 100m sem volt meg, még mikor a saját gyári antennái voltak a helyükön. (A jelenlegi formájában nem néztem ott.) És ugyanott magam felett felküldtem 500m-re, vagyis közvetlen alattam tartotta a jelet. Van róla videó lejjebb. Hát igen mivel wifis cucc ez is, így könnyen be tud kavarni neki sok minden. Én azért gyúrok rá keményen hogy erősebb legyen a vétel, mert ettől függetlenül tetszik a drón. Vettem is hozzá 2.4GHz(fentebb) jelerősítőt, de még nem tudtam beüzemelni.....és várom a jobb, melegebb, és szárazabb időt. A magas páratartalom nem kedvez az elektronikának.
Nyilván minél magasabban van annál jobban bír eltávolodni, persze ez nem megoldás.
Itt ez a videó.....ez is a mi drónunk csak hát kicsit meg piszkálták.
Személy szerint a helyedben cserélném az antennákat jobbakra, nem kell itt nagy összegekben gondolkozni, biztos ami biztos, egyszerű feladat.
Vigyázz az árnyékolásra, a drón és a konzol közé ne kerüljön semmi. -
MR007RM
addikt
válasz
tomszli11
üzenetére
Azt mondják 800-1200m attól függően mennyi zavaró dolog éri(a freklik között is lehet válogatni melyikkel jobban), bár nálam volt 400m olyankor is mikor mehetett volna többet a hely miatt. A mi drónunknál(ahogy kivettem pl a Dji drónokkal ellentétben az FFC mód az erősebb vagyis inkább használhatóbb. Külföldi orosz fórumot olvasva azt használ mindenki.
Állítólag a CE mód 2.4GHz és 5.8GHz együtt, de nagyon gyengére hangolva. Az FFC pedig csak 5.8GHz magában, viszont nagyobb mW mellett. Na de......az 5.8GHz kevésbé visz, minél magasabb frekvencia annál jobban hal el azonos teljesítményen. A lényeg nálunk az FFC, azzal többet megy.Hamarosan tesztelek majd egy ilyet.

Meglátjuk mit hoz.
Antenna tuninggal mind a konzol és a madár esetén 3km távot már tett meg valaki. 2km nálam is volt, igaz ehhez magasra kellett mennem. Fránya Wifi.
Csókoltatom a gyártót
úgy is megoldjuk.

-
MR007RM
addikt
válasz
tomszli11
üzenetére
CE vagy FCC volt beállítva? És mikor megszakad szépen visszamegy? Talán a hideg is betesz neki. Én ilyen hidegben még nem reptettem. Mondjuk az látszik nem havasodott be a kép, de valami nagyon zavarhatta a fent lévő pálcikákból lejött.
Az a baj hogy CE módban nem nagyon játszadoztam vele soha, vajon mit bír.
A konzol sem volt nagyon feltöltve, én mindig megrakom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Drón topik
● DJI topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- További aktív témák...
- Noctua industrial NF-F12 industrialPPC-2000 PWM - több darab
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Személy szerint a helyedben cserélném az antennákat jobbakra, nem kell itt nagy összegekben gondolkozni, biztos ami biztos, egyszerű feladat.
úgy is megoldjuk.