Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nekem mindig RM007 maradsz, mint ahogy sok más régi motoros PH-st is a régi nickjén szólitok, aki közben már újra reggelt.
Nem hinném, hogy staff sz@rna arra, ha elveszted a nick-ed, de ha user error, akkor ők sem tudnak mit csinálni. Még arra sincs lehetőség, hogy a régi nick-edet bannolják és akkor újra tudsz azon a néven regisztrálni. -
Egy szépség repült ma felém:
Azok ott mi vagyunk RM007-el (Mikivel)
Ma volt szerencsém megcsodálni a Fimi A3-at és nagyon tetszett, hogy milyen csendes és szép madár!
Kár, hogy Miki ellenállhatatlan ingert érez arra, hogy rápatkoljon valami gusztustalan nagy akkupakkot
Mondtam neki, hogy erre kell venni egy Phantom3-at, ahhoz már kapni az Ali-n rotációs kapától kezdve az análintrúderig minden kiegészítőt!

-
válasz
messer30
üzenetére
Ahogy néztem van minden az Aliexpress-en hozzá. pl. 20 dodó egy kar hozzá amiben a motor is benne van (!) 25 dodó a burkolat, stb... Nem érdemes itthoni szervizekkel foglalkozni, sajnos kénytelenek nagy árréssel dolgozni, mert nem olcsó dolog egy vállalkozást fentartani kis hazánkban. Én is kintről rendelek minden szirsz@rt az Inspire-hez; pl 13 ezerre jön ki egy motor, ha meg itthon veszem 30 ezer+majd még egyszer ennyi a beszerelés. (kb fél óra kicserélni, csak egy kis műszaki érzék és egy forrasztópáka kell hozzá) Meg 10 ezer 8db karbon lapát, itthon megy 1 db ennyi
-
Gratulálok!
Szép teljesítmény a kis madártól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Drón topik
● DJI topic
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest