Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem tud hangot rögzíteni, miért is kellene ezt tudnia?
mivel lennél előrébb vele, ha az egész videó alatt ez lenne: [link]antennára én ezeket csináltattam 3D nyomtatóval: [link]
félbevágott aluminium üdítős dobozzal béleltem ki, és tényleg működik
még a drónszabályozás előtt repültem vele városban, stabilabb jelet tudott, nagyobb hatótávde idéntől már nem repülök városban, nem hiányzik a többszázezres bírság
-
válasz
FrankóStein #486 üzenetére
image composite editor
Microsoft program
-
válasz
FrankóStein #482 üzenetére
eleve a telefonos videó render nagyon tré videót eredményet
tudom mert kipróbáltam
iPad Proval és PCvel rendereltem ugyanazt az MP4-et, az iPades fájlmérete valami feleakkora lett
és láthatóan szarabb minőségű... mintha nem is 4k lett volna
-
válasz
FrankóStein #479 üzenetére
ha lenne egy írási hiba és az egész fél órás videó fájlod menne a kukába amiatt az egy hiba miatt akkor lenne könnycsepp
nincs rá mód és ez így is van jól
videószerkesztőben szó szerint egy mozdulat egyberakni őket
-
válasz
FrankóStein #460 üzenetére
olvass utána ennek a Drone Hungary oldalán hogy miért is nem javasolt olyan időben drónozni mint ami most van ... kulcsszó: propeller-jegesedés
nem drón függő ez a jelenség, minden repülőre veszélyes
ND-szűrőm nem volt, mert sajnáltam rá a pénzt, de ha neked sikerült felrakni, kérlek rakj fel néhány összehasonlító vidit
-
válasz
KisBundi #419 üzenetére
amennyiért én vettem most az X8 2020at, használt Minit kapsz maximum, ami azért nem rossz, de hazugság lenne azt állítani hogy van olyan jó mint az X8
mindenkinek a saját pénztárcája dönti el hogy mit vesz
a DJI a drónok között az Apple, a Fimi pedig a Xiaomi
anyámnak 60ezerért vettem Xiamomi Redmi Note 8T-t ami 4 kamerás, és 2-3 napos üzemidős, fullHD kijelzős, tök jó telefon, és mégis van iPhone 440ezerért is
én drónra hobbi szinten nem vagyok hajlandó többet költeni mint ez a szint, mert tudom hogy az én kezemben nem tudna sokkal többet a DJI
használt drónokról meg megvan a véleményem.... én biztos nem vennék mástól pedig az elektronikai cuccaim 80%-át használtan veszem
-
Kezemben X8 2020
Sajnos nyaralóban hagytam a másik drónom, abban van az összes nagysebességű microSD kártyám szóval szerdán fogom tudni kipróbálni
3 hét alatt megjött ÁFA mentesen Banggooddal Kínából 410$-ért, frissítés lement pár perc alatt
Ha visszahoztam Budapestre, hirdetem is meg az X8 2018-at
-
válasz
ittakary #393 üzenetére
és lassan újabb hónap telt el... én pedig nem vártam tovább lemondtam a rendelésem. Sajnos ES - Spanyol raktárból rendeltem, onnan pedig senkinek nem vitték még ki. Valami nagyon nagy gáz lehet ott
Viszont kell a 2020as, szóval megrendeltem tegnap CN-ből, ma már kaptam is Tracking numbert. EU Priority Line-nal tavaly 1 hónap volt a szállítás.
-
válasz
Nmballi1 #392 üzenetére
ma 1 hónapja már megrendeltem, de EU raktárból, azaz meg kell várnom amíg feltöltik az EU raktárat és onnan küldik majd ki nekem
elméletileg május 15-én postázzák Spanyolországból, EUn belül max pár nap, azaz kis szerencsével 2 hét múlva nálam vannekem ugye már július óta megvan a 2018as, sok változásra nem számítok, de kb ingyen lecserélem, mert 360$ volt az új, ennyiért nagyon könnyen eladom itthon a régit
-
kis gondolkozás után megrendeltem a 2020ast
ha kompatibilisek a mostani akkuk az új verzióval akkor megtartom -
válasz
szatocs1981 #348 üzenetére
keress egy 3D nyomtatós embert, és vele nyomtattassad ki ezt, tökéletesen illeszkedik és tökéletesen véd:
ha nincs ilyen kapcsolatod, akkor tudok ajánlani olyat, aki megbízhatóan és olcsón dolgozik, akár postázással
-
150ezerig ennél jobb alig van újonnan, használtan valami DJI-t nézhetsz ha ismered a típust és nem fognak átverni
Továbbá mutatnék egy rövid klipet, amit ma délelőtt dobtam össze, ezen látszódik, hogy mit jelent a fényszegény környezetben a szemcsésedés.
-
ez nagyon sok mindentől függ
mindig legyen közvetlen rálátásod a drónra légvonalban azaz lakótelep házai között felszállni TILOS mert amint bemegy a drón és közéd egy ház, buktad a kapcsolatot
de én azt csináltam, hogy lakótelep melletti nagy rétről szálltam fel, és úgy mentem be a házak fölé
ennél messzebbre lakótelepen én biztos nem mennék...
-
-
-
iPad Pro-m van ami csak tartókonzollal fér bele a kontrollerbe, így viszont az iPad fém hátlapja nagyon lecsökkenti a hatótávot!
vennék egy iPad Minit ami belepasszol a kontrollerbe, de van egy kérdésem:
vajon lényeges az hogy a kontroller eszköz GPS-es legyen? segít a hazatérésben a kontrollerhez csatolt telefon azzal hogy mondja a GPS-t vagy maga a drón jegyzi meg hogy honnan indult?
iPhone-om van azon nem lehet kikapcsolni a GPS-t még akkor sem kapcsol ki ha repülőgép módba rakod, így nem tudom kipróbálni
tehát iPad Mini Cellulart vegyek vagy elég a wifis?
-
haver ne csináld már ezt velem, alig pár napja válaszoltam neked
írtam hogy érdemes
én mindenképpen vennék! legalább közepeset!
ja és ne hogy azt hidd hogy csak úgy elkapod levegőben... rohadtul félelmetes amikor előtted van, én pl még egyszer nem mertem kézből indítani vagy elkapni...
az ilyen bátor emberek szoktak aztán a legjobban felháborodni ha leesik a drón, mert hirtelen megkattan a giroszkóp vagy az iránytű és belerohan egy fába/falba/tóba...
-
válasz
stickermajom #213 üzenetére
igaz
így vagy úgy de ugyanaz a verdikt: ne aggassunk rá semmi feleslegeset
-
válasz
stickermajom #211 üzenetére
grammokról beszélünk ilyen kis lábacskáknál, nem az a vészes
szerintem a légellenállás sokkal fontosabb itt
-
válasz
KisBundi #195 üzenetére
javaslom hogy ha találsz ennyiért (400 körül) egyből többet vegyél, akár 2-3 db-ot, és passzold el itthon 160k körül (vagy amennyiért az aktuális árak alapján lehet)
az én X8am így 35ezer HUFból jött ki
ja és mivel 1200$-t költöttem a honlapon a kapott GearBest pontokból az akku árából lejött 8-9ezer szóval pótakkut valami 17ezerért vettemhozzá...
-
azt hallottam hogy programozási gondok vannak vele, az elvi elgondolást elrontották!
4k szenzor van, ami 4k videónál értelemszerűen tök jó minőségű
viszont az 1080p videót nem úgy készíti hogy a 4k anyagot lekonvertálja 1080pre és azt menti el, hanem belezoomol a szenzor és eleve 1080pt rögzít... sajnos ez ilyen, egyelőre annyit tudsz tenni hogy felejtsd el az 1080p-t. Ha csak 1080p kell neked akkor rögzíts 4k-t és majd PCvel konvertálsz amit csak szeretnél
-
válasz
Teddy___KGB #175 üzenetére
akkor a legfrissebb van fent, akkor nem ez a gond
-
válasz
Teddy___KGB #173 üzenetére
gimball hiba
próbáld frissíteni a szoftvert, kalibráld a gimballt ha még nem tetted
-
valaki nem szeretne pótakkut rendelni fpv1.de-ről?
14,5eur a szállítás BP-re ha ketten lennénk az már lenyelhető
-
B.....sszameg a kecske
Lejottem Balatonra akkutolto nelkul.... eszaki parton Revfulop / Badacsony korul nincs valakinek toltoje?
-
-
-
Sikertelen kézbesítés helyszínen (PDA)
jogosult átvevő hiánya -
amúgy ha megjön, én felállítom az állványomat és levideózom az egész nyitást
mindenképpen ajánlott ez a módszer főleg egy 500$-os terméknél
-
válasz
hardline #136 üzenetére
töltsd le a Posta applikációt! iOS és Androidra is van
töltsd be a számot, kattintsd be jobb felül hogy ÉRTESÍTÉS (egy csúszkán) és magyar nyelven egyből értesít ha változik
Nekem:
Küldemény átadása nemzetközi szállításra
2019.07.16. 8:00
Külföldi postai kicserélő üzemAmi k.....ára fontos, hogy ne akadjon itt, ugyanis ezen az állomáson DENUEB // Feucht, Germany tele van a GearBest topik hogy RENGETEG csomag tűnik el
de más emberek prohardveres tapasztalatai alapján akár már 1-2 napon belül megkaphatjuk ha minden igaz
-
KÉRDÉS
Volt akinek a rendelése megjárta ezt az állomást?
DENUEB, Insert item into bag // Feucht, Germany
-
válasz
hardline #117 üzenetére
már 4 hete
nincs hír róla, elméletileg már az országban van, vámon is keresztülesett de kiszállításról még nincs szó
naponta nézem a trackinget, de az b*sz fel hogy tegnap jelent meg egy frissítés hogy július 3-án átesett a vámon
mi a tökömért 1 hét csúszással jelent ez meg?
-
Gearbest Fimi X8 rendelést (EU Priority természetesen) melyik csomagküldő hozza ki? GLS? MPL? Egyéb?
-
ki milyen MicroSD memóriakártyával használja?
Samsung EVO PLUS U3
64 GB és 128GBezt vettem, elég lesz neki?
-
válasz
james008bond #87 üzenetére
szerintem tudunk mi is olvasni
-
-
a Facebookon a "Fimi X8 A3 rajongók" csoportban benne van valaki?
Az egyik admin - Horváth Szabolcs - épp most tiltott ki onnan - ne röhögjetek - azért mert nem az ő ajánló linkjén keresztül rendeltem a drónt...
Prohardveren is vannak érdekes emberek, de ez valami hihetetlen... mondtam neki hogy adjon számlaszámot, küldök neki pénzt, mondjon egy összeget, megvásárolom a csoportban maradásomat. De csak azt hajtogatta, hogy "mondjam le a jelenlegi rendelésemet és rendeljem meg újra az ő linkjéről"
Próbáltam meggyőzni erről, hogy ez szerintem nem így működik, mert nincs ilyen szabály a nyilvánosan kitett, első posztba kitűzött szabályzatban hogy csak az maradhat aki itt vette az X8at. Sőt megígértem hogy MINDEN szabályt a csoportban kényesen ügyelve be fogok tartani, hiszen itt a PHn is több mint egy évtizede gyakorlom a fórumozást. Nem fogadta el, csak ezt az egyet hajtogatta hogy mondjam le a rendelésem és rendeljem újra....
Szabolcs, ha pedig itt vagy és eljut hozzád ez az írás, neked ezt üzenem: minden létező helyen elmesélem ezt a sztorit, mert ennél közösségrombolóbb magatartást magyar fórumon még SOHA nem tapasztaltam! Attól hogy megtaláltad a Facebookon a "Csoport létrehozása" gombot, attól még nem tulajdonlod a közösséget!
A drónos közösség - legalábbis a Drone Hungary oldalán ahova fogok menni inkább - összetartó, kedves népség, akik gyönyörűbbnél gyönyörűbb videókat osztanak meg egymással. Én ezért csatlakoztam volna ide is. No és persze azért mert most rendeltem egy Fimi X8-at.Erre jössz te, mint a megtépázott kiskakas és csak azt engeded a te kis szemétdombodra játszani, akiből anyagi hasznot szereztél? Hogy lehetsz ennyire kicsinyes? Mondanék én cifrábbat is, de szerintem mindenki tudja hogy mire gondolok.... Szégyent hozol az egész magyar online közösségre.
-
ismét leakciózták 400$-ra rendeltem én is
64GB kártya mennyi felvételt tud tárolni 4k-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Drón topik
● DJI topic
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest