- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Warm Bodies 7/10
Zombis film, nem fröcsögős, inkább romantikus/vígjáték. A közepén egy kicsit mást kaptam mint amit vártam, de tetszettek benne a szereplők, meg a sztori. Egyszer, kétszer mindenképp érdemes megnézni.
The Boy in the Striped Pyjamas 7.5/10
Egy dráma, ami egy zsidó koncentrációs táborban leledző fiúról, és a tábor náci vezetőjének fiáról szól. Nagyon szépen van szerintem fényképezve a film, a szereplők itt is jók, egyedül a tábor vezetője, alias Lupin professzor nem tetszett ilyen szempontból. A csattanó pedig megrázó. Ezt is érdemes egyszer megnézni.
A 2009-es rész nálam 9.5/10, ez most csak 8-at kapott tőlem, lekötött, minden rendben volt, egy-két jelenettől eltekintve. A gonosz is jó volt szerintem, spoiler
a föderáció kapitánya mint karakter nem tetszett ellenbenspoiler. A sztori viszont az első részben jobb volt. Tetszett, hogy nem történt színészváltás a fő karakterekben. Mindenképp moziban nézős.Hummingbird 4/10
Moziban néztem, nekem nem tetszett. Azt tudtam, hogy nem lesz akciófilm, ellenben a várakozásaimat is alulmúlta, főként azért, mert se akciófilm, se dráma, se vígjáték, se romantikus, se stb.. nem volt. Mindenből egy pici, végig vontatott.. nem kötött le. Igazából senkinek se ajánlom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Új, bontatlan PlayStation 5 (PS5) DualSense Kontroller 30th Anniversary Limited Edition
- Eladó Gigabyte Geforce GTX 1050TI OC 4GB
- Axagon EEM2-UG2 USB-C 3.2 Gen2 M.2 NVMe SSD külső alumínium ház, USB Type-C
- HP Elite X2 érintő kijelzős,és világító billentyűzettel rendelkező laptop(M5 proci.Bang& Olufsen
- Eladó Playstation 5 DualSense Controller - Midnight Black