Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Tibiajax #9494 üzenetére
na, itt a trailer. Ezek után engem annyira már nem izgat..
...
megj. én vkitől úgy hallotttam erről, hogy van egy ember, akinek mindenre igent kell mondania, fogadásbol, vagy a tköm tudja miért, de éppen ebből adódnak majd a szituácios kis villámgegek. Hát ez a film nem az lesz -
Tibiajax
nagyúr
válasz adalbert1 #9460 üzenetére
..én tudom mi, Megan Fox.
V. ..egy idegen bolygóról érkező alakváltó robotok harcolnak egy emberi ésszel felfoghatatlan energiaforrásért, ezt kellett volna megfilmesíteni, mondjuk Michael Mann-nek. ..vagy, Woody Allen-nek
mod. vagy mégjobb, Darren Aronofsky-nak.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Made of Honour
édes istenem...
0/10 ..vagy nemtom.. -
Tibiajax
nagyúr
na majd én mutatok mulatságos képet
[link]
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Vicky Cristina Barcelona
Javier, te férfi állat..
9/10 azért, mert végül csak nem láttuk Scarlett bOObsait. Pedig majdnem.. -
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
K1 - Film a prostituáltakról
Gyerekként odahaza minden hét csütörtökén az azóta már letűnt Bástya moziba vitt az első utam bicajozás közben, begyűjtve a legújabb mozifüzetet. Az elején és a végén voltak mindig a filmből képek, legféltettebb példányom az összes közül nyilván a Cobra-s volt, mi más..
Ebben a füzetben láttam fekete-fehér képet egy utcáról, rajta ácsoró emberekről, alatta "K1 - Film a prostituáltakról" "Csak 18 éven felülieknek!" Fogalma sem volt, mi ez, de abban biztos voltam, h ezt sem nézhetem majd meg... Akkor, amikor még a Labirintus-ért is egy hétig kellett rínom, h nagynénémék elvigyenek, túl sok mindenre nem számithattam.20 év telt pontosan el azóta, és most itt van előttem a lemez, megtekintettünk, jókat nevettünk, még jobbakat szörnyülködtünk, mindenesetre a rövid konkluziot levonhatjuk, a Rákóczi téren ilyenek is történtek..
[link] Tarzant prezidentnek
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Vertigo18 #9263 üzenetére
pedig a cím nem is olyan rossz, lehetne akár még egy jó filmet csinálni belőle
Megmondom öszintén, régóta dédelgetett álmom volt egy bizonyos cím, amiről úgy gondoltam mindig is, ha majd egyszer felnövök, megcsinálom belőle az igazi megható blockbustert. Ez lett volna az Alvajárók, ill. maga az alvajárás témája, mivel valahogy ez az amiről túl sok film még nem készült eddig. Volt persze egy King adopt, meg most egy ilyen címen futó film, de ha jol tudom annak sok köze nem volt magához a jelenséghez..
Na mindegy, ez most csak igy kijött, a cím már úgyis ellőve, majd kitalálok vmi mást -
Tibiajax
nagyúr
válasz Algieba #9250 üzenetére
Megnyugtatlak, nem gondolkodtam túl sokat ezidáigi életemben az am. psycho-n. Egyszerüen csak élvezem Bale játékát, ahogy bemutatja az életvitelét, az ultrasznobb ifjú feltörekvő ügyészpalánták világát, a kettősségét. A film pedig azért igenis jó, mert C. deBurgh Lady in Red-je és a gyilok párosítása egy filmben büntet, akárhányszor is nézem, zseniális.
Nem azért, mert az erőszak jó dolog, hanem mert ez is csak egy film, de nem öncélú faszság, mint a fűrészek, vagy a még szutykabb hasonszőrű budget alkotások -
Tibiajax
nagyúr
válasz Versus82 #9246 üzenetére
Mult héten volt nálam brownus pajtás, kellemes csevegésünk közben derült fény az őt már hosszú ideje rabságban tartó tévhitére, miszerint az amerikai psycho ez a film... Mint kiderült, a szentem végig ezzel keverte, és ezért válaszolta azt előszőr, h peeersze, láttam már..
Mondom, Pajtás, ne csüggedj, akkor most demózok neked néhány jópofa szkeccset a filmből, mert azt ugyan tudjuk, h több alapfilmet kell még bepótolnod, de hogy még ezt sem láttad, az megengedethetlen.
Persze, tetszett neki... -
Tibiajax
nagyúr
válasz Versus82 #9227 üzenetére
..és mellesleg jó sokat lehet röhögni is rajta, a sok apró kis geg
Food..all right????.... csrááj dö vááájn....
Pick that up, and put it down in the proberty.. erre lerakja újbül a skatulyát a rendör elött, de ráüt egyszer azért az ujjával még.. zseniális
vagy az elején, segget vakarva megy a lakás folyosóján, a kamera követi, de picit beleng, pont annyira csak, h meglásd a szobába már ott ül mr. deltoid.. kegyetlen Aztán az ajtóba állás, kezek a combon pacsiznak..
és még mennyi ilyen van még
Annak idején, mikor haverok leitattak, azzal tudtak csak rávenni, h igyak még és még, meg még ezt is meg na még azt is, hogy "try the vine.."
és én megtettem -
Tibiajax
nagyúr
válasz diablo1984 #9219 üzenetére
lol, csak nem porszívóztak már egy film alatt....
-
Tibiajax
nagyúr
válasz kicsitomi88 #9210 üzenetére
Az a baj, h pl a Mechanikus Narancs sem éppen a történet kerekségéről híres, mégis olyan szinen frenetikus, hogy bérelt helye van a legnagyobb alkotások között. Ennél a hasonló korú alkotásnál is valami hasonló erőről beszélhetünk, különleges mű. Mai szemmel persze már kissé régiesen utópisztikus.
De ilyen Lucas THX-e is, annak is van egy borongó neo-utánérzete. Az sem egy kerek, könnyed film.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz kicsitomi88 #9207 üzenetére
a nevedben a 88 a születésed éve?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz diablo1984 #9159 üzenetére
puti teng....lol
erről most a puti tájm, puti tájm.. ugrott be.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz diablo1984 #9152 üzenetére
huhúúú miért nem szoltál előtte nekünk, mielőtt suiccide-ot akarsz elkövetni??
Austin-ok nagyon jók, de én szeretem is Myerst, legalábbis azokban, nameg még a Wayne-ekböl. A love guru kegyetlen rossz film, én csak azért tudtam végignézni, és nem húztam le, mert mint mondtam, nekem bejön Myers.
Namost, akinek nem jönnek be a jó kis Austinok sem az inkább kérdezzen előbb, h érdemes e nekiesni..
Myers-szel nem igazán tudom, mi lehet mostaság.. Most volt egy nagyobb darab csendje, aztán megjelent ezzel a guru pitkával, de, nemtom..ha erre készült ennyi ideig, ennyit bírt kitalálni/összehozni, az rettenetesen kevés. Lehet váltania kéne kicsit... -
Tibiajax
nagyúr
The Worlds Fastest Indian
Minden perce hihető és felemelő. Sir A. Hopkins, világ egyik legnagyobb szinésze, méltó módon varázsolt bele a történetbe.
Köszönöm.
10/10 -
Tibiajax
nagyúr
betegek ezek...[link]
-
Tibiajax
nagyúr
Urak,
Segítsetek már. Most ez itt milyen release poszter akarna lenni? Jól veszem ki, ez egy bszott nagy Gump poszter?.. -
Tibiajax
nagyúr
válasz frame>24 #9063 üzenetére
Mielőtt bárki is rávágja, gondolatban is, hogy persze, az a hülye Tibiajax hájpolta csak, gyorsan megragadom az egyszeri lehetőséget és egy hirtelen csavarásal felmentem magam a vád alól: én nem hájpoltam, csak azt gondoltam -utolag naiv fejjel- hogy ez egy nagy film lesz.. rosszul gondoltam, mondjuk sztem nemcsak én csalódtam
#9081 Skizz "...nehezen emészthető, de jól összetákolt film.." és 10/10?..
ez hogy? -
Tibiajax
nagyúr
The Insider
Mann a kedvenc rendezőm, és ez itt is bizonyított, ittam minden percét. Perfect film, nagy Al Pacinoval, fasza Crowe-val. Talán a legvége volt egy picit elsietve.
9.5/10[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz diablo1984 #8974 üzenetére
A Borat mondjuk jó szinkronnal. Általánosságban asszem elmondható, a vígjátékokat szabadna csak leszinkronizálni, azok jól szoktak sikerülni, főleg, ha a régebbi klasszikusokra gondolunk
ps. szerintem -
Tibiajax
nagyúr
Nna,
Rambo I
Talán a legjobb rész, legyen meg a 10/10, végig szuper.Rambo II
Jó kis akció az új-vietnamban, helyes kislánnyal, sajnáltam a végén. Rambo hozza a formáját, és kiderül, mit tud a dzsungelben valójábanRambo III
Jó kis utánérzés a néhai nagy amcsi v orosz párviadalról, itt még az afgánok csak egy elyomott kis ismeretlen nép volt. Változtak azóta az idők.. Jó kis film volt, bár néha azért mosolyogtam..dehát John azért ment oda, h mindent túléljen, és győzzőn. És ez így is van jól.
Mondjuk itt azért nem irigyeltem őket
Összességében örülök h végre pótoltam őket, nekem anno a narrátoros vhs korszakból ezek kimaradtak. pedig hány rambós kártyám meg plakátom volt, istenem -
Tibiajax
nagyúr
The Departed
Szegénykém, annyira jó film akar lenni, de sajnos épp olyannyira szar. Első félórában, asse tudom mi történik, ki hogy merre, most ez zsaru marad, Leo meg departed, minden harmadik szó a fuckyourself, fogalmam sincs, miről beszélnek, Nicholson jó persze, mint mindig, de az sem köt le, alig bírtam komolyan végig, és még akkor jött a főcím.. (ami mellesleg egész jó volt {gondoltam, végre egy kis jó börtön legalább, de az se} viszont éppoly gyorsan abba is maradt, és ujra csak a vontatott, unalmas maszlag) még jó félórát kapott, aztán kifele f8ra. Nem is értékelem, maradék másfél órára már nem vágytam. -
Tibiajax
nagyúr
válasz BITBOYS #8860 üzenetére
Biztosan..
Én most a Rambo szériát nézem, a II közepén tartok, baromira élvezem. Majd írok vmit róluk, ha végeztem.
Jó azért ez a kis szünet, van időm végre filmeket nézni/pótolgatni. Itt van majd 2.5 terra film alattam, és bszom őket végignézni.. nembaj, most pótolunk párat. -
Tibiajax
nagyúr
válasz littlelion21 #8836 üzenetére
Milyen trash? Ez nem trashfilm, ez egy teljesen korrekt thriller. Mellesleg pedig egy kő klasszikus, ideje volt már bepótolnom. Nagyon jó kis film, paráztat rendesen, Billy boy telefonhangja pedig nagyon ott van. A mai szutyok "horror"-termések között jó az ilyen eredeti gyöngyszem. Olivia pedig szimplán respect
-
Tibiajax
nagyúr
Black Christmas
10/10
Olivia Hussey 11/10 -
Tibiajax
nagyúr
Az éjjel vmi kis horrort volt kedvem nézni éjfékor, beraktam a véres birkák-filmet, fülessel, de vhogy, amikor a srác megérkezik az ódon házhoz, és mutatják a birkapreparációt a falon megfelelő zenei motivum alatt, vhogy nem volt erőm tovább nézni.. nem azért, mert rossz volt a film, hanem, talán mert kicsit gyáva vagyok sajnos egyedül nézni ilyet
Jó amugy a movie? -
-
Tibiajax
nagyúr
Minden helyen, közösségben akad ellenszenves figura, mindig lesz olyan, aki kihúz a tömegből, akár negativ, akár pozitiv irányban. És mindig lesz olyan is, aki ellene van, mert nem ért vele egyet, szinte semmiben sem, vagy egyszerúen csak piszkálja a szemét. Az állatközösségben is van ilyen, nem új dolog ez. Kérdezem, ti ketten, mit tettetek eddigi ph-s pályafutásotok alatt, az oldalért, a közösségért, hány jó ötletetek volt eddig, amit érdemes feldobni, vagy akár visszaemlékezni rá? Én sem csináltam nagy dolgokat itt, sőt, de amit igen, arra legalább büszke tudok lenni. Volt egy 15 tagot számláló, összetartó kis klubom egy online autos közösségben, hónapokon keresztül, rengeteg szép emlékkel, apró találkozókkal, máig tartó, több személyes barátsággal is, melyek itt szövödtek, ezen a szent fórumon. Anno én pattintottam ki a filmkocka-kitalálós játékot is, melyet végül Viszlát valósított meg, és csinált belőle mai napig rövid idő alatt, legnagyobb hsz-szel bíró topicot. Mi jutottunk el a saját filmranglista felállításához is, melyet szintén Viszlát, majd később hatalmas munkával Zoli állított fel. Ezek mind kis dolgok, de legalább pozitív emlékek. Ti mit csinlátatok itt, eddig, azon kívül, hogy kétszer benyomtok egy egy mondatot, és engem basztattok, és most megmondtátok amit kell, úgy gondoljátok??
Egy dolgot lehet nekem abszolut jogosan szegezni, az pedig a kérdés, hogy ha ennyire nagy a pofám, miért nem vettem a fáradságot, és nem szavaztam még a saját imdb-nkre is. Ez jogos, és restellem, egyszerüen nem jutottam odáig el, h érdemben folytassam azt a párat, amit eddig megtettem. Igykeszem ezt pótolni, mert ez a legeslegkevesebb, a Pazsit munkájáért cserébe.
Itt volt most ez a kis próbálkozás, hogy fussunk először élőbe is össze és nézzünk meg egy filmalkotást együtt, közösen, mert milyen jópofa is lenne az. Próbáltam szervezni, és ahelyett, hogy mindenki, vagy legalábbis legtöbben, próbálták volna elintézni, h eljöhessenek szerda 8-órakkor, ahelyett kihúztok, beszóltok, engem kritizáltok, én vagyok az önző majom, mert egy új emberke beírt, h jönne, és volt pofám visszautasítani. A dolog pikantériája, h ráadásul tudom is, h kiről van szó, és ennek ellenére írtamazt, amit írtam. Mindegy, szerdán eljön aki akar, a többi részemről lezárva.
Abba meg ha lehet, tényleg ne szóljatok bele, kivel hogyan viselkedem azzal, akihez érdemben szólok, akit jogosnak tartok arra, hogy egyáltalán kommunikáljak vele.
A jövőben igyekszem visszábbfogni a kritikus hozzászólásaimat, ennyi az, amit meg tudok ígérni, a többit megtartom magamnak.Két dolog közül azért mindenképp választhattok: szervezzetek egy szavazást, szavazzatok ki. Ha megy, eltüntem a picsába. Ezt megígérem.
Kettő, ti húzzatok el, ha nem bírtok elviselni. Rajtatok a sor. -
Tibiajax
nagyúr
válasz deniro2 #8665 üzenetére
gyorsan reagálok, és utánna fejezzuk be az offot.
1. nem tudom, miről beszélsz, szeretek a filmeket, szeretek itt lenni, ennyi. A fórum nem az enyém.
2. el tudom fogadni, de szeretek -jóértelemben- vitázni, vitatkozni, esetleg, megprobálni mást átvezetni az én általam jobbnak gondolt oldalra, ez jó v sem, ki hogy látja. A jövőben ezt megpróbálom visszábbfogni.
3. ezt megint rosszul látod
4. probáltam szervezni egy kis közös esti mozit, azokkal, akikel itt nap mint nap beszélgetünk filmekről. Ezenkívül tudsz még valamit megemlíteni, mint nagy intézkedésem?
5. 2-es pont
6. bónuspont. Téged direkt nem említettelek, nem akartam veled mozizni, ennyi. De rosszat semmiképp sem akartam írni rólad, vagy ilyesmi. És most sem. -
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
Van igaz abban, amit mondasz. Ott van pl most ez a wall-e gyerek.. Olyan gigabrutálul meg van csinálva, az egész modellje, az egész screen, amit látsz, h vmi félelmetes. Profi, high-tech munka. És ez is animációs film kategória. És még jó is.. (nem ugy mint egy kisvuk, ugye)
Ettől függetlenül, ki kell jelenteni, egy 50-es években, kézzel rajzolt Disney-munka egy napon említése - mint rajzfilm - egy mai cgi-os, computeranimált munkával nem megengedett.
Mégha olyan jó is, mint a wall-e.. Én ezt gondolom. -
Tibiajax
nagyúr
válasz Tibiajax #8610 üzenetére
Update!
Tehát a holnap esti 20.00-ás előadásra 8 egymás melletti fotel lefoglalva, aki szeretne még -a régi motorosok közül - jönni, várjuk szeretettel!
Popcornhegyek, bútorzúzás, faltól-falig hányás előre garantálva! de csak brownus 2m-es sugarán kívül![ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz zsuzsisue #8649 üzenetére
Szia,
Ne haragudj, de most ez csak a régi totyiklakóknak szerettem volna szervezni, talán a legközelebbire már el fogsz tudni jönni, ha arra is lesz kedved. Addig is látogass hozzánk szorgalmasan, kiváncsian várjuk, mely filmek azok, amelyeket a legjobbnak tartasz, melyek érintették meg eddig legjobban a lelkedet..Van egy PH-s nagy filmlistánk melyet PazsitZ és mi állítottunk össze, lehet csemegézni, szavazgatni. Jó forumozást!
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Fedeztem fel még valamit a Forrest-ben, amit eddig még nem.. az amcsiknak, a 70-es évek végén, a Moto még tévét is gyártott.. [link]
-
-
Tibiajax
nagyúr
- Brownus & haverja, Arnold, Viszlát, Tibcsi -
eddig. -
Tibiajax
nagyúr
jó, elég lesz, nem 8keres cigóknak próbálom szervezni éppen a partít, hanem nektek.
Arnold oks, akkor vagyunk már 4-en (brownus & haverja, Arnold, én)Várom a többieket is!
(mod. sajnálom Dili, külön reméltem, h Veled is találkozunk)[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Egyébként pedig, akkor akinek van kedve jönni, erre a hihetetlen szar filmre, az jelenzze ma késő délutánig, mert foglalom a jegyeket a szerda este 20.00-ás előadásra. Wolverine, face-re már biztosan nem számíthatunk, kérem a többieket (Dilikutya, Integra, Viszlát, Adalbert, Bitboys, Arnold, koxx, Bandus, stb) jelezzetek ha jöttök! Menjünk minél többet, toljunk egy jó kis popcorn-estét.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz raczger #8542 üzenetére
ez az, nyomjátok csak a lehúzásokat meg a spojlereket. ne is zavarjon, h szerény társaságunk épp ezt akarja megnézni pár nap múlva..
De tudjátok mit? Én akkora ívben leszrom h miket írnak róla, h azt ember el nem tudja képzelni. Én szerdán megyek, a tacskóval (meg mással aki még velünk tart)más nem izgat.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest