Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #20252 üzenetére
Ja igen, azt elfelejtettem(lejárt a mod), hogy bele akartam még kreálni, hogy Woody Harrelson-t én nagyon csípem, és ez amolyan "gőzkiengedő" film volt neki, nekem nagyon adta
Szinkronosan néztem - így van meg - de élvezhető volt, annak ellenére, hogy mozizásnál az angol híve vagyok.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Arnold2
őstag
válasz hoffman_ #13326 üzenetére
Nagyon helyes hogy veri őket, mert sokkalta de ötletesebb és szórakoztatóbb (legalább is számomra). Bár mindkét filmből csak az első részeket láttam (a Crank 2-ből várok végre egy normális release-t, a TF2-t meg majd leszedem ha úgy tartja kedvem).
Bár egyik filmben sem a történet a domináns hanem a látvány, de nekem a Crank valahogy jobban tetszett, mint a tárgyalt rivális.
Majd megnézem a második részeket és nyilatkozom arról, de nagyon úgy látszik, hogy kis költségvetésből lehet jobb filmet csinálni, hál' Istennek.Ha már kis költségvetés: még mindig ajánlom az Ember a földrül / The Man from Earth. Egy szobában játszódik, de a végén nem győzöl magadhoz térni. Erősen kötelező darab.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz hoffman_ #13011 üzenetére
jó jó de azért ne kezdjük el még egymás fszát szpni...
Tényleg baromi szép kislány, de én már kezdem magamat józanítani. Ő ott van, mi meg itt, a balkánon, ugyhogy azt hiszem, semmi esélyem nincs vele hemperegni a közeljövőben. Így, lassan egyre kevésbé is foglalkoztat. Meg aztán, ott van nekem más is...
na húzunk is most zagarra. remélem odacsap a hemüveges májsztró[ Szerkesztve ]
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #12592 üzenetére
Bocsi a flood-ért, elfogyott a mod idő, már az előzőt se tudtam javítani...
No de, megnéztem a 2012 alább linkelt trailer-jét, és már most látom az illúzió-romboló hibákat, de a monumentalitás és a milliárdos bummok miatt megfogom nézni, érzem
Most csak annyit sikerült kiváltania belőlem, hogy megnézem a Crank 2 trailert HD-ben
(mekkora okosság ez a HD a tube-ra, így már 1680-on is élvezhető teljes képernyőn egy trailer )
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Nunder
őstag
válasz hoffman_ #12474 üzenetére
Nekem is gyanús volt, hogy ekkora poénok vannak a trailerben. Gondoltam mi lesz akkor a filmben, ha ezek fértek be a bemutatóba? Remélem nem lőtték el minden petárdájukat ezzel a videóval.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
mephi666
nagyúr
válasz hoffman_ #12151 üzenetére
hát ez elég nagy szívás tényleg... ráadásul duplán... nagyon békés embernek tartom magam és mindig diplomatikus megoldásokat keresek, de ha az első esetben szenvedő alany lettem volna, szerintem kiborul a bili elég durván... helyi internetszolgáltatóval volt már pár balhém... jól le lehet rajtuk vezetni a feszültséget, ha kiérdemlik (márpedig ki szokták érdemelni...)
mellesleg jó rég voltam moziban... 1ik ok: a mostani filmek színvonala, 2ik ok: anyagi helyzet... de itt kecskeméten aránylag jó tapasztalataim vannak..."Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Integra
titán
válasz hoffman_ #12131 üzenetére
haha, csak palace cinema pólóért cserébe
tényleg, Viszlát hogy hogy volt? nem is írt ide, csak utólagos olvasásnál derült kimod:
nemtom, hogy menne e részemről, mert nem sokáig vagyok itt már, elég sűrű a programom is.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz hoffman_ #12124 üzenetére
áááááááá, ennyi embernél csak telefonon lehet, meg egyszerűbb is, nem kell kóddal vacakolni. mit ne mondjak, 3 napba tellett mire mindenktől megkaptam a zsét a jegyre, úgy küldtem a mailt is, hogy számolják ki, mert nem fogok tudni vissza adni, persze voltak páran akik 5rugóssal jöttek fizetni..
aztán meg jött az egyik, akiről köztüdott, hogy kicsit khm.. szóval fogához veri a garast, hogy ha ennyi embernek veszek jegyet, akkor kérjem kedvezménnyel palace kártyára és akkor 10% vagy mi.. nem is értettem miről beszél. na ok, kollégám kártyájára megvettük, megjön ez a srác is, azzal indított, hogy na volt kedvezmény? mennyi volt a jegy? kiszámoltuk, 120ft vissza mindenkinek, a borítékomban meg 3000 valahányszáz ft egyben. mondtam neki, hogy scuzi, de én most ennek neki nem állok, max majd nyomok a kezébe a saját pénzemből 120ft-ot, csak ne szarrágózzon már ilyenen ha lehet.BITBOYS: egy angelina jolie mindig kell, szerintem ő pályázik erre a címre, korban jó hozzá
bár számomra ez a fingós böfögős dumája eléggé egyszerű, na de hát nem is ezért szeretjük..[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz hoffman_ #12120 üzenetére
neeeeeeeeeeeeeeemmm
csak céges mozi volt, én szervezetm, ezért nekem kellett lezongorázni a jegy részét is..
harmincegynéhány emberre annyira azért nem vicces, főleg, mikor marhára nem érnek oda páran és a film kezd.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz hoffman_ #12105 üzenetére
én is a mom-ban néztem múlt csütörtökön és amíg jöttek a kollégáim és osztogattam a jegyeket mindenkinek, én is ott olvastam el ezt a cikket
lehet hogy picit elszállt, az az üvöltözős videó elég rémisztő valahol, hogy így kikel magából.. ok, bocsánatot kért, de akkor is..
-
Wolverine
félisten
válasz hoffman_ #12070 üzenetére
Végülis csak csütörtök hajnaltól írunk a t4-ről
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)