- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok!
Most nem egy filmet hanem egy régi mesét keresek.
Régi VHS kazettán volt a Bosco léghajó kalandja után egy mese, amiben egy fehér és egy fekete kutya volt és egy varjú.
Remélem ti megtaláljátok vagy egy címet vagy képet tudtok küldeni.
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
vilmos195809 #2114 üzenetére
Ilyenről még nem is hallottam , de gondolom a többiek segítenek, elég új film lehet akkor. .
-
vilmos195809
csendes tag
Mi a címe ennek a filmnek?
Keresek egy olyan filmet ami Londonban játszódik, 2012-ben az olimpiai is szerepel benne, és árvíz van, ez egy katasztrófa film!
Ha bárki tudja hogy mi a címe, azt meg köszönném!Ezeket láttam Holnapután,Árvíz,2012 Ha eljő a világ vége. -
chipesz
őstag
válasz
bambano #2107 üzenetére
Na, csak kiderült végül. Fantaghiro. Magyarul nem volt fent, de ez az a jelenet.
-
törölt tag
Hali mi annak a filmek a címe, amiben a film kb 80- 90%-ban azt mutatják, hogy 1 férfi megy 1 autóban ? köszi
-
chipesz
őstag
Sziasztok!
Van egy film, amit évek óta keresek. Gyerekkoromban láttam utoljára és nagyon tetszett. Bárkinek mondom, senki nem tudja miről beszélek. Lehet, hogy azért, mert nagyon kevés dolog rémlik róla: van egy lány, aki gyerekként kerül egy kútba, de már felnőttként jön elő. Annyi rémlik még, hogy (talán) vödörben ülve engedik le, és úgy is jön fel a kútból. Tudom, nem sok, de hátha. :/
-
vilmos195809
csendes tag
válasz
littlelion21 #2102 üzenetére
Nagyon szepen koszonom !!!!
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Egy filmet keresek.
A főszereplő vadászrepülő tiszt. Állandóan cseszteti a fiát, hogy az élet kemény, meg ne legyen nyápic. Egy jelenetre emlékszem, talán étteremben vannak, és ez a tiszt úgy csinál, mintha hányna, de közben csak eldugott egy tányér kaját, ezt kiönti a földre, a többi katona meg odarohan kanalakkal és feleszik a földről a kaját. A film vége felé le is zuhan ez a tiszt és meghal.
Ha valaki tudná, melyik lehet ez a film -
littlelion21
addikt
válasz
vilmos195809 #2101 üzenetére
Csendszimfónia
[link] -
vilmos195809
csendes tag
sziasztok!!!Valaki ismeri ennek a filmnek a cimet?hatha valaki ebbol a kis imformaciobol is rajon: egy karmester/zenetanar tanit egy konziban es a fia siket.
-
GABYY55
újonc
Senki nem tudja? Kár!!
-
GABYY55
újonc
Sziasztok.Egy filmcímét keresem,elég régi film,talán még fekete-fehér is,a tartalma,egy mese,az ördög felfogad egy fiút,hogy a várkisasszonyt csábítsa el,de a fiú beleszeret,ezért az ördög úgy áll bosszút,hogy kőszoborrá változtatja őket.A végén pedig a hegy tetején ott áll a szobruk,talán tudja valaki,előre is köszönöm.
-
MMIX
addikt
válasz
vilmos195809 #2095 üzenetére
-
vilmos195809
csendes tag
Keresek egy filmet amit már rég láttam és nem emlékszem a cimére...arról szól hogy van egy intézmény ahol embereket hibernálnak... az egyik ilyen hibernáló "kapszulában" valami zavar keletkezik s életre kell kelteni a benne lévő személyt... ez sikerült is... viszont az ember személyisége teljesen más mint régen volt... előre is köszönöm a segítséget.
-
Pötyi
őstag
válasz
DrojDtroll #2093 üzenetére
-
DrojDtroll
veterán
Egy filmnek csak az elejére emlékszem.
Az van benne hogy felrobban egy atomerőmű és előtte látni hogy hogyan "fut" az áram a számítógépben.
Melyik film ez?
-
törölt tag
Helló sakk témájú filmeket tudnátok nekem írni? A Bajnokot, és a Játszó nőt ismerem ezen kívül van még említésre méltó? köszi
-
depe95
tag
Sziasztok,
nagyon régen láttam már egy filmet, ami mostanában kezdett el újra érdekelni, mert sehol se találom.
Amire emlékszem, hogy egy görkorcsolyás (talán) rendőri egység üldözte a bűnözőket, és volt egy ilyen különleges gyorsítójuk. Az egyik tag egyszer rosszul kanyarodott és nyaktól lefele lebénult.
Majd ezt a tagot elrabolják és egy bombát élesítenek mellette és a kezébe adják a detonárort, majd végül le tudja állítani a robbanást.
Remélem elég érthető, sajnos régen láttam és csak ennyire emlékszem belőle.
Előre is köszönöm. -
Pötyi
őstag
válasz
zsolt19900 #2085 üzenetére
Hááát, ennyiből így hirtelen az Utolsó skót király ugrik be, ami Idi Amin generális életét mutatja be Forest Whitakerrel a főszerepben, ebben van egy olyan jelenet, ahol a szeretőjének levágja a kezeit és lábait és fordítva visszavarratja a holttestre a végtagokat, miután megtudta, hogy félrekúrt...
Vagy A 13. harcos c. filmben is van ilyen, amikor meghal a viking király és a halotti toron az egyik rokon rátámad a trónörökösre, na, annak is derékban kettévágják a karrierjét. Karddal.
Nem írtál olyan infókat, hogy mikor és hol játszódik a film...
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem, hogy:
azt hiszem valami diktátoros filmre hajaz -talán az is- egy részletre tudok emlékezni belőle ami arról szól, hogy egy fogadás során, ahol összegyűlik az ország színe-java a kormányzó vagy diktátor egy karddal felkaszabolja az egyik nem szimpatikus csatlósát
melyik lehet ez a film? max pár éves lehet, de nem ugrik be a címe
-
Imilenni
addikt
Köszönöm!!
Lenne még valami
Van egy csaj, aki beül egy taxiba, a csaj haza akar menni de nem mondja meg hogy hol lakik.Mindössze a film végén. A film alatt együtt hülyeségeket csinálnak, a férfi valamiféle autór versenyre is elviszi a nőt, aztán pirosnál megállnak és körbeszaladják a kocsit, ebben is versenyeznek hogy kitudja többször körbeszaladni a kocsit. Azután a nő bepattan egy másik autóba és azzal versenyeznek egymással.
Lehet hogy valakinek az emlékére készítették ez viszont nem biztos..
Nagyon keszekszák az emlékek, remélem valaki felismeri
Köszönöm előre is! -
Imilenni
addikt
Megint én
Sajnos a szerk. idő már lejárt
Szóval, egy filmet kerenék, amire emlékszem az az hogy:
A film régi, 1970 körüli. Szines film, emelett régi! A filmből annyi maradt meg hogy a csaj a kisbaba öccsét akarja megmenteni mert egy férfi elvitte. A férfiek az egyik szeme barna a masik kék. Ilyen musicales a film!
Ha jól tudom a férfi szereplőnek a valóságban is ilyen a szeme. -
Imilenni
addikt
válasz
McDoug6lak #2080 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Valaki megtdudná mondani melyik az a film, amikor egy fiatalabb pár beköltözik egy házba albérlő ként, de az alsó szinten azthiszem vagy épp a felsőn?! egy idő néni lakik akit elakarnak tenni láb alól. Régen láttam már valaki felismeri?
Ha jól emlékszem Ben Stiller játszik benne, de sajnos ez nem biztos -
lorcsi
veterán
mostanában volt egy film a kölcsönzőkbn
a sztori szerint egy gyerek nagymamája haldoklik, és közben kiderül hogy a a mammer boszorkánymi lehet ez a film?
-
dobi
aktív tag
Sziasztok! Keresek egy filmet (mily meglepő), olyan 5-6 éves lehet kb. félig meddig vígjáték - egy szakácsról szól aki bezárja a saját éttermét és elmegy a munkaügyi központba jelentkezni - majd egy csajjal és egy kopasz idős krapekkal együtt járnak különböző cégekhez interjúkra (mindig ott találkoznak), a csávvó mindig visz magával szendvicset (amit lenyúlnak tőle mert annyira finom), aztán a végén saját vállalkozásba kezdenek...
-
goldweaver
újonc
Sziasztok, a hetvenes évek elején a tv-ben láttam egy filmet, alighanem fekete-fehér volt, azt hiszem, már akkor sem volt friss film, kb. az ötvenes évek végén, hatvanas évek elején készülhetett, feltehetőleg amerikai. A szesztilalom alatt játszódott, egy kalapszalon állt a középpontban, ami éjjel illegális bár volt. A papa vezette, az anya meg krimiíró volt, aki az egész film alatt kereste a 237. oldalt, közben a két kamaszgyerek élte az életét, bűnözők üldözték a papát, aztán a szálak összefutottak. Úgy emlékszem, volt egy olyan alcíme a filmnek, hogy "avagy vendégségbe nem illik pisztollyal menni". Emlékeim szerint igen jó kis vígjáték volt, megköszönöm, ha valaki ráismer!
-
carr
őstag
válasz
vilmos195809 #2073 üzenetére
lol hangulatjel
Amint eszembejut a film címe, jelzem. Ismerős a sztori.. -
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok. Keresek egy filmet, a címét nem tudom pontosan. Egy házaspár lánya meghal, ezért elköltöznek uj életet kezdeni. De az uj házban a nő egy lány szellemét látja. A férfi nem hisz neki ezért ott hagyja a nő. Ám a férfi is elkezdi látni a furcsaságokat. Eddig láttam . Azt hiszem, valamilyen emlékek a cime . Ha valaki felismeri a történetet, de nem találja a filmet, legalább csak a pontos cimet irja meg
wink hangulatjel
smile hangulatjel
köszi -
xpzsolt
újonc
Sziasztok keresek egy filmet VHS-en megvételre.
A címe az én kis barátnőm 1988 francia vígjáték.http://www.premiere.fr/Cinema/Photos-film/Photos-acteur/LA-PETITE-AMIE-120514
-
-
Pötyi
őstag
Az Ágyúgolyó futam c. filmben (angolul: Cannonball Run) tényleg kilövi egy katapult Roger Moore -t egy halvány takonyzöld Jaguárból a film végén.
-
carr
őstag
Sziasztok!
A 80as években járunk, cca 7 éves lehettem. A VHS kazira az volt írva, hogy "ágyúgolyó futam".
Persze ezen a címen csak a szokásosat találtam, amit keresek, azt nem.
Amire emlékszem, úgy kezdődik, hogy egy pasi kilő egy másikat talán versenyen, talán csak simán közlekedés közben egy metál zöld nemtom, talán camaro-ból, aztán van benne versenyzés, meg üldözés, finomságok, stb.
Minél jobban próbálok emlékezni, annál kevésbé emlékszem.
Mókás, de mégsem!
Köszönöm! -
Andrsaint
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy sci-fi jellegű filmet, kb a 80-as 90-es évekből, amiben egy űrből jött lény a főszereplő de teljesen embernek néz ki. Amerikában játszódik, és van neki 2-3 db hasáb szerű tárgya, amivel tudja magát gyógyítani, és összeismerkedik egy nővel és a fiával nincsenek közös nevezőn stb...sajnos elég kevés dologra emlékszem de nagyon jó lenne tudni ez mi volt....
A film elején bemegy egy fogadóba, ahol megkéri az egyik kamionsofőrt, hogy vigye el, nincs nála pénz csak azt hiszem gyémánt, és erre a sofőr elvágja vele a sótartót, így jön rá, hogy tényleg gyémánt....
Rengeteget agyaltam mi lehet, még az egyik szereplő arca is megvan a fejembe csak a neve nem, így nem tudok rákeresni....nyilván nem híres...
Ki emlékszik?
-
McCann
tag
válasz
vilmos195809 #2061 üzenetére
Sajna tuti, hogy nem, ez olyan tinifilm volt a 80-as években, amiben afféle RETTENETESENLÁZADUNK szereplők voltak
-
McCann
tag
Maximális!
Egy ultra Zs-kategóriás filmről van szó, amit keresek, mert anno (talán a Filmplusszon) belealudtam, de szeretek trashtv-zni, szóval megnézném
A 80-as években játszódik Amerikában, a főszereplő egy kb 20 éves fehér gyerek, aki egy tetőn lakik valamiért, nagy pajtása egy 14 körüli néger kissrác, aki akkoriban tipikus négerábrázolás volt: nagypofájú, vagány, a barátaiért bármit, stb...
A kissrác állandóan graffitizik, szokásos öltözéke egy nagykabát, vagy efféle, zsebeiben szórófestékek
Amire még emlékszem, hogy mikor mennek valahová, az utcán beleköt a főhősbe egy tapló és nem lebunyózzák a dolgot, hanem ott, az utcán, valami ringféleségben letáncolják az affért...Nagyon szeretném végignézni, mert ilyen kezdettel rettenetesen érdekel, mi kincset tartogat még a múvi, a segítséget előre is köszönöm!
Walter
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok Keresek egy sorozatot, valamelyik "okos" csatornán ment. Összehasonlította az emberi és állati viselkedéseket, mintegy bizonyítva, hogy mennyire az állatvilág része vagyunk. Sajnos nem emlékszem a címére.
Előre is köszönöm! -
sixpack89
tag
Sziasztok! Én egy dokumentumfilmet keresek,pár éve láttam tvben. Arról szólt,hogy Manchesterben eltünt két lány,valaki elrabolta öket. Késöbb megtalálták a lány piros Manchester united mezét,ennyi maradt meg,szőkehajú lány volt. Aki esetleg tudja a címét lécci jelezze.
-
Pötyi
őstag
válasz
vilmos195809 #2054 üzenetére
Szia!
Abszolút no kötözködés, inkább szakmai kíváncsiságból kérdezem, hogy nektek (neked és Rozálinak) hogy jönnek elő a kérdések? Mi gyújtja a gondolatot? A filmek, amikre rákérdeztek, azok nem mai darabok. Ebből következik a némileg idősebb életkor. De mégis, hogy ugranak be?
-
bambano
titán
válasz
vilmos195809 #2054 üzenetére
televíziós mesék felnőtteknek.
akkor sikerült venniük egy rendesebb elektronikus vágóasztalt, és a sorozat gyakorlatilag az effektek demója volt -
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok!80-as években ment egy tv-film sorozat, azt keresném.Talán "Felnőtt mesék "volt a címe.Magyar tévéjáték,és ha jól emlékszem görög-mitológiai történeteket dolgozott fel...bár ez nem biztos,ha tudjatok a cimet irjatok meg. koszonom
-
rozali
csendes tag
üdv!
keresek egy filmet. rég láttam és nem emlékszem a címére, de arról szól, hogy egy fiatal pár elmegy sátrazni vidékre és helyi fiatalok (14 évesek kb) félelemben tartják őket. menekülés stb. csaj pasiját megölik. közben, ha jól emlékszem a helyi lurkók is fogynak. és a csajszi bemenekül a faluba. segít neki egy család. végén kiderül, hogy az egyik helyi fiatal szülei. valami ilyesmi...de nem horror -
vilmos195809
csendes tag
Kérlek segítsetek!Mi a címe annak a filmnek ami ilyesmiről szól: Idős milliomos végrendelete szerint az örökli minden vagyonát, aki sír a temetésén. Egy vadidegen nő véletlenül a gyászmenet közelében jár és a kalapját elfújja a szél. Siratni kezdi és milliomos lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest