Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chalez

őstag

Mivel én gyak novemberben kezdtem a Fifát, ezért nagyon sok mindennel nem vagyok tisztában. Nem tudtok esetleg útmutatókat, ami nem angol nyelvű YT videó? A beszédet nem értem meg sajnos teljesen, csak részben.
    Nem tudok kapura fejelni szöglet után, nem tudok szögletet elhárítani (kifejelni) vagy csak igen ritkán, véletlenül. Mit kell nyomni, meddig, ilyesmik érdekelnének.
    Aztán pl az is fura, hogy néha jönnek olyan emberek, akik gyak 1:1-be a labdás játékosomat támadják le, azonnal rárontanak, soha nem tévesztik el az irányt, méterekről csúsznak be, én meg gyakorlatilag egy cselezgető ellenfélre mint valami holdkóros megyek rá támolyogva, sokszor melléfutva, elé, vagy mögé érkezve.... Vagy amikor ütközünk, szinte sose marad nálam a labda, pedig nyomom az X-et, a O-t.... Akkor a csel és körhinta királyok, akik a 16-osomnál addig forognak, amíg üresen marad egy játékosa, passzol és gól, én meg nem tudom szerelni...
    Div 5-ben vagyok, most álltam át 41212(2)-ről 4321-re, és határozottan tetszik.
    Valamint az miért van, hogy sokan mondják, hogy ez a kezdő felállás, aztán ingame máshogy nyomják.... ez miért van? :R
    És csatlakozom a sosenyitoksemmit csapathoz, sőt, az asszonynak is hiába adom a kontrollert, semmivel sem jobbak a csomagok :DDD
    Valamint néha kész Benny Hill show a játék, ha teszem azt World Class-ban próbálok egy akár csak bronznál jobb csapattal játszani... Néha 1 mp alatt 3-4 passz, és már ott a gól, a hihetetlenül moonwalkozó gépi ellenféltől. A professional szintre mondanám, hogy bármilyen erős csapat ellen nyerek, bár néha, kb 15-ből 1x úgy érzem a GOD mode-ot bekapcsolták a kismókusok, és nem enged a gép nyerni.
    Kicsit hosszú volt az írás, de bármilyen tippet szívesen veszek :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés