Új hozzászólás Aktív témák

• Woodslave

félisten

válasz miro. #6999 üzenetére

ja ebben van valami. Mondjuk ez a Tapsobat megint megszívtam elhittem hogy ez a játékos kell valakinek nem úgy mint Sabitzer de láthatóan nem. Ok nem lett 87-es de 86-os igen, szóval nem indokolt a 84-es 62k 87-es poteniclálisan 100k (vagy akár 80) 86-os 38k :D De megint csak a biznis hype volt néhány bundeses csapaton kívül le se xarják amikor 7k Kimpembe kinek kellen más. ;] Meg az embereket nem érdekli komolyan semmi csak a legújabb kártya. Na mindegy többet nem említem se Sabitzert se Tapsobat.

A Kroos befektetést se hosszú távra gondoltam. Reméltem hogy Vini vagy akár egy másik sbc felhúzza az árát a korábbi maxára ami az első ikon upgrade-nél volt. Ok annál lehet nagyobb volt a hype szintén mert még hittek az emberek a csodában. Vinicius meg valóban xar lett ebből a szempontból mert van már 3 kártyája amit lehet még mindig használni, meg lesz is még pár valszeg, meg a xar sbc-k miatt mindenki tele van fodderrel legalábbis erre van még.

Megvárom még az ikon swapot milyen fodder pack lesz benne, aztán eladom az összeset amennyiért lehet és soha többet nem foglalkozok ezzel a részével a játéknak. Mondjuk annyira nem bánom most mert tényleg majdnem teljes mértékben elment a kedvem az egésztől. Sb-t talán egyet játszottam, rivals 7 winig két nap (mármint nem egész nap :C ) kvali egy este meg holnap a wl de az se érdekel már egyáltalán.

Amúgy tényleg lehet a legjobb ha tényleg csak ezeket az objektíveket csinálgatja az ember biztos lapokért friendlyben.

Van így is kb 2.5 millióm ezekben a lapokban más ára is esett szóval tök mindegy. Bár most még csapatot se nagyon tudnák kitalálni. Lehet tényleg veszek egy nagyobb játékost aztán szevasz.

Új hozzászólás Aktív témák