- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- thesound: Segítőkészség
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ja ebben van valami. Mondjuk ez a Tapsobat megint megszívtam elhittem hogy ez a játékos kell valakinek nem úgy mint Sabitzer de láthatóan nem. Ok nem lett 87-es de 86-os igen, szóval nem indokolt a 84-es 62k 87-es poteniclálisan 100k (vagy akár 80) 86-os 38k
De megint csak a biznis hype volt néhány bundeses csapaton kívül le se xarják amikor 7k Kimpembe kinek kellen más.
Meg az embereket nem érdekli komolyan semmi csak a legújabb kártya. Na mindegy többet nem említem se Sabitzert se Tapsobat.A Kroos befektetést se hosszú távra gondoltam. Reméltem hogy Vini vagy akár egy másik sbc felhúzza az árát a korábbi maxára ami az első ikon upgrade-nél volt. Ok annál lehet nagyobb volt a hype szintén mert még hittek az emberek a csodában. Vinicius meg valóban xar lett ebből a szempontból mert van már 3 kártyája amit lehet még mindig használni, meg lesz is még pár valszeg, meg a xar sbc-k miatt mindenki tele van fodderrel legalábbis erre van még.
Megvárom még az ikon swapot milyen fodder pack lesz benne, aztán eladom az összeset amennyiért lehet és soha többet nem foglalkozok ezzel a részével a játéknak. Mondjuk annyira nem bánom most mert tényleg majdnem teljes mértékben elment a kedvem az egésztől. Sb-t talán egyet játszottam, rivals 7 winig két nap (mármint nem egész nap
) kvali egy este meg holnap a wl de az se érdekel már egyáltalán.Amúgy tényleg lehet a legjobb ha tényleg csak ezeket az objektíveket csinálgatja az ember biztos lapokért friendlyben.
Van így is kb 2.5 millióm ezekben a lapokban más ára is esett szóval tök mindegy. Bár most még csapatot se nagyon tudnák kitalálni. Lehet tényleg veszek egy nagyobb játékost aztán szevasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Horgász topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Lenovo P1 G4 i7-11850H 32Gb ram, 512Gb NVMe, 4K
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De megint csak a biznis hype volt néhány bundeses csapaton kívül le se xarják amikor 7k Kimpembe kinek kellen más.
Meg az embereket nem érdekli komolyan semmi csak a legújabb kártya. Na mindegy többet nem említem se Sabitzert se Tapsobat.
) kvali egy este meg holnap a wl de az se érdekel már egyáltalán.