Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Csak a falnál van vele szopás ahol vagdosni kell mert a közepén kb. egymásba kell csúsztatni aztán annyi az egész. Bár ugye ahhoz, hogy kiadja a minta a 2 végével is játszadozni kell
Arra vigyázz, hogy az a kis kiálló rész amivel bele kell csúsztatni az könnyen törik
Ja meg előbb mindig az új sor elemeit rakd össze aztán az egészet kell belefordítani a már kész sorba. Hajrá én is k***a "imádom" a laminált padlózást
Bár lehet szivesebben csinálnám azt mint ezt a faszom seria a-s swapot
Ennyi vak lapot mint ami itt van....
Ilicic 5 skill de annyira szar a dribblingje, hogy összeesik egy elasticoban
-
Woodslave
félisten
válasz
thebigK
üzenetére
ja mondjuk ettől függetlenül ugyanúgy 18 meccse mert a másik hármat nem tudok összekombózni

Hunreeth én szerdánként szoktam de tegnap nem volt rá erőm. Ma fogom megpróbálni. Mondjuk eddig se nagyon volt jellemző az ajándék win playoffban. Valszeg azon a formán ahol egyensúlyozni szoktam még nem ment el az esélye senkinek.
-
HdRew
őstag
válasz
thebigK
üzenetére
Igen, a kvali is beleszámít. Most nem tudom, minek örüljek jobban, hogy már megcsináltam hétvégén, vagy hogy most picit várnom kell. Mert így most tuti senki sem ad ajándék wint.

A mai rewardot megtartom holnapra, ez a winter wildcard jó promónak néz ki, és szerintem akár valamelyik swapos x25-ös pakkot is elnyomom rá.

Hajrá, sok sikert.
A ps5 pizza kóla hármast meg majd akkor add nekik oda, ha kész a munka 
-
thebigK
addikt
-
bubuska10
senior tag
Hm, akkor nem szóltam. Gaborz neked is köszi az SB-s tippet, csak az a baj h ahhoz nincs kedvem.
Ledarálni minél gyorsabban, utána élni az életet. -
Gaborz1
senior tag
Kell 1-2 SB meccset nyomni óránként és nem fog kirakni.
-
bubuska10
senior tag
válasz
athlete
üzenetére
Az a Luká Mordik lap jó volna.

Tegnap éjjel leteszteltem, és arra jutottam, h 15+ RQ friendly meccs után tilt ki 1 órára. Tavaly 25+ volt. Így egy kicsit hosszabb a friendlys swap, de belefér.
-
marcess
senior tag
válasz
raven84
üzenetére
Én használom, volt sok fodderem, nem rossz, de én a helyedben megvenném a 86 informot először belőle, ha az tetszik akkor csináld meg, ha nem akkor nyilván ne. Versenyeken se véletlenül használta például Molnargabo Draxler helyett. Egyszóval a 86-os verziótól nem lesz sokkal jobb szvsz.
-
raven84
senior tag
POTM Nkunkut használja innen valaki? Megéri kirakni? 100k-t költenem kell rá kb. 41212 narrowban lenne CM.
-
Stylerr
addikt
Dehogy lettem "Woody xopo", bárkinek írnád ezt, ugyanúgy nem lehet szó nélkül hagyni.
Azok alapján sejtem, hogy nem vagy a legélesebb játékos, amiket írtál.
De nincs ezzel baj, csak a stílusodon változtass.
Btw, ha vezetsz, akkor meg főleg ne írj, a saját és másik biztonsága érdekében is. (Piros lámpa nem érdekel) -
Izéjose
tag
SB-ben mennyi pont szokott lenni az elit 2?
-
Woodslave
félisten
idén annyira próbáltam "okosan" játszani aztán az lett belőle amikor a hülye okoskodik, szóval arra gondoltam rámegyek erre a Zambrottára. Tényleg end game rb bár tudom hogy tots idején 25k lesz bármelyik aki amúgy statilag kenterbe veri, de két éve is őt (asszem akkor baby volt) vettem ki és ott volt végig

persze úgyis mid/prime pick lesz
-
adise
őstag
Latom sok komment,azt hittem mar trade prime ikonokat osztogattak veletlen
-
miro.
senior tag
Volt mar valakivel olyan,hogy a wl kvali es a rivals reward helyett van egy darab rare electrum player packom??

Irja a my packeknel hogy 5,de egyet mutat konzolon..
-
Nandinagy
addikt
válasz
general
üzenetére
Boxhoz a konzolvilágnál tudsz venni digitális kódot
Azt nem tudom, hogy jár-e hozzá papír formában vagy csak a kód(tippre csak a kód). Van ahogy nézem 3000től 15.000-ig és azt nagyjából azonnal megkapod 
Szerk.:
Ja illetve bocsi megnéztem és fifa pontot is tudsz venni náluk
A mediaban szerintem csak pc-re lesz ilyen kód de egy próbát mindenképp megér
Ahol media van ott konzolvilág is aztán valamelyikben találsz. 
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Eszük ágában sincsen sajnos
A legjobb dolog amit csinálhatnának ezzel a szarral, hogy játékos specifikus tifokat adnának ki illetve retro mezeket. Ölni tudnék az O2-es Arsenal kék mezért 
Tifokban meg simán jöhetnének legendák meg mostani játékos tifok is szerintem aztán max több féle lenne. Simán lehetne régi fifás "legendák" tifo is mint Butland, Ibarbo,Gervinho meg hasonlók
Csak ehhez már néminemű kreativitás kell. -
bodnarbenede
tag
Amúgy elgondolkodtam... MIért player item pack... Értem, hogy valami fétis fűzi őket a pack szóhoz. De az úgy általában nem több dolgot kéne tartalmaznia? Na mindegy, hívják csak nagyobbnak, mint ami valójában. Nekem Camavinga lett, én quick selleztem. Ja és minden fiszfasz szezon jutalmat is quick sellezek aminek semmi értelme nincs. Hátha sokan úgy tesznek, és akkor felmérésekkor látják majd.
-
Woodslave
félisten
na emeljük kicsit magasabb szintre a beszélgetést. Én annyira rinyálok folyton mint hogy te folyton hülyeséget kérdezel. Egyik sem igaz.
Azt sem tudom amúgy melyik kezdő kérdező nem kapott választ mert az én rinyálásom miatt nem válaszolt neki senki.
Amiben most beleálltál, biztos megint ez volt az utolsó csepp a pohárban akkor elnézést, az volt hogy nem mozgat meg annyira ez az ikon swap. Nem tudom ez miért rinyálás szerintem nem az de ha szerinted igen akkor legyen rinyálás.
Lehet jó pofát vágni a játékhoz de én szeretek beszélgetni arról is mi a xar benne, mert ez könnyebb
Egyszerűen amikor "ad" valamit a játék annak se lehet örülni. Lehet én túl sokat játszok, túl jókat nyitottam (ez megint túlzás vannak akik egy nyitással leköröznek, mások tudom hogy nem erről nem tehetek meg az se aki Gullitot, Cryuffot vagy tradeble mid Maldinit nyit
) de bármi amit előrendelésért kaptam lást otw, hero kalap xar. Ez a next gen player kalap xar. Tudom nem jár semmi ingyen örüljünk ennek is.Szóval nézzük ikon swap.
Három fodder pack. Szerintem xart se ér a játék ezen szakaszában amikor a 88-as Kroos 24k
Az egész pack általában max 70k. Persze lehet nyitni nagy promo lapot belőle. Amik 80%-a 20k szintén. Ikon gambling packek. Tudjuk ez is mennyit ér. Persze lehet nagyot nyitni de ritka. A szerencse faktort nem veszem amúgy se ide, mert egy rare elektrum player packból is nyithat vki mid R9-t de nem jellemző.
Garantált ikon játékos egyik se olyan akiért annyira küzdenék hogy meglegyen. Pláne hogy nagy részük január 10 után lehet meg.
Természetesen ki fogok grindelni minden tokent de most jelenleg úgy csinálom, hogy semmi célom nincs illetve gőzöm nincs mit csinálja velük.
-
Digestive
veterán
"Tiszta ovoda iylen hulyekkel..."
Na de akkor minek esz ide a rosseb téged?

És igen ez a való világ és nem a Máltai Szeretetszolgálat... Nem mindenki részesül ugyanolyan bánásmódban.
Woodit valószínűleg többen kedvelik itt, mint téged, ezért neki csípjük a kifakadásit, a tiedet meg nem! 
Ja és nem vagyok Woodslave bérenc, sőt ő lóg nekem sörrel.
-
Mrguba
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
Hm...te valami woody xopo lettel?
Suta vagyok a jatekban?
Talán jatszottunk egyutt?
Vagy lattal videon egy versenyen?
Nem cseszegetem wudubabat de nem igaz hogy itt szopkodjatok egesz nap mikor allandoan nyavajog.
De ha en veletlen vezetes kozben kerdezek es irok valamit rosszul akkor egybol megy a vau.
Tiszta ovoda iylen hulyekkel is mint te pl.
De lenyeg te jo vagy ELITE jatekos.
Es Gerardosz es az en stilusom kozott van eleg sok.
Olvasgass tole utana oltogassal. -
Stylerr
addikt
Múltkor pont láttam, hogy Geradossz ki lett innen tiltva vagy 150 napra. Esetleg szolidaritásból nem nemúlnál el te is addig? Hasonlóan magas szintet képviselsz, mint Ő.
Jó tanácsként mondom, hogy inkább gyakorolj a játékkal, mert tök suta vagy benne, ne Woodyt cseszegesd!

-
Mrguba
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ha ertened vissza se irtal volna.
Szinte az egesz forum rolad.szol.es a nyavajgasodrol.
En is unom mar de sajna.mindig latom hogy az elet.nagy problemai megtalalnak a fifaban teged.
Ha van penzed azert sirsz ha nincs azert
Ha nem nyitsz aemmit akkor.azert..qmi persze.kamu...de.nyomod nyomod.a.hulyeseget.
-
Woodslave
félisten
Na aki korán kell Pulisicet nyer. Nagyon örülök neki pont őt akartam
-
Nandinagy
addikt
Kivettem a 82*25-t: Suárez+Di Maria
Mondanám, hogy foddernak tökéletes de valaki ezekből 7-8 wot nyit. Mit is vártam
-
EA's hit
addikt
Foden, akinek megvan a rulebreaker lapja, tehát még a haszontalannál is haszontalanabb
Ismét kitett magáért ez a cég.De legalább néha, nagyon néha lehet normális dolgokat is csinálni ebben a romhalmazban

-
Gaborz1
senior tag
Újra engedélyezte az EA a nextgen lapokat, szóval aki nem kapta meg az lépjen be a játékba/appba.
Nálam Camavinga... -
Nandinagy
addikt
Mbappe jött a next generation csomagból
Na mondom de fasza 4/5 majd szélen ellesz. AHA
3/4 meg 84 dribbling. 79es gold maxika jobb lap mint ez
-
miro.
senior tag
Tenyleg amugy ezeket nem lehetne spoiler moge rakni valahogy?

claude-mauricerol van velemeny? De jong melle tennem be csm-be parejo helyett.
-
Izéjose
tag
Komolyan rosszul vagyok ezektől a leakek-től
mi hasznuk van ebből hogy mindent lelőnek előre napokkal , esküszöm ennyi örömük legyen az egész életükben hogy minden le spoilereznek 🤣🤣🤣🤣🤣
komolyan jövőre a játék elején dobják ki előre az összes prómó lapot sbct objectivet és akkor előre ellehet dönteni hogy megéri e a játékot megvenni komolyan vicc az egész és az a legszomorúbb hogy tényleg haszontalan ez a leakelés -
HdRew
őstag
Hát ahogy nézem Nick RTFM twitchét, a 82+ x25 nem adja jól. Alig jön WO. Lehet érdemesebb egy icont kivenni?
Esetleg még a 83+ jó lehet, de a többi nem biztos, hogy megéri.

-
general
addikt
Sziasztok! Én nem játszom, de öcsém igen, tudok esetleg neki pontot/creditet/mittoménmianeve
venni ajándékba valahogyan, létezik ilyen? (amit oda is lehet adni, kártya ilyesmi?)
Elnézést a blama kérdésért, nem vagyok otthonos a témában.
-
thebigK
addikt
válasz
Izéjose
üzenetére
Baszó lap lett. Lehet csinalok a 7vegere egy fun csapatot, veszek egy OTW Alabát mellé es Delaney CB lesz, Alaba meg CDM
A PL swapot be is huztam, mondjuk voltak fasza untrade lapjaim hozza. Viszont szemely szerint a 81x25 - 82x25 csomagokat kihagyom, csak a 83x25 jatszik nalam elso korben
-
Izéjose
tag
És ott van a 86 varázslatos 🙏🙏🙏😁😁😁😁
-
dudu5130
őstag
A ligas swappoknal mindnek egy ligabol kell lenni vagy elég a 8 first owned?
-
eM'82
addikt
milestones-ban vannak a megszerezhető icon swap playerek. a hozzájuk kapcsolódó feltételeket (assziszt, gól, győzelem, csapat) pedig el tudod olvasni, ha megnyitod őket. Pl.: 6 győzelem SQuadBattles-ban Argentín csapattal. De ezt tudod kombinálni, ha ezüst mind, illetve ha 1st owned.
-
miro.
senior tag
Sracok,valaki leirja roviden,hogy hol talalom,hogy lehet,vagy mi kell a tokenekhez?
Tavaly en ezt nem igazan kovettem,az elozo ev nagyon tanulo volt nekem.
Koszi! -
Mrdevil
addikt
Most ezt nem értem, jön majd még egy adag token pakk? Ha összeadom a token playereket kevés így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest