Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Lassan földhöz verem a kontrollert.
Már második wl meccsen nem tudok játékosra váltani.
Így lehetetlen védekezni. -
Garsza
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
Locaval nem sokat játszottam még. Eddig RB Gosens volt CDM. Ő is a keretben van. Csak kell egy CDM aki támadásban is tud segíteni. Egyébként nincsenek egetrengető céljaim. Csak játszani akarok lehetőleg olyan lapokkal akiket kedvelek. És próbálok minél több Juvest használni. De SMS -vel teszek egy próbát csak most megugrott az ára PC-n. 200k -ról 250 -re.
-
Nandinagy
addikt
5-8ról meglett a rank2 de csak azért nyomtam le mert kellett a 200 gólos wl Ulti pack de minek...
Pick: Puado,Caleta-car,Blas
Pack: Blas,Gabriel,Rocha
100k-s pack: Lautaro+Felipe többi 82 alatti
Ultimate pack: TrentKösz a semmit ismét
Idén a reward 100ks packokból kétszer kaptam wo-t úgy, hogy minden wlt lenyomtam
Egyszer jött Courtois meg egyszer egy Hummels.
-
Woodslave
félisten
Erre még senki nem válaszolt egyszer se. Az sb-re van hatással a szerver állapot? Egyik meccsen tök jó aztán egy rohadt ezüst csapatot nem tudok megverni mert minden 2 mpeel később történik. Vagy csak én vagyok túl fáradt?
Ki akartam farmolni a maradékot se rage quiteltem sbből
Pedig ki akartam nyitni a base mid packot hátha elmegy már a kedvem végleg
-
EA's hit
addikt
Bármennyire is bírom a valóságban, de Locatellinél biztosan jobb CDM lenne SMS
Mondjuk én őt inkább CM-ben játszatnám, CDM-nek egy RB Kessié viszont a keretedből ki is jönne. Illetve Del Piero base lapja szvsz sokkal jobb, mint a mid, és talán még olcsóbb is
Forza Juve! 
-
Garsza
veterán
-
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Tök mindegy mikor játszok ezen a szaron ha üres kapura 5ből 1szer rúgják be.Ezen a hétvégén 3 db lövést rontottak el a tizenhatosról üres kapura a játékosaim amiből kétszer 5* weakes játékos lőtte mellé.
Az összes lövésem ziccer és vagy telibelövik a kapust vagy kapufa vagy mellé. A másik oldalt meg a veréb rábassza 16ról sima lövéssel és a kapusom hátrafelé ugrik ellentétes kézzel.
A szabad labdára senki nem mozdul rá de a játék meg nem enged embert váltani. Ott vagyok védekezésnél ahol kell erre folyamat kifordulnak a passz elől vagy felemelik a lábuk. Elite divben nem kapok így pedig ott azért tudnak játszani. Itt meg a nyomorékok játszani se tudnak de minden az övék...
A szélsővédőm ott áll a csatár előtt sima autoblock erre fogja a védőm azt beterpeszt neki
-
thebigK
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
En 9-0al kezdtem tegnap este, majd 10-2, es vegul az utolso(!) meccsen lett meg a rank2 most!! Ennyit szamit, hogy nappal, vagy keso este/ejjel jatszik valaki. Nyilvan voltak jobbak, ahol kozom nem volt kb a meccshez, de zongorazhato a kulonbseg gameplay tekinteteben. Pickekbol legalabb jott egy Barella, ugyhogy Di Natale jon is vissza a kezdobe, Cruyff ment nagy profittal, a csapat megint kb untrade, a klubban meg van 7milla zseton
-
Nandinagy
addikt
Imádom ezt a játékot
Elite divben 10ből 8 meccset megnyerek wlben meg 5-5-ben állok. Az 5 vereségemen az ellenfelek exg-je 3.4 volt összesen
Nevetséges, hogy halál vakok szopatnak meg mert a 2 lábas Neymar 4 méterről mellérugdossa a 2 lábas Milinkovic-Savic meg 16 méterről üres kapura mellérúgja a 89. percben
Elég nekem a 8 win ebben a szarban úgysem ad semmit a játék.
A passzokat hagyjuk is ma mikor 30 méteres lyukak vannak a gyereknek hátul erre a 90es passzolású játékosaim belebasszák az első sétálgató védőbe
-
raven84
senior tag
Lesz xmas market crash vagy nem lesz?
-
Woodslave
félisten
Az nem a kvalira vonatkozik? Furcsa. Kvalizni lehet de wlezni nem mert nincs több entry? Hát ez elég köcsög húzás

Tegnap hajnal egyig nyomtam a qrva friendly swapot. De két pl assist kivételével meg is lett. Egy meccset nem játszottam végig ha a másik nem lépett ki akkor én
Kell még 4 sb aztán jöhet baby ... Hát nem is tudom ki
olyan jó lenne nyitni egy klub legendet mármint akiből az lesz. De tuti angol vagy olasz lesz -
eM'82
addikt
Sikerült a Champs kvali, de nem enged be, mert elfogyott a kredit
. Marad az ikon swap. Olaszoknál mindenki kilépett az első gól után (én is). Kivétel 2 játékos... mindkettő magyar volt. Azalatt meglehetett volna nekik 2 győzelem is. Makacs egy nemzet a miénk.
-
Nandinagy
addikt
-
Izéjose
tag
Milyen árban mehet majd Ibra a második Team-ben ? 500k+ lesz vajon ?
-
thebigK
addikt
idén eddig a legjobb budget CB, ki nem hiszi, próbálja ki!! shadow-t rá, aztán haddszóljon
[link] -
Izéjose
tag
SMS-úr mennyibe mehet majd pár nap múlva ?, fog még csökkenni az ára mert vadállat lehet CDM-ben
-
EA's hit
addikt
Nekem viszont megvolt a második idei ikon nyitásom, igaz nem megyek vele semmire, de a napi sbc adott egy mid Kluivertet
Először megörültem, azt hittem trade, de mivel nem, így tényleg ötletem sincs, mit kezdek majd vele. A csapatba nem kell, cserének még csak-csak el lehet használni, de igazából semmi extra. Ettől viszont még mindig kurvajó érzés látni egy mezei packnál a fehér flair-t, a holland zászlónál akkorát ugrottam, mint a ház
Durva, hogy kinyitottam ma a 8 tokenes base or midet, de az szarabbat adott (base Barnes), mint a sima napi sbc 
-
Nandinagy
addikt
83*25 egész jól adott
Kimmich,Casemiro, Ramos,Bruno F., Robertson,Bernardo Silva, és a végén ott volt az új Milinkovic-Savic
Neki nagyon örülök 19ben a birthday lapját imádtam
-
toxicjew
addikt
De jól tettem, hogy nem kezdtem el a wlt, drben is brutális most a gameplay... Na majd holnap hátha.
-
thebigK
addikt
kinyitottam a 83x25öt, volt benn egy speckó taarabt, egy verratti, koulibaly, aztán kb ennyi
-
Izéjose
tag
Emberek gyorsan vegyetek egy Pau Torrest Mert ha az emberek észreveszik hogy kb egy szinten van ss Ruben Diassal megugrik az ára 🤣🤣🤣🤣 vagy ez a laza 300k plusz az a pl tax lenne ?
-
|AP|
veterán
azt jól látom ugye, hogy egyelőre nincs wildcard token object, csak egy sbc?
Meg ugye egyet kaptunk ajándékba.
Vasárnapig nem tudok játszani, és ha ilyen egy napos objectek lesznek, akkor bukok párat -
bodnarbenede
tag
Amúgy mindenki a németekkel jön, hogy de jó nekik, miközben az ország akkora, hogy lehet valaki pont olyan távol lakik a szervertol mimt mi. Na meg pont nem rég olvastam, hogy Németország internet szempontjából elég trágya. Jó ha a csomagban vállalt sebesség felét hozzák átlagban. Ez alapján nehéz azt hinni, hogy olyan jó pingük lehet. Szerintem szimplán a játék úgy szar ahogy van.... XD csak amikor mi nyerünk ők mondják, hogy sájsze dács internet....
-
toxicjew
addikt
Megint pack opening, megint lószar. Na jó, Oblak meg Modric, de hát ez továbbra is fodder
Pedig elég fasza lapok vannak most. -
Woodslave
félisten
Na jó áron van Zaha Cornet ugrott is még kicsit. Ezen is lehetett keresni pár coint. Jó hogy 2.5millio áll Kroosban. Bár valszeg nem vettem volna akkor se Cornetet
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Hát nézd
Alapvetően kétlem, hogy német válogatott badgel vagy német psnid-val nem németek vagy osztrákok ellen játszanánk adott meccsen
Az egyetlen kérdéses itt a törökök. Ott kaphatsz Törökországból is meg Németből is.Aki eliteben van regizzen be itt: [link]
Dec. 31.-ig lehet, és kaptok competitve szerver elérhetőséget. Barátságos meccsekre tök jó mert erre külön szeró van így jobb a kapcsolat
Még mindig jobb németek ellen játszani mint olaszok ellen
Náluk undoritóbb stílusa kevés országnak van
-
PEZZY93
tag
Valaki nem tudja esetleg, hogy miért van az, hogy rivals és wl-ben is az összes ellenfelem német? Néha bead egy francia vagy angol ellenfelet is, de velük se jobb a helyzet… akkor hátrányba vagyok folyamat emiatt, hogy az nem igaz… Most ez ea fasszság, vagy van erre valami beállítás?
-
Nandinagy
addikt
válasz
dudu5130
üzenetére
Persze, hogy meg. Mondjuk ez a helyzet pont nem kúrt fel mert tudom, hogy egy szar a játék. Engem a kapusaim sokkal jobban felbasznak. Az összes ellenfelem halál kamu 0 helyzetből lövöldöz gólokat. 0 szögekből a kapus lefekszik holott ha simán megállna telibelőnék. A ziccerekre nyújtott kézzel jön ki felfelé tartva a kezét. Nálam meg mindent kivéd a kapus. Egy kamu az egész
felmentem 1850 pontra most meg visszaestem 1770-re. Nincs olyan meccs ahol ne kapnék valami ordas nagy kamu gólt. Az előbb a gyerek pirosan eltörte a labdát tekerésből erre a guruló labda begurult a lába között.
Süle meg kb. eddig tartott
Corona leütközi, ellöki, a helyezkedése borzalmas szóval hagyjuk is... 
Abba bele se megyek hogy explosive sprintel megtolom Vinivel FB Chiellini mellett aztán sima sprintben lefutja
-
Nandinagy
addikt
Nincs még egy játék amelyik így feltudja kúrni az agyam pedig a Nioh 1-2 sem épp az az idegkimélő játék
[link] Ezt most miért kell? Értem én, hogy 3* gyengébb láb de nem azt kértem, hogy 30ról lőjje ki a rövidet hanem hogy gurítsa be az üres kapuba. Az meg, hogy 1 hete képtelen vagyok normális gólokat kapni az elképesztő. Itt a 2. gól egy sima kirugás után volt Dalglishal rárúgja 25ről és Neuer nem oldalra vetődik hanem előre g***i
A csávónak 5 ikonja volt de az előrerugdosás meg a letámadáson kivül semmire nem volt képes. Monjuk 5.2-es exgvel amiben ilyeneket hagynak is mit is akarok bárki ellen...
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
eszembe jutott még egy tuti biznisz
totyra. Arra gondoltam, hogy megveszek egy csomó rare lapot. Nem unassingned hanem csak amennyit a klubba el tudok tárolni max 650 áron
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Ingatlanos topic!
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia Kamera kit-
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk én őt inkább CM-ben játszatnám, CDM-nek egy RB Kessié viszont a keretedből ki is jönne. Illetve Del Piero base lapja szvsz sokkal jobb, mint a mid, és talán még olcsóbb is
5win 4 vereség

amúgy a játékosért biztos nem kinlodnek de a token lehet kell majd