- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Eddig ez volt a legjobb megfogalmazás. Olvastam itt korábban, hogy PES-hez hasonlították, de igazából ahhoz felesleges, ez a játék 1 az 1-ben a tavalyi Fifa, csak hangyányival lassabb (szerintem), de ettől még nem "pesesebb".
A labda fizikája továbbra sem nyűgöz le, a játékosok mozgása nevetséges (ez a hypermotion?! Nem veszek észre belőle semmit!)
Számomra a PES21 továbbra is egy élvezhetőbb játék, de ne egyetek meg, a két játéknak tök más a célközönsége, én azt is látom sokan mit szeretnek a Fifába. Csak az egyéni, saját gondolatomat/véleményemet fogalmazom meg.
Az egyetlen pont, ahol fejlődést látok, az a kapusok. Eddig elég jól védenek, de 1-2 furcsaság (pl fölé paskolja a simán fogható hulló labdákat), de nagy átlagban többet, és nagyobbakat védenek.
Talán idén dominálhat a passz játék, de kreatív, változatos megoldásokkal továbbra sem lehet számolni, mert túl sok az auto-blokk, és a játék fizikai hiányosságokkal szenved. Gondolok itt arra, hogy egyetlen típusú passz létezik. Se külső, se egy jól megtekert passz ami kikerüli az ellenfél játékosát, vagy egy gyönyörű bokapassz semmi... Csak közvetlen, direct passzok. Nekem ezek elveszik egy focis játék élét, mert butának érzrm az egészet.
Nektek további jó játékot, én 3 óra Trial után töröltem is, sajnos az idei rész sem köt már le...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Automata kávégépek
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs