- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
raven84
üzenetére
azt mondják le kell xarni
ez csak egy játék. Ha kell a csapatba akkor megveszed és nem érdekel mennyi az ára. Ha meg ezen görcsölsz (mint én bár főleg utólag) akkor nem veszed meg 
Talán Fred most igen, de amúgy Kantenak pl csapatban nincs alternatívája. Nálam Fred se mert Kefírnek kell a link.
Ja meg nyilván vannak időpontok amikor nem biztos hogy jó venni (bár ezt nem tudom megmondani mikor). Azt gondolnám, hogy promo előtt nem mert hátha jön valami am jobb és lenyomja az árat, de amúgy meg promo előtt árulja ki a legtöbb ember ezért lehet akkor érdemes venni.
Én eldöntöttem ezzel nem fogok foglalkozni elég idegesítő dolog van ebben a játékban meg kell próbálni kiszűrni amit lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- További aktív témák...
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ez csak egy játék. Ha kell a csapatba akkor megveszed és nem érdekel mennyi az ára. Ha meg ezen görcsölsz (mint én bár főleg utólag) akkor nem veszed meg