Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EA's hit
addikt
A hero upgrade végre megérte, Di Natale megjött hozzám is
Kérdés hogy a picsába építsem be, ha nincs egyetlen Serie A-s/olasz játékosom sem a csapatban 
-
gjoe
addikt
Ez a fut hero upgrade már nagyon olcsó lett, eléggé csábító
-
Nandinagy
addikt
Legalább a játék jól megy
Összeraktam a csapatot nyomtam 2-3 rivalst. Atal hathatós közreműködésével elvertem egy 2080 skillratinges öcsikét
Valami esport volt a neve, bár azt név nélkül is kitaláltam volna ekkora SK-n 
Ez az Atal-Baku csere iszonyat bejön eddig
-
Woodslave
félisten
Na kint vannak a liga spec 81+ kíváncsi vagyok. Persze megint lehetett volna keresni kis coint rare goldokkal de teljesen kiment a fejemből

Ja látom lehet craftolni
-
Woodslave
félisten
Úgy legyen.

Mennyit érhet reálisan De Bruyne vajon. Sokat használtam a goldot első untrade nyitasom de én nem voltam elajulva tőle egyáltalán. Még egyszer nem megyek bele hogy egy kiba jatekoson 300kt bukjak akkor se ha csak játék. Wlre teljesen mindegy úgyse jutok rank 2-be ha rank 3 nem lesz akkor meg törölhetjük is a játékot. Szóval hétfőig tuti nem veszek senkit
-
Woodslave
félisten
Ma fél hétkor bayern meccs Sabitzer 26k.. hát érdekes a sztori
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
itt az említett dagi Ronaldo gól: [link]
de ezen kívül is volt minden: ajándék tizi, szétfutó védelem, minden mi szem-szájnak ingere.
Én el szoktam azt is ismerni ha engem tol a gép, de ilyesmi most egy meccsen sem volt.Ellentében amikor az ellenfélnél csupa ikonok meg milliós játékosok vannak, akkor az én csapatom valahogy lemegy amatőrbe.
A másik kedvencem, amikor félidőben vezetek 1:0-ra, aztán a második félidő elején a csapatom olyan szintem marad az öltözőben, hogy 6 perc alatt kapok hármat. Most kiidegeskedtem magam legalább egy hétre.... ezen már csak egy jó nyitás segíthetne holnap

Gaborz1: a team 1 igen, de utána jön a team2
-
Gaborz1
senior tag
Ma este 7ig van a best of the totw is a pickekben?
Csak mert 12 meccsből 9-et nyertem ma délután és hogy megéri-e tovább menni vagy gyorsba eldurrantani a pickeket? -
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem érted, nem csak az eladható kereted értéke számít. Hanem az eddig gyűjtött, kapott coin. Vagy a helyette választott untrade csomagok piaci értéke, ami lehetett volna eladható.
Nyilván a nuno mendes meg a gold vini a másik véglet, objectivebol jobb lapokat lehet már kiszedni. Természetesen elithez kevés, de div 1-2-ig szerintem el tudsz velük jutni, ahogy olvasom/látom itt, jó játékos vagy.
-
|AP|
veterán
ismét megérte a WL.... ja, nem
84-es a legnagyobb a pickből és a TOTW packból isLassan én is kezdek kiégni egyébként. Ha holnap sem nyitok semmit, akkor lehet egy időre takarékra teszem a játékot.
Mindenkinél ikonok, Mbappék, Neymarok... akivel meccsben vagyok, annak a dagi Ronaldoja lő nullszögből döntő gólt, vagy addig pattog vissza Mbappe/Dalglish/Cruyff elé, amíg valamelyik bevarrja. Kezd már túl nagy lenni a hátszél.Ja, leadott meccset csak akkor láttam, amikor én adtam le az utolsó hármat...
-
gjoe
addikt
Na lehet kipróbálom a 20 vereséget.
Eddig 7ből 7. Semmi sem megy.
Valami nem kóser. És nem velem van a hiba. -
Nandinagy
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Ha a mostani eladható keretem értékét összeadom nem teszi ki Mbappe árát
Játékost meg muszáj vásárolni mert nuno mendessekel meg gold vinikkel a 7 win se jönne össze hetente eliteben és akkor reward volt nincs. -
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Mondhatjuk úgy is, hogy mostanra kb lehetett volna egy Mbapped
Ami azért szerintem nem rossz, ha november végére összejön egy Di Nataleval. Na mindegy, csak egy véleményt mondtam el, nyilván mindenki a saját belátása szerint választ a rewardok között, meg dönti el hogy mit csinál a coinjaival.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Remek kérdés
Nem tudom sajnos talán az lehet amit Hunreeth írt 
#5861PRDZsolesz
Már mitől lennék tele untrade fodderekkel?
WO-t 2 hetente látok és általában az is egy Parejo vagy Fabinho. Van coinom de konkrétan az egész csapatom(az eladható része) nem ér annyit mint egy Mbappe
Így azért k***a nehéz 
Egyébként elite div lószart nem ad. Eladható pack mellé 15k coin jár talán. Azzal aztán rengeteget érek
A 100k-s packjaim meg az esetek 90%-ban boardosak abból is 83-asok. Azoknak meg sosincs értéke ha csak az 1500 coint nem számoljuk.
Végülis ha innentől kezdve nem költök a csapatra 10 hét alatt megvan Mbappe ára
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ha folyamatosan rank2 vagy és mellé div1 vagy elit, akkor mostanra párszázezer coinod csak játékból és a rewardokbol összejött ha lejátszottál pár wl-t. Nyilván valamennyit csapatra is költöttél, meg valószínűleg tele vagy untrade fodderekkel. Trade packot kell választani, és kukázni a klubot, és megvan a zseton a párszáz k-s játékosokra.
Hunreeth: Te is leírtad a megoldást, untrade opciót választod mindig. Abból eladni nem tudsz, és a többezer lap közül van max 20-30 amit ha kinyitsz boldog vagy. Erre mennyi az esély? Draxler meg nem annyiból jött ki, mert oké hogy 25k coinot költöttél, de a foddernek is ára volt. Mégpedig az, hogy untrade csomagot választottál, nem eladhatót. Tehát ugyanúgy coinodba került a fodder.
Nem akarok én itt megmondó ember lenni, csak érdekel hogy ha valaki eddig minden hétvégén wl-ezett és folyamatosan div1-elit, akkor hová tűnt az eddig megszerzett coin , ha nem a csapatra lett költve.
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Segíts már nekem mester légyszi! Hogyan csinálhattam ezt a fordulást Dybalával?
Sztem csak simán [jobb stickkel fordultam]. Pedig jó lenne ezt szándékosan is megcsinálni máskor.
-
Woodslave
félisten
A mostani piaci emelkedés a wl miatt van vagy megint történik vmi ami eddig nem
-
bubuska10
senior tag
És a rezgést hol lehet kikapcsolni? Tegnap este úgy csináltam, h 1. félidőben SB-ztem, 2.ra letettem a kontrollert és filmeztem... aztán vagy kétszer úgy berezgett a kontroller h majd beszartam, és majdnem leesett az asztalról.

-
Mrdevil
addikt
Nagy sb farmolás közben figyelmes lettem egy menüpontra: assisted headers. Ez nekem offon volt. Alul a kis leírásban írja, ez hatással van a lövésekre is. Ez kinek hol van?
-
PEZZY93
tag
Ma éjfélig lehet pickelni a best of informokat?
-
HdRew
őstag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Ez a jelenlegi csapatom. Minden héten WL-eztem, rank3-nál nem volt rosszabb helyezésem, egyszer rank2 volt az eredményem.
Ezen kívül van egy untradeable 88-as Xavim a base icon pakkból, meg nyitottam egy Rickent a hero pakkból, amit már sbc-be bele is toltam.
Draxler kijött annyiból, hogy vettem egy Jessica Albát, Wijnaldumot és Dinnyét, ami kb. 25K volt, a többi fodderből megvolt.
Illetve folyamatosan Div1-Elite vagyok, és nem a tradeable pakkokat nyitom, hanem MINDIG az Option2-t. Ha valaki itt eléggé elégedetlen lehet, az én vagyok.
Eddigi legnagyobb nyitásaim: Untradeable Mendy (mikor még 130k volt) illetve egy Bruno Fernandes akit 120K-ért adtam el. Ezen kívül volt egy Dembelé még anno 60K-ért, meg Felipe Anderson kb. 40K-ért. Ezeken kívül lényegében csak minimálisokat nyitottam.
-
Nandinagy
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Úgy, hogy a legtöbben költöttek a játékra meg volt pár jó nyitásuk. Nem azt mondtam, hogy senki nem nyit jót csak, hogy vannak olyanok. Vegyünk példának engem.
Folyamat rank2 vagyok meg div1-elite div. A legnagyobb eladható nyitásom idén gold Kane volt 51k-ért
Persze kaptam Hero Packból egy Di Natalet de így nagyjából le is tudtam az értékes lapokat akit kaptam. Jött még egy untrade Puyol valami küldis rare megából aki 270k de azért őt nem nevezném használható lapnak
Iszonyat nehéz úgy játszani, hogy mindenkinek jobb a csapata. Pedig nekem sem kéne 5 millás ikon csak 1-2 párszáz k-s játékos netán egy Mbappe amiből tudnék venni egy CR-t/Mbappet/Messit és már több esélyem lenne. Enélkül meg nehéz... -
Woodslave
félisten
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Ja ez is igaz én is mindig úgy érzem ugyanott tartok. Végülis minél jobban teljesítesz annál nagyobb a potenciális jutalom.
Mindegy tudtuk mit írunk alá nem meglepetés. Én ezt le is xarnam (tudom Mbappeval könnyű) ha a kapcsolat ooyan lenne. De ez a legnagyobb baj
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát, amíg sima gold lapjaim voltak, addig is ez a div 2-3 volt meg, viszont akkor másnak is gyengébb csapatai voltak értelemszerűen a játék elején. Pont ezért érzi mindenki azt, hogy egy idő után "leromlik a lapja", holott csak erősebb lapok ellen játszik.
Az utolsó mondatod a kulcs! Mivel a helyezésed függ a kapcsolattol, szerverektől, AI-tol és nem csupán skill based a játék, ezért nem lenne fair ha a jobb helyezéssel fixen jobb pick járna. A csomagok meg jobbak papíron, a tartalmuk már más kérdés
-
Woodslave
félisten
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Ja persze mindkét gondolatoddal maximálisan egyetértek. A másodikra gondoltam
de lehet ha ezeket nem nyitod még itt se tartanál no offense
én is észreveszem hogy Messi meg Mbabbe nélkül lehet nem itt tartanék ami nem sok még igy se 
Nem is az hogy csak a top 200 de legyen már érdemi különbség a rank 1 meg a 20 lose között. Oké extrém hogy vki 20 losera Mbappet pickel csak mondom ez olya mint a cégnél mindenki kihuzná egy kalapból mennyit fizetést fog kapni. Vagy egy versenyen tök mindegy első leszel az utolsó húzza ki a legnagyobb pénzjutalmat
de tudom ez máshogy se lenne fair mert az se azon múlik feltétlenül hol végzel hogy mennyire vagy ügyes -
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nyilván nevetséges a jutalmazása a játéknak, ezt aláírom. De akkor elit div-ben hogy van "mindenkinek" 5-10 millas csapata meg Eusébio, Cruyff, Gullit ha nem végtelen a pénzcsap, és nem is tudnak jót nyitni, hiába érnek el jó eredményt? Ott sem mindenki profi játékos.
De ha nem is jönnek a nyitások, hetente 50, de inkább 80-100k coint nevetségesen egyszerűen össze lehet szedni. Emellé ha picit érti a piacot az ember, akkor azért hamar össze lehet kaparni egy használható csapatra valót.
Nem vitázni akarok senkivel, félre ne érts, de legtöbben azért elszórják a coint vagy packokra, vagy sbc-re, vagy untrade rewardot vesznek ki. Abból nem lesz coin.
-
Nandinagy
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Ez így nem teljesen igaz.Nekik sem mindegy, hogy mit nyitnak és hogy tudnak fejleszteni. A profiknál sincs végtelen pénzcsap. Az, hogy a legtöbb folyamat rank1-t megy aztán semmit nem ad a játék az nevetséges
Már az sincs, hogy top200-t mennek és akkor kapnak egy 11 if-s packot.
Ezen kivül is borzalmas a játék jutalmazása. Amit Hunreeth is ír, hogy ha bejutsz egy elite divbe meg rank2-t mész folyamat 5-10 millás csapatok ellen játszol és értelmes nyitás nélkül sokszor emiatt esélyed sincs. Emlékszem mikor először feljutottam elitebe gold Nuno Mendes meg gold Viniciusom volt és jöttek szembe az Eusebiok,Cruyffok,Gullitok
Szerinted mennyi esélyem volt a legtöbbször?
Sokszor érzem, hogy nem azért kapok ki mert jobb az ellenfél hanem mert neki van elől egy Ginola-Mbappe-Neymar-Messi sora és azok befogják lőni a ziccereket meg megfutják a védőim nekem meg egy Insigne vagy Mahrez nem feltétlen
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ezzel picit vitatkoznék, hogy semmi nem függ a teljesítménytől. Hiába nyitottam én Cantonat, sif Salaht, vettem Ronaldinhot, vagy tradeltem össze ~3m coint, ugyanúgy béna vagyok. Div2-3 és a wl kvali most nem is jött össze. Lehetne nekem Pele, Ronaldo, Cruyff vagy bárki a csapatomban, valószínűleg egy jobb játékos egy full gold csapattal szétverne.
Ui.: Most nézem Te valószínűleg a teljesítmény/jó nyitás arányra gondolsz. Akkó' mindegy a fenti sztori
De gondolj bele, ha csak a top200 nyithatna jó játékost, akkor a kutya nem játszana. Ez egy casual játék, amit vannak akik komolyabb szinten űznek, és nem kell nekik nyitni nagyot, mert megveszik. -
Mrdevil
addikt
Azt tudjuk, hogy vasárnap mikor adnak hozzá új dolgokat a promohoz?
-
dudu5130
őstag
Ezt a Benzemat nekem is ki kell raknom. Mondjuk egyelőre csak super sub lesz, de annak isteni lesz.
-
HdRew
őstag
Na leadtam vagy 3 meccset legalább, pedig úgy fordultam rá ma délelőtt az egészre, hogy 12 meccsből kell 6-ot nyernem ahhoz, hogy meglegyen a rank2.
De így, hogy szinte minden ellenfelemnek Mbappé, Messi, SIF Vini, Ginolája van, nincs sok kedvem játszani. Kedvencem, hogy fordított a srác egy Messi szabadrúgásgóllal, addig nem ünnepelt, amint vezetett, már átment patkány módba.
Örülj a győzelmednek, mikor kb. 3-4x-esét éri a csapatod az enyémnek, te nem normális.
Édes istenem, mekkora cringe emberek vannak, szembetalálnák magukat egy hasonló csapattal, 10 perc után menne az RQ, mert a csapata nem tudja carryzni őket úgy. Szánalmas. -
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew
üzenetére
Azért lassan többen nyitottak nagyot mint nem. Van Kristóf meg a futottak még kategória
. De if Messi Mbappe Cr7 többször stb.Ja amúgy qrvara igazságtalan a játék ezt nem lehet elvitatni tőle pláne hogy elméletileg egy kompetitiv játék lenne de mégse függ semmi a teljesítménytől pláne a tudástól semmi.
De ez az életben is előfordul nem mindig a legjobbak vannak a legjobb helyzetben
-
toxicjew
addikt
Úgy látszik minden évben van pár kiválasztott akinek egész évben karácsony van
-
HdRew
őstag
Örülök neki, hogy itt mindenkinek Cruyffja, Mbappéja és Ginolája van. 6-2-n voltam, de iszonyatosan felbaszott.
Játszhatatlan ezek miatt a játék, mindig hátrányból indulok...
-
Woodslave
félisten
Nagyot nyitni nem sikerült de legalább eladtam pár játékost meg Rudigert természetes adó buktaval..
Van értelme Messit lecserélni ifre? Vagy Messit vkire? Mbappe cserébe nem vágok bele
Eddig aránylag felelősen gondolkodó voltam nem vettem senkit wl alatt bár ha csere lesz akkor tök mindegy.
Kdb-re továbbra is sokallom ezt a coint vagy ez beáll sztetek 820korul?
-
Nandinagy
addikt
Ez az atal kártya nagyon bejön szóval csak kipróbálom cmben
[link] Összeraktam egy ilyet. Puyolt offolni kellesz ha lesz coinom másra de azon kivül kiváncsi leszek a csapatra
Gelson jöhetne még. -
-
eM'82
addikt
Egy vsz magyar srác ellen toltam most (fradi logóval). Innen is bocs, Felix mindent bevert. 5 gólt vállalt. Kora délután mindent is kihagyott. Azóta hentel a srác 3 meccsen zsinórban.
Végre nem spóroltam tovább. Mire várjak.
Jött: Donnarumma + Kimpembe + Hakimi + Mendy.
Mit mondjak, főleg a két szélen jobb lett a csapat. Kimpembe meg egy nyüves cheat. 150k mínusz, de így stabilabb a hátsó szekció. -
PRDZsolesz
aktív tag
Nekem felemás ez a hét eddig. A kvali most először nem sikerült, cserébe ma jött egy eladható Renato Sanchez
Nem flex ,vagy ilyesmi, de idén durván adja a lapokat nekem. Ha így lenne minden hétvégén, akkor nem is akarok wl-t játszani ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eM'82
addikt
Oh, hogy aki ezt a szart leprogramozta legyen öklömnyi veseköve. 5. meccsen bementem a kontroller beállításokhoz. Analóg sprint megint be volt kapcsolva! S hogy miért? Ma délelőtt bementem a Skill Arena-ba. Ennyitől resetelődik. Ilyen a világon nincs hogy ezt a bugot nem tudják megcsinálni.
-
kiserik
senior tag
Aljas, mocsok, számító, szemétláda, aljas EA. Most ezt miért kellett? Ezt a Benzemát ki kellett rakjam, de most meg ki kell próbálnom, közben meg már a játék törölve, behintve sóval, az elhatározás a maximumon a befejezést illetően. Rohadt EA
-
Woodslave
félisten
Nagyon buzik ezek flash sbck. Kicsinálnak ezzel a mx 4 squaddal
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple 100% akku
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Nvidia Quadro FX570
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez szinte 99%-ban igaz.
Adja nagyon annyira szerencsés vagyok
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sztem csak simán